ПЛЕВЕН - 111

• 16 153
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
А ftall, недей така. )) Аз повечето от изцепките винаги съм ги наблюдавала при мъже шофьори, просто могат да са уникални идиоти.
Най-обичам лятото като са със свалени стъкла да ги овиквам.

# 46
  • София
Аз пък съм съгласна с фталл,като разбира се,винаги има изключения.Сега доста се возим с колата и то все от единия до другия край на града,е на 90процента от необмислените маневри са на жени.

# 47
на 90процента от необмислените маневри са на жени.
100% са с дълги коси, тип принцеси, нали?
Каже, да, моля те  Mr. Green

# 48
  • София
Дикси,така е,съвсем сериозно Grinning,поне по мои наблюдения.аз се е видяло ,че кола повече няма да карам,защото смятам,че не го правя добре,обаче голяма част от лудите по улиците мога да си ги сложа в задния джоб.

# 49
Дикси,така е,съвсем сериозно Grinning,поне по мои наблюдения.аз се е видяло ,че кола повече няма да карам,защото смятам,че не го правя добре,обаче голяма част от лудите по улиците мога да си ги сложа в задния джоб.
Ти кое нацели последно? На Враца ли нещо беше,а  Mr. Green

# 50
  • София
Ааа,онова беше първо и последно.Във Враца едно табло от плевенското енерго Laughing.
Ей ви на едно клипче
http://valenceto79.multiply.com/video/item/12/Picture_380.avi
Ако въобще се отвори

# 51
Здравейте и от мен аз се чудя каде изчезнаха плевенските мами те пуснали нова тема докато аз се услушвам и чакам отговори по емайла да предната.Аз често да ви кажа освен да се притеснявам повече друго не научих на това кормуване,всеки път се някои ме засичаше,аз гасех колата или нещо подобно.научих се да карам на село и ми беше много лесно ама градско така и не се пуснах да видя какво ще стане като мина покрай площад македония и не ми дадат път както и на много други места кадето няма как да се разминат 2 коли а уж улицата е двупосочна.
Забравих да споделя малко повече информация за мен виждам че вече сте ме вписали за което съм благодарна може да не пиша много но искам да следя как вървят нещата по плевен.Аз съм на 20 години чакам момченце на 25.07. и то ще се казва денис.

# 52
Валенце, голям образ е Мими. Така съм се смяла......много е сладка  Laughing
"Хепи бърдей кака ми...."  Joy

А за големия корем бременноста ми ли имаше предвид или преди това?  Mr. Green Тя след като родих не ме е виждала.

# 53
Валенцеее, таман  на 2-та минута викам останалите сме пренебрегнати, па то кво  Laughing  Ще дойде той Бужи, ама някой друг път . Сладка душичка е Мими  Heart Eyes

# 54
Сладурани   bouquet

Благодаря за целувката  Simple Smile

Бяхме в София миналата седмица и имахме някаква идея да ви се обадим за по бира, но ни беше припряно и запълнено откъм задачи.

# 55
  • Плевен
Ей, много сте продуктивни...
Благодаря за поздравите за рожденния ми ден  Hug!

Траяна ме дърпа да излизаме ... пак ще ви чета по нощите ...

# 56
Пускам нещо полезно за референтните стойности на хемоглобина при децата, може да послужи на някой, обикновено при изследванията на 6м и 1г майките се шашкат, че е нисък, защото се сравнява с този на големите.

Хемоглобин: g/L
< 1 седмица 154 - 240
1 седмица - 1 месец 127 - 187
1 - 3 месеца 92 - 150
3 - 6 месеца 101 - 129
6 - 12 месеца 107 - 131
1 - 3 години 108 - 128
3 - 6 години 111 - 143
6 - 14 години 118 - 150
> 14 години
момчета: 140 - 180
момичета: 120 - 169

# 57
  • София
Фталл,би ни било много приятно да се видим,ако имате път насам се обаждайте!Това се отнася за всички ви. Grinning
Дикси,тя те помни с големия корем,когато ходихме да пием кафе тук в Люлин.Не вярвам сега да е по голям.
Атракция,Мими има съвсем смътни спомени за Бужи,това трябва да се поправи. Wink

# 58
Нямам време да ви изчета,ама сте много трудови-4страници от сабахлян ooooh!
Стелче,браво за изпита,като вземеш и другия и влезеш да се обадиш да почерпиш Peace
Похода се прави от 2001г насам-по стъпките на Левски,има няколко "лъча",единият е от Плевен,миналата година имаше и "фенове" от Румъния чак.Не е изцяло пеша,но мноооого се ходи,аз все изпускам и до сега не съм ходила,но днес официално обещах,че живот и здраве догодина с Хриси отиваме двете.Теодора/11м/ ще я носят в специален туристически самар за деца.По ония чукари количка не може да мине.Няма да ви занимавам повече Peace.Но я яка тръпка и емоция. Laughing

След обстоен "преглед" на устата на щерка ми загрях,че вадим целия комплект кучешки+първата 2 отгоре:ooooh:.Номадка ми е свидетелка на "чудото". #Crazy
Сега е окъпана,нахранена и си "бръмчи" спокойно в стаята.

Ох,имах още да пиша,ама newsm78

# 59
Валенце, голяма е сладурана!!! Joy

Дани пък е с температура, ама тия пусти зъби!!! Днес го водих на зъболекар ooooh!, защото ми се стори, че има гнойна торбичка на венеца! Човекът каза, че ,за да има такава, трябва да има зъб! hahaha Ама, побъркала съм се, к'во да правя! Whistling Иначе, издържам да не му давам нищо за температурата, да видим обаче до кога!

Общи условия

Активация на акаунт