Августинки 2009 - тема № 49

• 13 412
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Когато отворих новата тема и се шашнах.
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ. МНОГО МНОГО РАДОСТИ И ОТ ТУК НАТАТЪК!!!
Няма да мога да изчета всичко сега затова пиша направо.
В сряда направихме всички покупки. И край.
Взех си дрешки от малките размери, вана за къпане, ножичка, шише, козметика, памперси,  и
Абе разорих се за 2 часа.  newsm44 newsm44
Вчера и днес пране и гладене, но вече приключих. Преди малко събрах и багажа в чантата за болницата и остана да чакаме.
Бебчо е още седалищно, трябваше в четвъртък да мина през док да проверим как сме и да ми даде резултатите от изследванията, но не бяха готови затова имаме време до понеделник да направим лупинг с главичката надолу.

На всички пожелавам много приятни часове до момента на раждането, пълни с трепети и очаквания. А след това пълно съвършенство и хармония

# 241
Относно секциото в ТК не трябва да се очудвате. В Шейново, където аз ще раждам секциото е 950 лв, даже не съм сигурна, че влиза опойката.... за нормално - 900 лв. ............
Да,но моето секцио не е по желание,ако беше по желание ок нямаше никак да ме учуди цената,но само за избор на екип (независимо от начина на раждане)-900лева.,това вече ми се струва множко.
Е мое мнение де.
somsy,браво за покупките! Hug

# 242
Аз сега се прибирам.Еда приятелка има рожден ден и ходихме да се черпим на заведението до нас.Ама голяма жега.Чак лошо ми стана.Предполагам,че и в другите градове е така.Така че ,момичета, днес не излизайте ,освен ако не е наложащо.
sosmy, много готини неща си купила. Hug

# 243
Здравейте,
искам да попитам момичетата, които са се ориентирали да раждат в Майчин дом и вече са разпитали и знаят - какво трябва да се носи там при постъпване за раждане? Знам, че всяка болница си има някакви изисквания, но специално за Майчин дом не ги знам, моля Ви - който знае нека да помогне!
Благодаря много!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 244
Ейййй супрер,колко нови бебчета имало Hug .Честито на всички нови мами.Да са ви живи и здрави човечетата и бързо възстановяване   bouquet   bouquet   bouquet
 Аз не съм влизала няколко дена и темичката се е напълнила с хубави новини Grinning
Момичета,аз малко да ви се оплача  Sad .От седмица не мога да спя.Ставам по н-пъти до вц-то и имам най-ужасните киселини.Снощи беше направо кошмарно,чак до повръщане стигнах.Кръста ме побърква,а и коремчето ми е все стегнато.Направо вече място не си намирам.Сега ходих до аптеката да си взема талцид,че с тоя стопацид не мога да се оправя.Дано ми помагнат Praynig
В Пловдив е ужасна жега и как ми си иска да се потопя в някое басейнче........

# 245
Румиииии,  Whaasup ??? Днес е 17  Crossing Arms Никви ни няма с теб, а в Шейново ни чакат сигурно  Thinking Joy hahaha

Данче,нищо не се знае мила,до 24ч. има много време,туко виж сме се запътили днес към Шейново

# 246
А и още нещо- останах самичка...Мъжлето замина за 4-5 дена и сега ме е шубе да не тръгна да раждам сама.Не че няма да се оправя и да се метна на едно такси,ама си е друго,като има някой за кураж.Има ли самички бремелинки,като мен?

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 14:55 от dolls

# 247
Аз не съм самичка, но пък не съм приготвила никакъв багаж и ми е едно спокойно, все едно ще раждам след 5 месеца. Днес по обяд даже ходихме до пощата, после малко пред блока (че тук е сянка), докато не започна да пръска и се прибрахме.
Сега ще храня малката, пък да я видя кога ще заспи, че станахме в 11ч.

# 248
Аз изгладих вече дрешките на бебо и съм ги приготвила в 2 торби готови за старт   Laughing
Вчера цял ден,като си притисна гърдите ми излизаше прозрачна лепкава течност примесена с жълто.Бебо май ще има какво да яде  Joy

Момичета,имате ли телефон,на който мога да проверя кога ще ми преведат болничните.Аз имам,но е пловдивски и ми казват само колко са преведени.Трябва ми за София понеже там се водя на работа.Благодаря предварително  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 15:09 от dolls

# 249
Аз не съм самичка, но пък не съм приготвила никакъв багаж и ми е едно спокойно, все едно ще раждам след 5 месеца. Днес по обяд даже ходихме до пощата, после малко пред блока (че тук е сянка), докато не започна да пръска и се прибрахме.
Сега ще храня малката, пък да я видя кога ще заспи, че станахме в 11ч.

Мале Цвети ще се припадна Малката до 11.00 ли спи? Моята хубавица е станала в 06..00 и се наложи преди малко да и се скарам за да заспи, никак не е от поспаливите, а днес не сме и на ясла и направо ми взе силите

# 250
biberon_ko, ама в колко лягате? Щото тя заспива вечер в 24-1ч, а вчера стана в 9, и явно затова Simple Smile Иначе спи до 10. Ама малкия, вярвам, че ще ми го върне, ще бъде ревлив и няма да спи много  Mr. Green

# 251
Е да, ние заспиваме  около 21.30 и през деня спим около час, час и половина и то само вкъщи, навън необича от бебе да спи само подремва около 20мин
А ние с таткото се молим бъдещото бебче да е по поспаливо Simple Smile

# 252
dolls и аз съм самичка, не си само ти! Твоят мъж ако разбирам правилно е в София, а ти си Пловдив нали? Защото при нас ситуацията е наопаки Grinning

Аз щях да идвам на срещичка, обаче така се отплеснах в Джъмбо и после вместо на трамвай 7 се качих на трамвай 17, ама откъде да знам, че и такова чудо върви по бул. България вече и слязох на пл. Македония и оттам право в МОЛ-а да видянамаленията понеже ми казаха, че има подходящи панталони за бременни с ластик отгоре и наистина си взех от Тера Нова един виолетов за 19.99,обаче размери само М и S. На връщане минах през един друг бебешки магазин и оттам си взех повивалник и термометър за ваничка и вече като изключим количката и кошчето съм абсолютно обзаведена. Само дето се прибрах като пребита с повивалник на гръб Grinning

# 253
   И аз вече съм готова с багажа за болницата. Само памперси не съм купила, но това може да стане и след като се роди.  SunglassesВчера не можах да заспя до 3.30ч. Имах болки (макар и слаби) ниско долу. За момент си помислих: "Започва се", но те преминаха. А днес се чуствам много отпаднала. Цял ден не мога да стана от леглото. Sad

Дрешки не съм купувала, защото си пазя всичко от баткото, а той имаше толкова много, че се е налагало да го преобличам по няколко пъти на ден, само и само да ги облече поне по веднъж. Отне ми няколко дни за да ги изпера и изгладя. Сложила съм ги в един голям куфар, а като ми остане време и имам сили, ще опразня скринчето на баткото и там ще наредя дрешките на бебока. Свекъра и свекървата са купили някакви дрешки в розаво, които ще ползвам за изписването. А по нататък ще купувам само ако е нещо супер готино. Остава да обиколим за количка и кошче за новородено. До този момент не съм си харесала нищо. Това, което ми харесва е над 600лв., а аз повече от 200-300лв. не съм склонна да дам за количка. Още повече, че няма да я използвам толкова много, колкото я ползвах със синът ми.

# 254
Това, което ми харесва е над 600лв., а аз повече от 200-300лв. не съм склонна да дам за количка. Още повече, че няма да я използвам толкова много, колкото я ползвах със синът ми.
И аз така! Но в края на краищата прекалено много внимание обръщаме на тези неща - това е просто количка!

Общи условия

Активация на акаунт