СЛИВЕН - лятото е в разгара си

• 19 932
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
здравейте мацки,
някой пазарува ли от  E-bay

Да, аз  Grinning

Довечера в 18ч. ли беше..не е ли много горещо  sweating
Вчера отидохме на Тунелите - както наричат Мъндевленд моите чак към 20ч....и тогава пък взе да става хладно  ooooh!

# 106
  • Сливен
много искам да си поръчам един лаптоп на по-приемлива цена от там,но не знам как Blush

# 107
много искам да си поръчам един лаптоп на по-приемлива цена от там,но не знам как Blush

Тази тема чете ли я?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415771.0 т.е. дали си я преглеждала.
Първо трябва регистрация в сайта, после в Пей пал, ако ще плащаш чрез него - има и други начини разбира се Wink
И ти препоръчвам да си пазариш от английския Ибей  Peace
Сега нямам много време и за това така набързо ти обяснявам - ако те интерисува нещо друго - питай  Wink

# 108
  • Сливен
мерси Дидка Hug
четох я темата,аз от там започнах..
но то само с четене не става Mr. Green
поне при мен не става Laughing

# 109
За да не разводняваме тук темата, ако искаш ми пиши на лични Wink
А също можеш и да питаш в самата тема  Peace
Не е толкова сложно, аз се спрявам и сама, но понеже не знам добре английски (даже се чудя дали го знам въобще  newsm78)  винаги с МиротО се консултирам Wink

На мен миналата седмица ми пристигна последната придобивка от ибей - малко фото, че да мога да я снимам тази Мадона  Mr. Green
Другото, което ще ти кажа, е да четеш внимателно от къде се изпращат стоките и дали изпращат до Бг.
От месец чакаме една антенка от Хонг Конг, а фотоапарата дойде за по-малко от седмица от Англия Sunglasses

# 110
  • Сливен
Hug продължавам да чета Simple Smile

# 111
  • На бял кон в Pierrefonds
Момичета, предстои ми да прекарам един месец в Сливен през есента и ме интересува откъде (кои магазини) мога да купувам пюрета за бебката и какви марки се предлагат, а също и откъде купувате хубаво (качествено) месо да готвите на бебчовците си. Извинявам се, ако въпросите ми звучат глупаво и благодаря на отзовалите се  Hug

# 112
Много е трудно това с пюретата, няма магазин в който да има кой знае какво разнообразие. Аз съм купувала от:
*Билла - семпер, гербер, хип, нестле
*Кауфланд - гербер, хип и нестле
* Рошко - Хип, Нестле Алете, Сънвал
*Косара - Семпер /много беден избор/
Има само по няколко вида от марка, като най-зареден ми се струва Билла.

Месо от пазара, другаде не виждам, освен ако нямаш "връзки" в някое село да ти дават пилета и зайци. Grinning

# 113
  • На бял кон в Pierrefonds
puzzle, благодаря много   bouquet  Връзки с местни производители за съжаление нямам  Mr. Green А дали евентуално мога да я запиша на детска кухня за 1 месец  newsm78

# 114
Мисля,че може да я запишеш на кухня.Simple Smile
А за месо - в пазара Халите е най-добре.Даже ще ти кажа аз от къде купувам:като влезеш в Халите от страната на пазара ( не от към булеварда,а от вътре) и първата маса в дясно.Едно младо момче продава.Там е качествено месото.Виждала съм там обаче само свинско и телешко.Пилешко аз много рядко купувам от магазин,защото е наблъскано с какво ли не и предпочитам някоя домашна кокошчица (макар и по-дъртичка) от баба на село. Joy

# 115
Ку-куууу, хИлоу от мене
Ай бай, че бързам.
к'Ъф поста, а ?!?!?!  hahaha  hahaha  hahaha

# 116
  • Под Сините камъни
Ку-куууу, хИлоу от мене
Ай бай, че бързам.
к'Ъф поста, а ?!?!?!  hahaha  hahaha  hahaha
аха  Joy Joy Joy

# 117
puzzle, благодаря много   bouquet  Връзки с местни производители за съжаление нямам  Mr. Green А дали евентуално мога да я запиша на детска кухня за 1 месец  newsm78
Не знам, София не е била никога на кухня. Готвех и, когато нямах време и възможност и давах готово пюре.

# 118
Сиске, важното е,че се вясваш нищо, че няма какво да се пише! Grinning
Миленка и Дидка фотографките да не се скатават ами да качат някоя снимка от срещата ония ден. smile3503

# 119
Имам един въпрос в тази жега - ще дойдете ли на похода в подкрепа на кърменето на 01.08. по повод Световната седмица на кърменето?

Общи условия

Активация на акаунт