Истината за Запряна или какво следва?

• 49 086
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 285
За тази експертиза, която се чака по принцип се прави от други лекари нали? Не съм чувал в България до сега, лекар да натопи свой колега. Имам роднини, които се занимават с медицина и съм чувал за доста случаи, в които докторите се защитават в името на това, че утре и на него може да му се случи и него може да разследват. Лично аз съм убеден, че д-р Мазнейкова ще излезе чиста и горда от цялата ситуация. А лично от нейното поведение съм потресен, на всеки човек може да му се случи да сгреши, но да се държи толкова нагло и толкова не човешки не е нормално .

# 286
Чувството ни за солидарност е доста популярно, за всички професии се отнася.

# 287

А, не! Такава солидарност като при бялата мафия не съм срещала.

# 288
  • София

А, не! Такава солидарност като при бялата мафия не съм срещала.
При таксиджиите, мей, е по-голяма.

# 289
Ох, не знам къде е вината, оставам с впечатление, че жената е постъпила болна наистина, но отношението на Мазнейкова- тази пренебрежителност и недосегаемост, които демонстрира  са наистина много неприятни и отблъскаващи.

# 290
  • София - Рим и обратно
Ох, не знам къде е вината, оставам с впечатление, че жената е постъпила болна наистина, но отношението на Мазнейкова- тази пренебрежителност и недосегаемост, които демонстрира  са наистина много неприятни и отблъскаващи.
Точно това е основното, което настрои голяма част от обществото срещу нея и болницата й.
Имаше възможност да омекоти удара с едно човешко, поне малко съпричастно и земно държание.
Не говорим за грешките.

# 291
http://www.focus-news.net/index.php?id=n1222792&asj1npqsh1r2iep555k5tf10a7

Започвам да се дразня - само BTV не казват и дума за този скандал, какъв им е проблемът?? да не ги лекува безплатно клиниката какво?? прекаляват с шуробаджанащината тотално!!!

# 292
  • София - Рим и обратно

Започвам да се дразня - само BTV не казват и дума за този скандал, какъв им е проблемът?? да не ги лекува безплатно клиниката какво?? прекаляват с шуробаджанащината тотално!!!
Това и аз го забелязах. Единствения път, когато реших да погледам Нова за разнообразие (не че гледам ТВ по принцип, но стои пуснат на БТВ постоянно), попаднах на предаване за Запряна. До този момент не бях изобщо чувала за случая. Именно защото гледах само новините на БТВ  #Cussing out , което смятам определено да променя  Crossing Arms .

# 293
дано истината да възтържествува поне този път Praynig Praynig Praynigмоля се от все сърце и най накрая има наказани  #2gunfire #2gunfire

# 294
подписах, но няма да мога да дойда защото съм на работа!

# 295
  • София
подписах, но няма да мога да дойда защото съм на работа!

И аз.

# 296

Това и аз го забелязах. Единствения път, когато реших да погледам Нова за разнообразие (не че гледам ТВ по принцип, но стои пуснат на БТВ постоянно), попаднах на предаване за Запряна. До този момент не бях изобщо чувала за случая. Именно защото гледах само новините на БТВ  #Cussing out , което смятам определено да променя  Crossing Arms .
Мдааааа...
Отдавна съм стигнала до извода,че бтв-новините са главно статистики,колко краставици изяжда българинът за една година,за наднорменото тегло на българина,за увеличената консумация на хляб,за затлъстяването при подрастващите...Какви новини само!
Та отдавна си предпочитам Нова ТВ.
Въпрос на вкус!

# 297
Тя за това е отишла по-рано от термина. Най-вероятно е имало проблем наистина, но лекарите са тези, които трябва да видят този проблем и да реагират адекватно.
Когато аз постъпих в болница, беше защото имаше проблем, видяха го (даже го пише в епикризата ми), убедиха ме, че се лигавя излишно и ме държаха 1 седмица, като ми създаваха чувството на натрапник и ми повтаряха, че съм излишно параноична. Когато детето ми почина Щърбанова прехапа устни и започна да гледа налудничаво.
Обръщаме се към лекар, когато имаме проблем и лекаря е човека, който трябва да ни лекува.
ЗДРАВИТЕ ХОРА НЕ ХОДЯТ ПО ДОКТОРИ.
Излишен е спора дали Запряна е била болна - да болна е била и е трябвало и е МОЖЕЛО да я излекуват, но не са го направили.
отворили са я извадили са детето и са я зашили....

# 298
христо ми писа, че е получил обаждане от нови хора, които са имали същата трагедия в тази болница. друг смъртен случай! ужасих се пак, но не запомних подробностите. като разбера ще напиша - надявам се да излезе по медиите и това...

# 299
  • София
христо ми писа, че е получил обаждане от нови хора, които са имали същата трагедия в тази болница. друг смъртен случай! ужасих се пак, но не запомних подробностите. като разбера ще напиша - надявам се да излезе по медиите и това...

Пиши, когато имаш подробности.

Общи условия

Активация на акаунт