Истината за Запряна или какво следва?

• 49 090
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 75
Съгласна съм с петицията, ама да попитам - Като още не е излязла експертизата и не е ясно кой е виновен, защо протестът е пред болницата на Мазнейкова?

Защото ако си гледала предаването на Венета Райкова, в което гостува бащата щеше да знаеш, че той има подписан и подпечатан документ от хистологията на жена си в който ясно е записано: Послеродова инфекция след секцио.

И този документ беше показан в предаването.

# 76
  • София
Съгласна съм с петицията, ама да попитам - Като още не е излязла експертизата и не е ясно кой е виновен, защо протестът е пред болницата на Мазнейкова?

Защото ако си гледала предаването на Венета Райкова, в което гостува бащата щеше да знаеш, че той има подписан и подпечатан документ от хистологията на жена си в който ясно е записано: Послеродова инфекция след секцио.

И този документ беше показан в предаването.

Да, да - това имах предвид.

# 77
Гледах "Горещо" в събота и подписах петицията  Peace Дано има възмездие.

# 78
добре - човека организира протест пред болницата за личната си кауза, в която всички му помагаме. не можем ли после да организираме ние протест пред министерството за общия проблем, с негова помощ?

# 79
Темата е твърде дълга, за да я прочета, но искам да изразя възмущението си от това колко долни, мръсни, продажни и нехуманни същества са българските лекари! / и не, нямам предвид всички, все пак изключенията са потвърждение на правилото/

# 80
Доколкото прочетох из нета е постъпила с температура в болницата, значи вече нещо не е било наред.

"Ситуацията е такава, че има картина на инфекция, но не се открива причинител, обясни доц. Доганов. Аутопсията е приключила, но детайлните изследвания на тъкани и органи - още не. Хистологията на матката показвала, че няма остатъци от недоизчистена плацента от оперативното раждане, според доц. Доганов. Установени били възпалителни изменения на мускулатурата на матката. Те може да са причина, но и следствие от сепсис, обясни гинекоголът. След раждане матката представлява ранева повърхност и има голям риск от инфекции. Най-вероятно причината за смъртта на жената е сепсис, а полиорганната недостатъчност и кръвоизливите са последици от него, смята доц. Доганов."

Не съм защитник на лекарите, защото и аз като всички съм го яла, ама не смятам за редно  да се сипят обвинения, без категорични доказателства.

# 81
Mi6, ние друго прочетохме от документите, които съпругът й показа.
Ти от къде ги "взе" тези "обяснения" от доц. Доганов?

# 82
  • София
И аз мисля,че сме готови вече за отвореното писмо и лично моля Минзухар или Холограма да го изпратят,където трябва,тъй като аз определено не съм наясно как точно става това!

# 83
  • София

Аз ще ти кажа - от материала на "24 часа", който и Дир-а е публикувал.

http://dnes.dir.bg/2009/04/13/news4317769.html

# 84

Аз ще ти кажа - от материала на "24 часа", който и Дир-а е публикувал.

http://dnes.dir.bg/2009/04/13/news4317769.html

И какво сега?
Това, което всички видяхме, не е вярно, така ли?
Не сме го видяли?
Или всички ли сме халюцинирали?

# 85
Дори Запряна да не е починала от инфекция на матката в следстве на секциото,а от инфекция започнала още преди операцията,моето мнение е,че НЕадекватни действия от страна на лекарите има! Здрава и млада жена умира от инфекция и то развиваща се в болнична обстановка!  Shocked Shocked Направо не мога да повярвам! Полудявам като чета защитните слова изсипани по адрес на лекарите.   Не е ли нормално да излязат и да кажат - да виновни сме за това,че НЕ откихме къде е инфекцията.  Виновни сме,че я изписахме,виновни сме,но вие ни простете,понеже всеки греши ,понеже не винаги висчко е като във филмите и не всеки доктор е Хаус.Но не  - те излизат,прехвърлят си топката,клинчат "Аз не съм правила операцията" "Тя си беше много болна" "Нямаше какво да се направи"  "Ние не сме виновни,дядо Мраз е виновен" .  И много интересно се получава - 100% са сигурни,че в тях НЯМА вина,ама дори 1% знаят какво и имало всъщност....ееееее????

# 86
Там съм ако нямам. Надявам се. Аз ще бъда на протеста.

# 87
Както казах не защитавам лекарите - напротив. Но смятам, че експертизата вече отдавна трябваше да е излязла. И да е станало ясно кои са виновниците. Когато е ясно, можем да искаме глави, но преди това ......

# 88
Подписах петицията,дано има справедливост,но не се обденаждена!

# 89
  • Пловдив
моето мнение е,че НЕадекватни действия от страна на лекарите има! Здрава и млада жена умира от инфекция и то развиваща се в болнична обстановка!?

Ето това е. Не знам защо някои хора си мислят, че искаме да изгорим Мазнейкова на клада, пред мегдана, замеряйки я с камъни. (не че няма и подобни страсти)
Искаме адекватна, безпристрастна и навременна експертиза от МЗ. Който е виновен, да има възможност да бъде наказан. Но не само в конкретния случай, а и занапред. Това е с думи прости. Иначе който търси под вола теле, винаги може да го намери.
Подкрепих петицията. На протеста не мога да бъда, но ще ви подкрепям виртуално.  newsm10

Минзухар, Холограма и другите, които подеха тази инициатива, искрено ви благодаря   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт