Истината за Запряна или какво следва?

• 49 082
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
И аз се подписах. Няма как да дойда защото ми е далече София, но силно се надявам да има поне отговори на въпросите ни. За наказания също се надявам. Време е и в България докторите да носят отговорност за грешките си /особено от такъв мащаб/.

# 31
Успех!Подписах.

# 32
Ужас , пуснах тема в teenproblem с информация по случая и линка с петицията , с надеждата да го прочете младежта и да се включи в една добра кауза , но там го приемат страшно несериозно , направо ooooh!
Даже един вика " Ааа , ми то и лекарите са хора , и те допускат грешки , ако ги осъдят това ще върне ли Запряна" ooooh! ooooh! ooooh!
Направооо , ужасно съм разочарована...

# 33
Безмълвна съм...влязох във фейсбук и попаднах на снимки на Запряна като булка и на малкото човече  Cry Просто си преглъщам сълзите защото има много хора около мен, тъжно ми е, яд ме е.... не мога да опиша всичките си чувства. Няма да мога да дойда на протеста - на другия край на България съм, но го подкрепям, макар и само морално.

Искам наказани, искам справедливост и се надявам всичко това да не спре, докато не ги получим!

# 34
  • Costa Rica
Подписах.

# 35
  • София
Подписах!

# 36
  • София
Записвам се в новата тема. Peace
Намерихте ли преводач??

# 37
И аз подписах... и много се радвам, че толкова много хора се отзовават на петицията  и в групата във фейсбук. Вярно е, че Запряна няма да бъде върната, но нека най-накрая лекарите да разберат, че не могат да остават безнаказани.

# 38
Записвам се в новата тема. Peace
Намерихте ли преводач??

Преводачът за какво е? На какъв език е необходимо да се превежда?

# 39
Подписах! Peace

# 40
Подписах!Ще се опитам да дойда!

# 41
Да, вече съм превела каквото беше необходимо.

# 42
  • София
Да, вече съм превела каквото беше необходимо.
Супер! Peace

# 43
В българските институции на какъв език говорят?

Мисля, че малко избързвате с тези преводи и преводачи.

# 44
  • София
Подписах.

Общи условия

Активация на акаунт