ПЛЕВЕН - 111

• 16 156
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Косе, браво на сестра ти. Страшни ентусиасти са.
Гледам за шофиране говорите. Аз имам книжка, но не смея да се пусна да карам. А кола си е необходима, та скоро може и аз да питам за координати на инструктор, за да взема някой час опреснителни.

# 61
Добро утро! Хайде на кафетооо! Топло, топло, а може и студено, против бръчки! Grinning

# 62
Косе, днес сме в музея, ще взема и чаршафа, че не става и за нашето легло, а и цвета нещо не ни кефи-

# 63
  • Плевен
 Grinning

# 64
Моля някой да ми прати на лични спешно телефонът на Грета  Praynig

# 65
Е браво, днеска явно ви е напекло та сте се поспрели с писането. Laughing
Валенце приемам поздрава направо семейно, много целувки и на твоите кукли  Heart Eyes
И днес е яко жега като вчера, обаче ние с Музата уморихме вчера децата от игра. Зор да се натискат младите. Laughing Laughing Laughing Накрая Косе се усетих, че нещо и на мен не ми е в ред и загрях, че са ми изгорели бузите в жегата.  Laughing Laughing Laughing А ти искаш на Хриси да и е добре... Crazy
И ще пусна тва колкото за запис, че нещо днес ни спира тока току през два часа... Sad

# 66
Ние така и не излязохме, Яна беше у баба си, после с приятелка, после при Марто на работата, а Елена си поигра сутринта и взе, че заспа от 11-13, а аз сготвих две неща и смятам до неделя да не пипам печка, че тая седмица направо ми писна от битовизми  ooooh!
Тъкмо се отървах малко от жегите

Да ви кажа Евроком кво яко са направили, спрели ни нета, защото не е платен, но като опиташ да влезеш ти излиза една страничка, че до 10 минути ще ти пуснат някакъв по-бавен до края на месеца като отсрочка да имаш време да платиш и чак тогава го спират
Тъкмо се чудех към какви безжични наоколо да се хващам, до скоро ползвахме на Бораго, ама го заключиха

# 67
Здравейте и от мен, ние ходихме да видим баба ми, че си дойдоха от село и стояхме до към 12ч у тях. Съответно в най-голямата жега тръгнахме към центъра и бяхме в градската градина. )
Тъкмо си тръгваме и Калина решава, че ще сяда на бордюра до паметника и ме кара и аз да сядам. Седнах аз и в един момент усещам нещо странно, сякаш някакво животно се удари в мен.
Е да, ама не....някакъв гълъб реши да се изс..ре отгоре ми. )) Направо ужас.....та цялата ос..на от това животно се поизбърсах с мокра кърпичка и хайде към колата....) Голямо преживяване, не ми се беше случвало до сега.

# 68
Мира,на късмет е-бегай пусни едно тото Peace
Дес,днес бях със свекито,да види що е то разходка с бебе,на което му никнат ен броя зъби,и да не изявява желание да се разхожда с нас.Прибрахме се в най-голямата жега,а тя щастливо заяви,че много й харесало Laughing Mr. Green
Вземи чаршафчето утре,тогава ще се видим.
Аз им намерих цаката,баба ми ще ги преправи.На мен пък цвета ми харесва и много ме е яд,че не стават,за това ще ги преправя и ще си спя в тях.Пък Crossing Arms
Номадка,дай си синчето за няколко дни-само той успява да укроти малкия ми звяр. WhistlingВчера заспа към полунощ чак ooooh!Обещавам да го гледам,ама ще трябва и ти да дойдеш.Програмата за деня е ясна Laughing Mr. Green Heart Eyes

Заспа Party #Crazy.Отивам да дремна и аз Laughing

# 69
То едно чудо да бе -  не само, че им никнат зъби ми искат и да ходят. Shocked Другия път ще пробваме да ги сложим да спят. Нашия ще я спъне по гръб и като легне върху и`няма да се зорим да ги влачим.  Laughing Laughing Laughing
Мира така гласи поверието - насрано от птиче на пари е. Grinning Виж ако имаш билет от лотарията забравен по джобовете, днес се тегли печалбата! Много анималистично ти върви на тебе тия дни - оня ден умряла котка ти трябва, днес гълъби те обикалят... Laughing Laughing Laughing
Браво на Евроком, време беше да се развиват като хората. Макар че доста са нахални всичките оператори с тия договори поне за година голяма връзвация. При нас има един Еди кой си Циганина дето пуска нета. Прякорът му е такъв, щото наистина е ром. Ако случайно прекъсне нета поради други причини, а не неплатена сметка, ако до час не се появи връзка оправданието му е велико - "С много нискоинтелигентни хора работя!" Laughing Laughing Laughing

# 70
Мира, то е на кинти Simple Smile Както казва една приятелка на сестра ми-Ми да ида на ме насере слон тогава  Laughing

# 71
Охх, момичета съвсем ме развеселихте....сега трябва след това оси...не от гълъба направо 1милион от тотото да ударя. Ще тичам утре да пусна едно, че след малко трябва да изчезвам на работа. )))))

# 72
Срамота!!! Ще изпаднем на втора страница... Вземете се у ръце...

Абе Тина пак ли е на почивка... не че и държа сметка, ама тя направо ме разбива  Mr. Green Joy Mr. Green  

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 22:24 от Viksun

# 73
  • Плевен
Сега й е паднало на жената. Отмаря. И какви коктейлчета е оставила на пясъка, да ни напомня къде е.  grinning039

# 74
Ето ме и мен. Още не съм успяла да изчета и предната тема. Нашето семейство не е наред, честно. Отидохме в Албена , стояхме няколко дена и ни писна. Прибрахме се предсрочно, като обещахме другия месец да отидам пак. Много приятно беше, но ни омръзна. Бяхме в 2 стаи, в едната спеше Натали, в другата ние тримата. Румънците почти ги няма, някой от хотелите ги затварят.
ето и една снимка на малката русалка  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт