ПЛЕВЕН - 111

• 16 138
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
  • Плевен
Здравейте и от мен.
Кога изписахте две страници..... newsm78
Да похваля и аз моя инструктор,Пепо Цветанов се казва,шефа на СБА.
За съжаление на ме научи да паркирам и все още ми е голям проблем. Tired
Дикси ще дойда на уроци..... Blush

# 31
Мира, приятел в Сф е спасил котенце от улицата, ако не си претенциозна го вземи, ще направиш щастлива двама  Peace Той го гледа от известно време, но не може да продължава дълго, защото има и други животни
Мисля, че е мъничко, сега ми каза - две шепи, черно с бели лапички, дал му е и нещо за обезпаразитяване, захранено е, май почти е научено да пишка където трябва
той е ентусиаст, ще намерим начин да го транспортираме
Ако не държиш да е породисто, разбира се

За кола не ми говорете, че ме е яд на себе си
Заради това, че ме е страх да карам опела в града и къде ли не, съм зависима и не мога да ида никъде сама с колата и децата

Ние днес бяхме в Градската, че имахме работа в тази посока, после Ели спа час и половина на пеещия фонтан
Снощи спахме на Радишево и вечерта и сутринта беше студ и вятър и като дойдохме в 9 и нещо в града изведнъж ни смаза жегата
Не ме питайте как съм спала с щурец в стаята, стар бръмчащ хладилник, скърцащо легло и Елена до мен, която се буди на всяко свое пръцкане и съответно и давам да суче, за да заспи
А да, включваха се и СОТ-ове на съседи  ooooh!
Пък отидохме да се спасим малко от шума  hahaha

# 32
Дещо, какво скърцащо легло, дай поне този проблем да оправим (увредила съм се професионално вече  Crazy)

Да ви кажа, че новата серия на Хари Потър стартира предпремиерно от петък в Арена. Аз довечера отивам да си взема билет, ще си го гледам сама, защото на никой не му се идва с мен  Twisted Evil

# 33
ДеЩо, хаха, голямо преживяване е било това спане там. )))
А за котето, търся нещо точно определено и за това написах, че искам ангорско, персийско или кръстоска между тези двете. Преди години котката ми беше такава, но почина и сега искам пак същата.

# 34
  • плевен
Мога ли да помоля някоя мама ако пуска поръка от Ларедут да ми пусне към нейната поръчка едни пижамки за малкия защото аз вече направих 3 поръчки и мъжо го боли глава,а тях ги видях тази сутрин Praynig Praynig PraynigАко иска някоя от вас да ми пише,може и на лични.Благодаря предварително  bouquet

# 35
Тесс, някакво старо като диван, разтегаемо и вътре май пълно с нещо като слама  hahaha
Едната стая се ремонтира и бяхме разпределени който където...

# 36
  • Разпиляна във въображението
И аз искам уроци по паркирване Wink

# 37
Ооо, не ме е научил интруктора. Той ме научи да карам напред  Laughing Карахме от МУЦ-а през града и стигахме пак до МУЦ-а.
И седмица след взимането на книжката баща ми пожела да го закарам за риба. И аз пълна с ентусиазъм карам до момента, в който изпуснахме отбивката и той ми казва "Спри и дай на заден". Аз - "Моляяяя? Това не го мога"  Mr. Green
Леле колко псувни отнесе и интруктор и система...че като ме подлепи на Брестовец на полигона - колчета (камъни, де) наредени по всевъзможни причудливи форми, естакада, хвърляше ми щайга за да спирам рязко ако изкочи човек...като минех през щайгата ми крещеше "Уби го! Ето уби човека!"  Joy
А междувременно вече ме бяха назначили на работа като търговски представител на фармацевтична фирма и след месец обучение по препаратите трябваше да тръгвам на обиколки из Северозападна България. Всеки Божи ден. Ужас ви казвам  Crazy
Аз на интервюто за работа излъгах, че книжката ми е от две седмици, защото просто не съм имала време преди това да изкарам курсовете, а иначе карам блестящо  Mr. Green
Добре, че беше той  Grinning

Тесс, благодаря за инфото  Hug. Ние сме му фенове, ще го гледаме в неделя сигурно.

Винаги съм живяла с котка и никога не е била породиста. Обичам улични породи  Heart Eyes

# 38
Малка кола /като бившата ми хонда сивик/ мога да я въртя като пумпал и да я паркирам, където и както си ща, обаче с големите ми е зор, пространствен идиот съм и трудно свиквам с габаритите /за заден паркинг и софийски гараж/.

Мириел, първо излез да караш в събота и неделя, че е по-малко движението. Като се поотпуснеш, да те изкара мъжа ти и в делничен ден, но не в трафика. Grinning Не се шашкай, ще видиш колко бързо ще се окопитиш.

Когато за първи път се качих в Канада на кола, Вили ме изкара на най-натоварената улица в Торонто. Mr. Green
Да не ти казвам, как съм се качвала без опит /по грешка/ на една от най-натоварените магистрали /градски/ в Торонто. Щех удар да получа. Mr. Green Ама се справих, като няма накъде.

Къде е бебешката борса на Дойран?

# 39
В долния край на Дойран, към пазара. След Сортови семена, срещу Рока-та.

# 40
  • София
Голям смях с Мими днес.Майка ми я разпитва помни ли Плевен,къде е живяла,приятелчетата си.И,Дикси,ще ме извиниш,не е  нещо лично,обаче Мими каза на баба си-помня една леля с много малко коса и с много голям корем. Mr. GreenСнимах я на клипче,после ще ви покажа.Голям смях. Laughing

# 41
В долния край на Дойран, към пазара. След Сортови семена, срещу Рока-та.

Благодаря! Hug

# 42
Валенце,  Joy
Ти не й ли каза, че под малкото коса се крие много мозък, а?
Представяш ли си, че за 3 години това й е останало в съзнанието.... Shocked

# 43
  • София
Дикси,Мими на този етап от интелектуалното си развитие се интересува повече от коси,отколкото от мозък. LaughingЗапаметила те е така,защото сме във вечен период на принцеси и подобни дългокоси създания.Явно ти за принцеса не ставаш. Laughing

# 44
И седмица след взимането на книжката баща ми пожела да го закарам за риба. И аз пълна с ентусиазъм карам до момента, в който изпуснахме отбивката и той ми казва "Спри и дай на заден". Аз - "Моляяяя? Това не го мога"  Mr. Green
Леле колко псувни отнесе и интруктор и система...че като ме подлепи на Брестовец на полигона - колчета (камъни, де) наредени по всевъзможни причудливи форми, естакада, хвърляше ми щайга за да спирам рязко ако изкочи човек...като минех през щайгата ми крещеше "Уби го! Ето уби човека!"  Joy

Това си го представих  tooth

Наш Кирчо при все ти животинското царство из нас най-си пада по котките. Сигурно е чул отнякъде нещо за мацки, но не е разбрал докрая. Като отрасне още малко ще му вземем едно малко котенце.

За карането - Номадка няма книжка, но съм я научил да кара Москвич и ЮМЗ.

Между другото наблюдението на жена в акция е живо приключение стига да не бързаш за някъде.  Joy Винаги когато видя кола спряла посредата между лентата за наляво и лентата да направо например съм сигурен какъв е шофьора  Wink

newsm76

http://www.youtube.com/watch?v=7RMLt28n0-M

Общи условия

Активация на акаунт