Истината за Запряна или какво следва?

• 49 103
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 1 095
   Три пъти в едно и също интервю доктор Мазнейкова държи да подчертае,"че тя лично не е взела участие в секциото,била е там в качеството си на завеждащ отделение". Цитирах думите и. Три пъти го каза,"не участвах лично". Какво означава това,какво? Това е срамно поведение за един лекар.

Тук е достатъчно да чуете само първите думи на докторката за да си направите изводите. И тук за трети път повтаря,че тя лично не е оперирала Запряна. Защо го казва пак,за трети път в интервюто?

http://www.youtube.com/watch?v=eI8C2tWCa-Y&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=UpzAN2MWdF0&feature=related

Мила Запряна,почивай в мир.

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 16:21 от maraidara

# 1 096
Надето доста маже, наистина. Не ми се връща сега назад да  и цитирам постовете, но защи ли го прави?
Не съм съгласна и с това да спрем да се ровим. Ако ние спрем със сигурност и ТЕ ще спрат. Ако това беше поредната оплакваческа тема, отишла на третия ден в забвение и случая щеше да бъде замазан и забравен.

# 1 097
 И аз не харесвам д-р Мазнейкова- изглежда безцеремонна и високомерна. Но не мисля, че към случая трябва да се подхожда само емоционално. Жал ни е за Запряна- тази млада и хубава жена, която не можа да се порадва на детето си. Но аз допускам, че тя наистина е отишла в клиниката със сериозен проблем. При тези кръвни показатели е цяло чудо,че детето е невредимо. Показателите са наистина на човек с много сериозно заболяване. Най-лекото би било инфекцията. Вероятно секциото е отежнило състоянието й. Друг въпрос е ,че толкова време не могат да уточнят диагнозата. Но колкото и да не ни се иска да е така, има случаи и болести с които медицината е безсилна да се справи и лошото е, че те поразяват и млади хора. Умират и в най-добрите болници на света, умират и деца, и младежи за съжаление. Не всяка преждевременна смърт е лекарска грешка, както обикновено в скръбта я изкарват близките.

# 1 098
  • София
Надето доста маже, наистина. Не ми се връща сега назад да  и цитирам постовете, но защи ли го прави?
Не съм съгласна и с това да спрем да се ровим. Ако ние спрем със сигурност и ТЕ ще спрат. Ако това беше поредната оплакваческа тема, отишла на третия ден в забвение и случая щеше да бъде замазан и забравен.

Супер! Да попитаме какво е правил и защо опериращия от МД! (Доганов ли беше?) Може и той да има какво да сподели официално...

# 1 099
Коя държавна или частна институция има интерес истината да излезе на яве? И защо?
Мазнейкова ще бъде оневинена по всички параграфи. Защото иначе репутацията на цялата болница ще отиде по дяволите. От там ще последва логичен отлив на пациенти. Ами ако вземе да фалира... Не! Това никой не може да си го позволи. Толкова безработни на борсата и толкова не погасени кредити... Просто си разсъждавам.

# 1 100
Надето7, защо лъжеш?

# 1 101
  • София
Коя държавна или частна институция има интерес истината да излезе на яве? И защо?
Мазнейкова ще бъде оневинена по всички параграфи. Защото иначе репутацията на цялата болница ще отиде по дяволите. От там ще последва логичен отлив на пациенти. Ами ако вземе да фалира... Не! Това никой не може да си го позволи. Толкова безработни на борсата и толкова не погасени кредити... Просто си разсъждавам.

Не се разстройвай! Пред кабинета и и днес се чакаше! (добре, че са грозните ви нападки, та да се сетя да отметна профилактичните изследвания, които се препоръчват поне веднъж годишно. Благодаря ви!)

# 1 102
  • Sofia
И аз не харесвам д-р Мазнейкова- изглежда безцеремонна и високомерна. Но не мисля, че към случая трябва да се подхожда само емоционално.

С това съм съгласна и мисля, че някои от постовете както ЗА, така и Против са далеч от обективността.

# 1 103
  • На земята, която е всъщност звезда.

Не се разстройвай! Пред кабинета и и днес се чакаше! (добре, че са грозните ви нападки, та да се сетя да отметна профилактичните изследвания, които се препоръчват поне веднъж годишно. Благодаря ви!)

Не знам за кабинета, но последните седмици пред клиниката почти няма коли, а преди имаше доста и коли и чакащи хора.

# 1 104
  • София

Не знам за кабинета, но последните седмици пред клиниката почти няма коли, а преди имаше доста и коли и чакащи хора.

Края на юли месец е - не бих следвала твоята логика! Да броим на есен, а?! Да не би да си въобразявате, че злостното крякане ще навреди чак толкова драматично на една такава кариера и една читава клиника??? Че това ви е единствената цел разбрахме, но все повече се убеждавам, че:

- не сте мнозинство;
- смъртта на Запряна няма много общо с частната клиника.

Но пък вие всъщност не желаете да търсите истината. Така че, няма и да разберем.

# 1 105
Това са нещата,които аз зная по случая.И мисля,че те са много повече от това,което вие знаете,научавайки от жълтата преса.Последното,което бих си позволила е да излъжа.В този форум съм от близо 4 години,има хора,които ме познават лично и знаят що за човек съм.Също така знаят,че съм тук в търсене на истината,както част от вас.
В предишната тема още ,когато обвинявахте М.,че не е пуснала дори един антибиотик в терапията си,се опитах да ви обясня,че не е така.Пари е била на тройна антибиотична терапия...НАИСТИНА.Тогава пак ме обвинихте в лъжа и спрях да пиша за дълго.Сега съжалявам,че започнах отново....наистина съжалявам,че хвърлих толкова усилия.Всъщност аз и доктора бикси сме  може би единствените хора тук,които биха ви били в голяма полза,разяснявайки медицинската част от проблемите.Вие отново не искате да се вслушате,колкото и добронамерени да сме към вас.
И понеже за пореден път се убедих,че няма смисъл ...ок,спирам да пиша.А вие продължавайте да гадаете.

# 1 106
Аз искам да знам истината. Но не истината на Надето, Пепето, Мимето (имената са произволни, не визирам никой конкретно).
Ако има независими органи в БГ, нека да отговорят на въпросите в петицията, а не Ивонска да ме определя злобна ли съм, тъпа ли съм и тн, само защото Мазнейкова не ме е изродила.

# 1 107
Северина,няколко поста отделих ,за да обяснявам хронологията на събитията....Няма такова нещо-преведена в онкологията за пункция и върната обратно.Къде прочете,че пункцията е на 13-ти?Къде?????Пункцията е след изписването на Запряна.Хрисчев я консултира в Света София и изказва съмнение за левкоза. Няма как да го докаже  В МОМЕНТА,без пункция,защото е бременна.Иска първо да я родоразрешат и след това да продължат изследванията.Правят секцио,раната зараства,махат конци и я превеждат,за да направят пункцията.Ето и М. какво пише в отвореното писмо:

Надето 7,много лесно се измъкваш. По-горе съм цитирала думите ти. Докажи,че не лъжеш за пункцията. Или ключовите думи тук са:"Няма как да го докаже!" Сега спираш да пишеш,защото няма как да оправдаеш лъжите си. Не си полезна за търсенето на истината,заблуждаваш ни,ти изопачаваш фактите.

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 18:25 от maraidara

# 1 108
  • София
Съжалявам, че пише пак, но доста ме съмнява читав и опитен хематолог да разкарва фебрилен пациент през половин София само за да му направи стернална пункция. Тази манипулация може да се направи буквално навсякъде. Нужен е просто малък стерилен инструмент, който лекарят да носи. Т.е. не виждам причина пункцията да не е направена в "Св. София".
Много ме дразни  и думата "преведена". Когато пациент се "превежда", това става с медицински транспорт, ако е в тежко състояние го придружава медицинско лице, в епикризата изрично пише къде и за какво се насочва болният, датите, леглото са уговорени предварително.

# 1 109
  • София
Аз искам да знам истината. Но не истината на Надето, Пепето, Мимето (имената са произволни, не визирам никой конкретно).
Ако има независими органи в БГ, нека да отговорят на въпросите в петицията, а не Ивонска да ме определя злобна ли съм, тъпа ли съм и тн, само защото Мазнейкова не ме е изродила.

O, Ивонска ясно се изразява и не остава съмнение кой и защо бива определян по начин, за който причините са очевидни!

Търсейки истината, някой ще се сети ли, че и други хора са оперирали жертвата??? Въпросите от петицията не се ли задават някак ... едностранно и целенасочено???

Общи условия

Активация на акаунт