Болки в ръцете

• 3 195
  • 8
  •   1
Отговори
От години имам болки в дясната ръка,дланта пръстите,която е най оцезаема при писане ,печатане,вече е невъзможно да си държа компютърната мишка.Има ли и други с подобни проблеми?Някакви ефикасни мазилца(щото Диип релииф,лиотон 100 и фастум гел не ми помагат)Блогодаря.

# 1
Има добри лекари , които ще ти решат проблема- не бива да  притъпяваш болката без да знаеш нейния произход! Така само отлагаш лечението а и не се знае дали не задълбочаваш проблема! Peace  bouquet

# 2
ми ходих-и на личния,и на ренген и на ортопед.дадоха ми мазила и ми казаха ще боли ма от тва не се умира и ме разкараха,стига толкова доктори.

# 3
  • София
Щом тези лекари са Ви "разкарали", направете консултация с друг/и специалист/и.
Форумът не може да предложи адекватно лечение. Особено пък ако нямате някаква поставена диагноза.
Ако не искате да се доверявате на лекари... погледнете подфорума, "Хомеопатия, билколечение, алтернативна медицина".

# 4
От години имам болки в дясната ръка,дланта пръстите,която е най оцезаема при писане ,печатане,вече е невъзможно да си държа компютърната мишка.Има ли и други с подобни проблеми?Някакви ефикасни мазилца(щото Диип релииф,лиотон 100 и фастум гел не ми помагат)Блогодаря.

За най-сигурно отиди на лекар...
Аз лично за подобни болки..използвал крем Алгезал..и съм много доволна от него..
Фастум гела и на мен не ми помага...

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 00:57 от bambi82

# 5
Според мен не си за ортопед, а за ревматолог. Аз имам същия проблем, оказа се, че начален стадии на артрит.

# 6
и аз мисля че си за ревматолог

# 7
Преди години гледах един научнопопулярен филм, в който се описваше как в резултат на еднаквите движения на ръцете върху клавиатурата или върху мишката, започват да страдат сухожилията на ръцете. Заболяването е много опасно и инвалидизиращо. Така че не губи време, а потърси добър специалист!

# 8
  • Sofia
Здравей!
От 10 години съм с подобни болки.На моменти стават нечовешки.
Преди няколко години за пореден път ходих на ревматолог, той ме изпрати на невролог. т своя страна невролога ме наблъска с какви ли не антидепресанти и "зелени рецепти". Пих ги известно време, но сама реших да ги спра.
Всичките ми ревма изследвания са отрицателни.
При мене има сложени няколко диагнози : шипове, студова алергия, нямам орусяване, коренчеви увреди, плексит, хипорефлексия....май е това! #2gunfire
И на мене никакви мазила не ми помагаха, а последните месеци и никакви обезболяващи - аулин, диклофенак, диклак...Направо озлобявах от болка...
Назначиха ми физиотерапия - лазар и ток. Днес ми беше 5 процедура и СИ ДВИЖА РЪЦЕТЕ без да охкам. Успоредно с това пия Волтарен.
Моя съвет е първо да отидеш на ревматолог и следтова на невролог.
Пожелавам ти успех!

Общи условия

Активация на акаунт