ПЛЕВЕН - 111

• 16 146
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
Miriel, колата е едно раздрънкано Пежо от не знам коя година, дизел. Много кофти се кара, без климатик и т.н.
Човека е възрастен, много точен, глас не повишава, обяснява, но мен ме дразнеше колата. )))

AniDani, моят не беше такъв. ))))

# 16
  • Разпиляна във въображението
Много кофти това с колата. На мен от това ми идва проблема основно. Като начинаещ шофьор карах Жигули - вярно много запазено, но все пак дървено. След това се прехвърлих на Опел Вектра - "тежка" кола, не толкова бързо маневрена като новата ни кола - Форд Фиеста. Тя е новичка, малка, много маневрена. Всяко движение на волана веднага се отразява. В комбинация с това, че не съм карала доста години активно, това определено се оказа проблем. Иска ми се да карам на нова, пъргава кола и там да си опресня познанията, за да ми бъде лесно с нашата.

# 17
За инструктор - Красимир Маринов. Peace
Едно време и той на Пежо ги учеше, сега идея нямам каква му е учебната кола.
Но човекът е пич, няма грешка!

Мириел, не може ли с мъжа ти да се поупражняваш, за какво пък ти е чак опреснителен курс?  Grinning
Човек, който веднъж е изкарал курсовете и шофирал, не забравя. Peace За нула време ще влезеш в час. Имаш нужда от практика, не от друго. Излизайте и карай. Толкова. Hug

Много е хубава снимката на Калин!

# 18
  • плевен
Здравейте и от мен!!!Чета но не пиша,мързела и жегите са ми в повече  Crazy

# 19
  • плевен
Здравейте Grinning

# 20

AniDani, моят не беше такъв. ))))

Добре де, малко пресилих нещата, но моя инструктор вечно гледаше в гърдите на всичките си курсистки! #2gunfire Чувала съм поне за още 2-3, които го правят, че и ръце пускат! Sick

Оф, голям мързел ме е налегнал! Crazy

# 21
Охх, завърнахме се от разходка, голяма жега, голямо чудо. )))
Сега ще купуваме Фърби за подарък на нашето приятелче, че и той много го хареса. ))))

Мириел, или намери кола подобна на вашата и там да изкараш няколко часа, или просто отидете на някой полигон със съпруга си и се упражнявай там. Полигона на Бохот е хубав. )

AniDani, е, това е направо отвратително, аз със сигурност щях да го овикам такъв. ))

# 22
Аз на полигон ще се справя. "Движението" в града ми е проблем. Всички карат толкова близо един до друг, няма разстояние между колите, не ползват мигачи, засичат и т.н.

# 23
  • Плевен
Miriel, впуснеш ли се един път да караш ще видиш,че не е толкова страшно. Днес на два пъти изгасих колата посред голямото движение,сигурно са ме овикали и псували,ама хич не ми дреме. Laughing Все някога се свиква и няма проблеми. На мен проблем продължава да ми е паркирането. Sad

# 24
Miriel, хехе, мен точно за това ме скъсаха на кормуването.....не съм спазвала достатъчно странична дистанция със спрелите коли по улиците. )))
А 80% от тях са спрели неправилно там, но както и да е....

В тази връзка, вчера покрай Спортно информационният център бяха наслагали скоби на няколко коли. Имайте го предвид ако тръгнете да спирате там.
Крайно време беше да се предприемат някакви мерки, аман всички да спират като араби където им падне.

В Zara има намаление 50% на всичко, днес правих опити да разглеждам с Калина, но не се получи. ) Ще отида друг път. )

# 25
Miriel, впуснеш ли се един път да караш ще видиш,че не е толкова страшно. Днес на два пъти изгасих колата посред голямото движение,сигурно са ме овикали и псували,ама хич не ми дреме. Laughing Все някога се свиква и няма проблеми. На мен проблем продължава да ми е паркирането. Sad

За това няма да говоря Wink

# 26
Днес на два пъти изгасих колата посред голямото движение,сигурно са ме овикали и псували,ама хич не ми дреме. Laughing Все някога се свиква и няма проблеми. На мен проблем продължава да ми е паркирането. Sad
Ми Пламси, ти караш вече повече от година и то всеки ден,не свикна ли вече?
Обзела ме е лудостта,ама много и в знак на протест си напържих палачинки  Crazy  Mr. Green

# 27
Пак аз, но се сетих нещо...))))

Търся си коте, персийско, ангорско, или кръстоска между двете, или с някаква друга порода.
Ако знаете някой да подарява, или продава, пишете. ))

# 28
Най-обичам да паркирам. На заден и на огледала  Grinning
Да се изфукам - що да не се изфукам? Mr. Green
Един път след като излязох от колата един мъж на около 60-65г. дойде и ме поздрави за маневрите, каза, че ме наблюдавал от известно време ( на Сторгозия докато бяхме) и бил възхитен. След като му го показах на Емо, той ми каза, че това е преподавателят му по кормуване от Автото. Фук-фук  Embarassed
Наистина обичам засуканите маневри.
Пък и защото съм подкарала първо жигула, точно затова смятам, че с новите коли вече нито една маневра не може да ми се опре.
Мускулите на ръцете ми са от волана на бившата таткова жигула  Laughing

Отчет - пих кафе с Косето, Номадка, НелиБели.... Grinning Обаче голяма жега настана.

# 29
  • Плевен
Най-обичам да паркирам. На заден и на огледала  Grinning
Да се изфукам - що да не се изфукам? Mr. Green
Един път след като излязох от колата един мъж на около 60-65г. дойде и ме поздрави за маневрите, каза, че ме наблюдавал от известно време ( на Сторгозия докато бяхме) и бил възхитен. След като му го показах на Емо, той ми каза, че това е преподавателят му по кормуване от Автото. Фук-фук  Embarassed
Наистина обичам засуканите маневри.
Пък и защото съм подкарала първо жигула, точно затова смятам, че с новите коли вече нито една маневра не може да ми се опре.
Мускулите на ръцете ми са от волана на бившата таткова жигула  Laughing

Отчет - пих кафе с Косето, Номадка, НелиБели.... Grinning Обаче голяма жега настана.

Ей на кой ще ме научи. Ще трябва да ми дадеш два-три урока Laughing. Аз напред не мога да спра ако няма пет метра място,пък назад.Хахаха. Като карах курсовете изобщо не ми показаха паркиране. Нито един път. И аз от няколко удара напред-назад горе-долу имам представа как става номера, но все не ми стига мястото. Joy

Общи условия

Активация на акаунт