Истината за Запряна или какво следва?

• 49 103
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И съвсем трето е проверяващите органи да са корумпирани,например!
И какво интерпретираме в случая,кое не ти харесва?
Че сме се събрали тук и търсим истината,това ли те дразни?
Няма да престанем докато не получим ясни отговори,от когото трябва...

# 256
  • софия
Днес "докторите" Мазнейкови си летят за Ню Йорк, дали ще бъдат на протестта ? Да погледнат хората в очите поне...

# 257
Към nana77  и всички останали тълкуватели
АЗ РАЗЛИЧАВАМ ЛОХИИ ОТ КРЪВОИЗЛИВ, НО КОЯ ОТ ВАС ВИДЯ ТАЗИ МАТКА, И КОЯ ОТ ВАС ВИДЯ ИМА ЛИ ЛОХИИ И/ИЛИ КРЪВОИЗЛИВ???!!! АКО ИМА НЕЩО НА КОЕТО ДА СЕ ВЯРВА ТО ТОВА Е МНЕНИЕТО НА НАЦИОНАЛНИЯ КОНСУЛТАНТ И НА ПРОВЕРЯВАЩИТЕ ОРГАНИ. ВСИЧКО КОЕТО ИНТЕРПРЕТИРАТЕ Е НЕПРОФЕСИОНАЛНО
ЕДНО Е ДА ПОДКРЕПЯМЕ ИНИЦИАТИВИ, А СЪВСЕМ ДРУГО ДА РЪСИМ ОБВИНЕНИЯ.............

Ако има нещо на което да се вярва, според мен това е, че Запряна вече не е между живите. Другото нещо, на което може да се вярва, е че д-р Мазнейкова се държи нагло и продължава да твърди, че не е сгрешила. А това, че пишеш с големи букви, не означава нищо. Нито ще стреснеш някой, нито ще докажеш колко си права  Peace

# 258
НЕ ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ПОРАДИ ПРИЧИНИТЕ ТВЪРДЯНИ ОТ ТЕБ - ПРОСТО ТАКА МИ ХАРЕС

# 259
  • София
Към nana77  и всички останали тълкуватели
АЗ РАЗЛИЧАВАМ ЛОХИИ ОТ КРЪВОИЗЛИВ, НО КОЯ ОТ ВАС ВИДЯ ТАЗИ МАТКА, И КОЯ ОТ ВАС ВИДЯ ИМА ЛИ ЛОХИИ И/ИЛИ КРЪВОИЗЛИВ???!!! АКО ИМА НЕЩО НА КОЕТО ДА СЕ ВЯРВА ТО ТОВА Е МНЕНИЕТО НА НАЦИОНАЛНИЯ КОНСУЛТАНТ И НА ПРОВЕРЯВАЩИТЕ ОРГАНИ. ВСИЧКО КОЕТО ИНТЕРПРЕТИРАТЕ Е НЕПРОФЕСИОНАЛНО
ЕДНО Е ДА ПОДКРЕПЯМЕ ИНИЦИАТИВИ, А СЪВСЕМ ДРУГО ДА РЪСИМ ОБВИНЕНИЯ.............

Хахаха караш ме искрено да се посмея...
И айде да не ми крещиш, моля!

# 260
Ужасно се срамувам, че това се случва наши дни в България.
 Жалко за младото момиче.
Очаквам компетентните органи да се изкажат.
Съмнявам се, че становището ще бъде в интерес на истината, а не на определени личности.
Бих искала като всеки нормален човек да има последствия за немарливото отношение на длъжните такива.

# 261
Към nana77: ИЗВИНЯВАЙ, НО НЕ ТИ КРЕЩА! ЯВНО ТИ Е СКУЧНО И НЯМА С КАКВО ДРУГО ДА СЕ ЗАНИМАВАШ, А САМО СЕ ЗАЯЖДАШ С ХОРАТА! МИСЛЕХ, ЧЕ ТУК ПИШЕМ С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ - ДА СЕ АКТИВИРА ОБЩЕСТВОТО ОТНОСНО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ОФИЦИАЛЕН ДОКЛАД ОТ ПРОВЕРКАТА, НО ЯВНО СЕ ЛЪЖА! МАЙ ТЕЗИ, КОИТО ИСТИНСКИ МИЛЕЯТ ЗА ЗАПРЯНА И ПОДОБНИТЕ СЛУЧАИ СА РАЗЛИЧНИ ОТ ТЕБ!

# 262
Вяра в бъдещето или която и да си ти,щом пишеш с главни букви,значи крещиш.Не знаеш правилата за писане във форума.И продължаваш да крещиш,оправи си шрифта!

# 263
  • София

Ако има нещо на което да се вярва, според мен това е, че Запряна вече не е между живите. Другото нещо, на което може да се вярва, е че д-р Мазнейкова се държи нагло и продължава да твърди, че не е сгрешила. А това, че пишеш с големи букви, не означава нищо. Нито ще стреснеш някой, нито ще докажеш колко си права  Peace
[/quote]

Това, че нечие поведение се оценява като нагло, не означава автоматично че въпросният е виновен.
В болниците постоянно умират хора. Медицината не е всесилна, нито лекарите. Има твърде много заболявания и състояние на които медицината няма отговор. За голяма част от тези заболявания не са известни причините за възникването им (различни хипотези и допускания винаги има), за още по-голяма част лечение няма.
Не може всяка смърт различна от естествената (доколкото старостта е естествена) да бъде обявявана за лекарска грешка.
Говоря по-принцип.
В конкретния случай дали е имало грешка могат да преценят само медицински специалисти на базата на цялата документация и на собствените си познания.

# 264
  • София
Към nana77: ИЗВИНЯВАЙ, НО НЕ ТИ КРЕЩА! ЯВНО ТИ Е СКУЧНО И НЯМА С КАКВО ДРУГО ДА СЕ ЗАНИМАВАШ, А САМО СЕ ЗАЯЖДАШ С ХОРАТА! МИСЛЕХ, ЧЕ ТУК ПИШЕМ С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ - ДА СЕ АКТИВИРА ОБЩЕСТВОТО ОТНОСНО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ОФИЦИАЛЕН ДОКЛАД ОТ ПРОВЕРКАТА, НО ЯВНО СЕ ЛЪЖА! МАЙ ТЕЗИ, КОИТО ИСТИНСКИ МИЛЕЯТ ЗА ЗАПРЯНА И ПОДОБНИТЕ СЛУЧАИ СА РАЗЛИЧНИ ОТ ТЕБ!

Мне, далеч не ми е скучно. Следващият ти пост ще бъде директно препратен към модератор, ако не си махнеш капса.
Относно квалификациите - нивото на изказ ми е достатъчно, за да не приемам сериозно думите ти.  Mr. Green

# 265
Днес "докторите" Мазнейкови си летят за Ню Йорк, дали ще бъдат на протестта ? Да погледнат хората в очите поне...
благодаря много на Шери и Linn за английските преводи на писмото и текста на групата във фейсбук, но за съжаление (и това е до голяма степен моя грешка, много съжалявам) когато започнах да ги проверявам открих разминавания в датите и хронологията на текстовете. това се е получило защото момичето направило групата е копирало текст от сайт, писан от други хора и го е пуснала набързо... да бях чела по-рано... на повечето места в интернет текстовете са писани от други хора и е нормално объркването. христо е чел предварително писмото и групата, но мисля че от притеснение и в бързината не е обърнал внимание на детайлите.
започнах да сравнявам с разказа на Христо Коледаров пред "24часа", който е най-точен, защото лично го е казал. но все пак чакам потвърждение от него, че това е така, засъжаление явно е доста зает в момента. но ще отдели време скоро - сигурна съм.
очевидно трябва да осведомим и света, за това което се случва в България, но разбира се това е сериозна тема, ще трябва да се отдели достатъчно време. всичко трябва да е прецизно и коректно все пак, нали?
още веднъж благодарности - като уточним нещата можем да поправим по превода...

# 266
Това, че нечие поведение се оценява като нагло, не означава автоматично че въпросният е виновен.
В болниците постоянно умират хора. Медицината не е всесилна, нито лекарите.
В конкретния случай дали е имало грешка могат да преценят само медицински специалисти на базата на цялата документация и на собствените си познания.

Абсолютно съм съгласна  по отношение на вторият абзац от цитата  Peace

Наглото поведение на доктор не е съвместимо с професията му. А и случаите на лекарска небрежност в клиниката на Мазнейкова не са един и два. Ако беше само една случайност, всеки щеше да допусне, че това е възможно да се случи.
Преди доста време имаше едно момиче във форума, което беше със зашита в корема игла след секцио пак в същата клиника  Confused
Изобщо, Мазнейкова е за съд според мен, а дали е виновна ......

# 267
Наистина не знам правилата във форума, защото нямам време да пиша по форуми, единственото което ме прикани да се включа в този беше петицията, която подкрепих! Естествено счетох, че тук ще има нормални хора с които да обсъдим нещата свързани с инициативата, а попаднах на едни меко казано празни приказки и тълкувания - дори и Съда назначава Вещи лица, защото счита, че това не е от компетенцията му, а тук разни хора коментират и опорочават казуса!!! Нещата се размиват, а всъщност не е тук мястото и не е този начина!!!

# 268
междувременно установявам, че Мазнейкова явно подема кампания в своя защита в сайта на болницата си - това добре!
с голяма болка обаче виждам че уронва престижа на "Майчин дом" ...

http://www.mbal-sofia.com/news.php?newsid=23

# 269
междувременно установявам, че Мазнейкова явно подема кампания в своя защита в сайта на болницата си - това добре!
с голяма болка обаче виждам че уронва престижа на "Майчин дом" ...

http://www.mbal-sofia.com/news.php?newsid=23

Това е там от три дни.
И аз си помислих същото, когато го прочетох.

Общи условия

Активация на акаунт