Истината за Запряна или какво следва?

• 49 105
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 390
В много случаи се оказва, че благодарение на нас - журналистите, се върши някаква работа. Дано истината в този случай излезе наяве и от МЗ не се правят на ударени.
Цитат

Да, най-често ако работата е намиране на евтини сензации, изопачаване на информацията, раздухване и преиначаване на едни факти, скриване на други...поради неинформираност или по-често тенденциозно.
Смешно е да говориш за морал и любов към истината в журналистическите среди.

протеста на 23.07.2009 в 10часа пред МБАЛ "Св.София" на бул.България 104 вече е одобрен от Столична Община.

Ще има полиция. Ще присъстват представители на медиите. Ще присъства Христо Коледаров. Дано да присъства и госпожа Мазнейкова.
Цитат

Страшно ми е интересно какво точно ще правите пред МБАЛ "Св. София". Какво очаквате да се случи?

# 391
защо не ви е толкова интересно за ОТВОРЕНОТО ПИСМО, което е към МИНИСТЕРСТВОТО?

# 392
А защо първият протест не е пред Министерството?

# 393
Към трезво мислещите хора във форума и всички останали тълкуватели:
Да, явно пишещите "компетентни" хора нямат цел да се търси истината, а се сугестират един друг подвласни на омразата си!
Да, категорично ясно е, че някой бави заключението, но все пак нали сте на ясно, че не го пише д-р Мазнейкова!
Да, радвам се, че преди да родя никога не влязох да чета вашите коментари, защото кой знае как щях да се чуствам когато дойде най - щастливия ден в живота ми - май щях да съм най - депресираната и уплашена жена!!!
Очаквах, че тук ще има хора - споделящи различния си опит и реалните си преживявания от контактите си с Лекари и Лечебни заведения, за да може всеки който чете да прави сам своите изводи. За съжаление попаднах на коментари за чужди съдби /един човек ми каза.......; чух от съседка.............; говори се, че..............; мернах едни неща по телевизията................... и т.н./.
Освен това ме учуди мястото на тази тема - в "Клюкарник"! Странно място и опорочаване на случилото се! Измести се фокуса!

# 394
Вижте какво: Отвори ви се нова тема - фенклуб на г-жата,  изявявайте се в нея, моля.
Защото писанията ви тук могат да бъдат изтълкувани погрешно.
Тук търсим и настояваме за  истината.  Напълно нормално е да има и по-емоционални постове, предвид  поведението и противоречивите твърдения на Мазнейкова, както и някои факти.

# 395
Да, явно пишещите "компетентни" хора нямат цел да се търси истината, а се сугестират един друг подвласни на омразата си!
Да, категорично ясно е, че някой бави заключението, но все пак нали сте на ясно, че не го пише д-р Мазнейкова!
Абе вие да не сте рода с Мазнейкова?
След като смяташ пишещите в темата за нетрезвомислещи, защо просто не я напуснеш и да се преместиш там, където трезвомислещите като теб, ще споделят мнението ти?
За каква омраза говориш? Към кого да е тази омраза? Повечето  тук се чувстват съпричастни, а не мразещи и ако са подвластни на нещо, то е всеобщото недоволство към безнаказаността на безхаберните доктори.
И между другото, ако има нещо, за което трябва да се радваш, то това не е че не си чела форума преди да родиш, повярвай ми. Според мен трябва да се радваш, че не си попаднала на д-р Мазнейкова или на някой като нея, или пък да си благодарна на Господ, че си била здрава  Peace

# 396

Очаквах, че тук ще има хора - споделящи различния си опит и реалните си преживявания от контактите си с Лекари и Лечебни заведения, за да може всеки който чете да прави сам своите изводи. За съжаление попаднах на коментари за чужди съдби /един човек ми каза.......; чух от съседка.............; говори се, че..............; мернах едни неща по телевизията................... и т.н./.

Извинявай, ама тук малко си противоречиш.
Хем не ти харесва "чутото от съседки, от едни хора" и т.н., хем пък за това си се регнала във Форума, за да чуеш именно от непознати хора, споделените им истории.  newsm78
Или твоите утрешни изказвания "прочетох, че една потребителка във Форума.......", биха били много по- достоверни от "чух от една съседка" ли?
Смешно!  hahaha
И несериозно.
И лишено от смисъл, като цяло.

# 397
  • София
Смешно е да говориш за морал и любов към истината в журналистическите среди.

Така ли? Ти това от челен опит ли го знаеш или го чете във вестник "Уикенд"?

# 398
  • София
Абе вие да не сте рода с Мазнейкова?
...

Най-великият аргумент срещу всеки, който има добри впечатления от Мазнейкова!

Никога не бихте били в състояние да "развенчаете" една кариера, изградена с труд, знания и много благодарни семейства! Даже и журналистите, които (подозирам) се считат за по-различни от колегите си от "Уикенд" и "Шок", се изявяват точно като тях.

Ще видите на колко много хора е опротивяла тенденциозната ви атака... Гледам, някои от поддръжниците ви не се мяркат напоследък... Все повече хора си задават логичните въпроси, които зададох и аз отдавна...

# 399
Не,Северина,нямаше да се стигне до тук,ако не бяха предприели хистеректомията БЕЗ ИНДИКАЦИИ на 5-тия ден от приемането й в Майчин дом.Вероятно ще кажа доста смели думи за тази тема,но мисля,че Запрянка щеше да е жива,може би вече с диагноза и излекувана,ако не я бяха отворили в държавната болница.4 литра кръвозагуба...родилка...няма изолиран бактериален причинител...няма задържани плацентарни части от секциото....няма да коментирам.....

nadeto7, интересно предположение даваш!

# 400
  • в страната на чудесата
наде, я кажи нещо повече. кой я е оперирал, знаеш ли? наистина ли 4 литра?

# 401
  • София, Борово
ако Д-р. Мазнейкова беше постъпила адекватно, сега нещата може би щяха да са други!
Аз също съм пострадала от нея, моят живот също беше в опасност заради неадекватните и действия!

# 402
  • София
WhimZ , не искам да спорим. Не си ли гледала колко пъти хора чакат с месеци съд, прокуратура и разни др. институции да си свършат работата? Излиза засегнатото лице в медиите, разказва си случая и хоп - има раздвижване по случая. Често и съдебни решения излизат. Така благодарение на медиите се решават проблемите на хората.
Явно не си прочела поста ми изцяло. Писах, че истината е някъде по средата. Преди изборите от МЗ ги е било страх да оповестят резултатите... Това е моето мнение...
Ясно е къде ще е протестът.
Спорим излишно.
Не е нужно да се обиждаме едни други.
Предлагам темата да бъде заключена.

# 403
  • София
...

Защо?

Мисля, че след първите реакции, все повече хора започват да гледат на случая по-обективно.

# 404

Предложението не се приема!

Общи условия

Активация на акаунт