Истината за Запряна или какво следва?

• 49 107
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 120
  • София
...

ivonska, аз наистина не мога да те разбера...

Кое да обясня за пореден път?

А кое ние да ти обясним за пореден път?

Обяснете ми защо не протестирахте пред болницата, където Тъжна мама преживя трагедията си. Тя също даде гласност на драмата и лекарското престъпление. Айде, обяснете ми!

# 121
  • София
Според мен е логично за бащата този първи протест да бъде пред клиниката. Той е организиран от него и редно да бъде така както той иска.
Но следващият (а това ще се наложи, ако искаме резултат) е по-добре да бъде пред МЗ и да включва изброяване на доста повече жертви от различни болници! Наистина повода е Запряна, но смятам че истинската причина за този простест е, че всички искаме справедливост за в бъдеще в БГ здравеопазване!
Относно Мазнейкова - не смятам, че сме движени от омраза. За всички е ясно, че нормален отговорен лекар не изписва болен с висока температура. Точка.
Дали сам може да се справи, дали ще търси консултанти и как точно ще се справи си е негов проблем. Все пак е имала избора да признае, че не може да се справи и да каже на хората да търсят друг лекар, когато е избрала да я изпише.

# 122
  • София
...
Не мразя доктора Мазнейкова, но мразя човека Мазнейкова !!!! И то с цялото си същество !!!!
...

Браво. Цялото ти същество хаби енергия да мрази някой, когото не познава (освен от медийния образ, който всички би трябвало да знаете, че е възможно и да не е най-точния! Така обикнахте навремето Царя...)

Респект!

Знаех, че ще ме цитираш и ще добавиш типичен твой коментар  hahaha
Цялото ми същество хаби енергия, но отрицателна. Определено не ми трябва!!! Възможно е и да не е най-точния, но е възможно и да е точно такава, нали! Както се представи, така ще я възприемам. А пък ти престани да пръскаш с толкова отрова навсякъде! Или може би за всяка защита Мазнейкова ти плаща, а? Майка да ти беше нямаше толкова да я защитаваш!

# 123
  • София
...

ivonska, аз наистина не мога да те разбера...

Кое да обясня за пореден път?

А кое ние да ти обясним за пореден път?

Обяснете ми защо не протестирахте пред болницата, където Тъжна мама преживя трагедията си. Тя също даде гласност на драмата и лекарското престъпление. Айде, обяснете ми!

Защото Тъжна мама не организира протест. Затова. Нито прикани към такъв.
Христо Коледаров го направи.

Ма явно днес не си във форма.

# 124
Мазнейкова е длъжна да бъде добър лекар, а не да бъде готин и засмян човек, който да говори добре пред медиите. Щото не е била мила и усмихната сега ще и се запали чергата, така ли?   Бащата с право търси да се пролее нечия кръв, ама изглежда, че е все едно чия. И понеже всеки българин знае, че срещу държавата не се рита, той търси частната клиника. Що не питате в двете държавни клиники какво се е объркало. Защо не са оправили нещата?

# 125

Да, така е.
1. Може би обществото (гражданско, форумско или както искаш го наречи) не е било узряло за такава инициатива, каквато всъщност не беше подета от никой (имам предвид от потърпевшите в този случай). Поправи ме, ако греша.
2. Лекарите, които обвини Тъжна мама, не излязоха  в медийното пространство да се "оправдават" по този нагъл и безочлив начин, по който го направи Мазнейкова.
3. При случаят със Запряна просто чашата вече преля.

Според теб трябва да продължаваме да си затваряме очите за всички безобразия?
Или да търсим отговорност от всички останали, само не и от Мазнейкова?

# 126
  • София
Мазнейкова е длъжна да бъде добър лекар, а не да бъде готин и засмян човек, който да говори добре пред медиите. Щото не е била мила и усмихната сега ще и се запали чергата, така ли?   Бащата с право търси да се пролее нечия кръв, ама изглежда, че е все едно чия. И понеже всеки българин знае, че срещу държавата не се рита, той търси частната клиника. Що не питате в двете държавни клиники какво се е объркало. Защо не са оправили нещата?

А, ще питат - мразят се по дифолт богатите...

...
Или да търсим отговорност от всички останали, само не и от Мазнейкова?

А, то вие само от нея търсите отговорност - при останалите случаи или не сте узрели, или са се скрили виновниците... или пари не са давани.

# 127
  • София
Защо не са оправили нещата?

Въпросът не е защо не са оправили нещата, а защо изобщо се е стигнало дотам да се оправят нещата.

# 128
Що не питате в двете държавни клиники какво се е объркало. Защо не са оправили нещата?

Що пък тях да питаме?
Редно е който се наака, той да си избърше наакания задник, а не друг да му го мие.

# 129
да не губя време да ви цитирам - вие ще ме разберете към кои е...

бащата се справя много добре до сега, но мисля че след организирането на този протест вече няма много възможности да продължи сам и без нашата подкрепа и инициатива няма да се справи... затова той най-много се надява на протеста да дойдат хора които са имали вече такива проблеми и трагедии, да се запознае с тях и да може да ги организира. за които не знаят - той е полицай и има представа все пак до някъде от пътя и посоката каква да е... надява се на протеста да се запознае и с нас, хората които сме готови да си включваме с каквото можем в общата им кауза... разберете че тази среща там е мнага важна, за да може действията да не спрат само с това! писах му да се регистрира тук и той, дано го направи и да има време и възможност нещо да обясни и каже сам.
но знайте че това е пътя и ми се струва, че усещам някакви наченки на гражданско общество. дано не се разочаровам, много вярвам!

# 130
Ама не е ясно кой се е наакал. Нали затова се изка да излезе експертизата. Ако се окаже, че някой лекар в държавна болница се е наакал при някоя от другите две операции, какво - ще кажем на другите обвинени извинявайте?

# 131
  • София
Ама не е ясно кой се е наакал. Нали затова се изка да излезе експертизата. Ако се окаже, че някой лекар в държавна болница се е наакал при някоя от другите две операции, какво - ще кажем на другите обвинени извинявайте?

В държавните болници гражданското общество не пипа.

# 132
Да ви следя.

# 133
Размива се, когато става въпрос за "поредица", а не за конкретни случаи, ако ще и конкретните да са не само А, ами и Б и В.

# 134
  • Стара Загора
Престанете вече.
Подкрепих петицията. Подкрепих я защото едно дете остана без майка, защото едни съпруг остана без съпруга, защото лекарите са за това да бъдат лекари...не бездушни същества, защото за пореден път парите бяха най-важното. Това трябва да спре.

Общи условия

Активация на акаунт