ПОМОГНЕТЕ! Дарете надежда!

• 29 191
  • 222
  •   1
Отговори
# 135
Чудесни новини!
 Hug Hug Hug

# 136
  • София
Това е прекрасна новина  Hug

Обаче нека изчакаме с отковаването и заключването поне докато наистина не отпуснат необходимата сума.

# 137
Трябва да има промяна.Аз ходих днес надявам се и други да са го направили след като Боби направи страницата във фейса и я разпространихме.Наистина е най-добре да изчакаме наистина да преведат парите.Иначе новината е страхотна Peace

# 138
  • София и там където не се пуши
И аз мисля, да не се заключва, поначало тази сметка е и за рехабилитация. Все може нещо да се наложи още да се вземе. Нека да има резерва.

# 139
Могат да се съберат още средства, аз пратих след като вече бяха събрани, да речем. А то едва ли ще е само апарат. Нека не се заключва още, докато мама Раче не сподели дали са се снабдили с нужната апаратура и консумативи и има ли нужда от още нещо.
Желая много Вяра и Надежда за Коледа, Раче, а от нас- пращаме много Любов!

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 08:33 от Judy

# 140
Аз също съм събрала от клиенти още парички.Нека, който иска да изпраща, защото апарата ще има нужда от поддръжка, а мама Раче не работи и с една заплата ми се вижда трудно, а имат и още едно момченце, на което спряха уроците по английски...
Днес трябва да са били на настройка на апарата - чакаме информация!

# 141
  • в полите на Балкана
Днес само говорихме с лекаря. Ще постъпим в болница в първия работен ден след Рождество за да се направят наново всички изследвания и тогава ще се прави настройка на апарата. Така поне ми казаха. Не ми се пише само как високомерно да не кажа друга дума се държа с мен. От фонда, са се обаждали и са казали, че ще преведат парите когато им изпрати проформа фактура. Не е направено. Апарата е в България и е в болницата в момента, но .... фактурата е най-голямата неблагодарност от моя страна. Mr. Green Защо ли вече не мога да се ядосвам.

Има  3700лв в сметката

# 142
Да разбирам ли, че първо трябва да се плати, а после фондацията ще изплати част от сумата, която е обещала да поеме?
Виктор как е, той как приема нещата?
Трябва ли да съберем още пари, за да вземем апарата?Пиши без да се притесняваш, моля!!!

# 143
  • София
Да разбирам ли, че първо трябва да се плати, а после фондацията ще изплати част от сумата, която е обещала да поеме?

Не, фондацията иска официално становище за цената (проформа фактура), за да преведат парите, и след това ще искат и съответната фактура, отговаряща на номера на проформа фактурата и със съответната сума, т.е. всичко да е изрядно за пред данъчните (както и трябва да бъде).

# 144
  • София и там където не се пуши
Както разбирам, проблема е, че не изпращат още проформа фактурата.

# 145
  • в полите на Балкана
Jarrita,  много добре си го обяснила. Фонда за лечение на деца в чужбина има възможност да плати още в началото на идната година ако получи проформа фактура и по-късно фактура или направо фактура, но няма кои да я напишееееее. Човека не бил слуга на някаква фондация нито пък на мен. Не разбирам как ще си вземе парите без документ. На нас ще ин даде апарата във вторник или сряда. Така поне каза. Ще поживеем, ще видим

# 146
  • София
Стискам палци още днес да получите апарата, и да няма изцепки от тяхна страна.

Мога да разбера (но не и да оправдая) печалбарството на гърба на страдащите, поставени в безизходица, обаче да продължаваш да го правиш, когато си на прицел на данъчните е пълен идиотизъм, без извинение. А за печалбарството даже няма да се изказвам, че ще ме баннат до живот.
http://dnes.dir.bg/news/nap-lekari-toshko-todorov-10185612?nt=10

# 147
  • в полите на Балкана
Още не се знае  Mr. Green И намирисва ми на ...... Ще пиша друг път.

# 148
Какво става, мамо Раче?

# 149
  • I want it all and I want it now.
Jarrita,  много добре си го обяснила. Фонда за лечение на деца в чужбина има възможност да плати още в началото на идната година ако получи проформа фактура и по-късно фактура или направо фактура, но няма кои да я напишееееее. Човека не бил слуга на някаква фондация нито пък на мен. Не разбирам как ще си вземе парите без документ. На нас ще ин даде апарата във вторник или сряда. Така поне каза. Ще поживеем, ще видим
Предлагам ти ако продължават да отказват да ти издадат проформа фактура да им намекнеш ,че ще огласиш случая и в телевизията и във вестниците Peace Няма право да ти отказват,такова нещо. Понякога се налага да се действа и по този начин за съжаление. Успех . Ако имаш нужда от помощ не е лошо да пишеш, ще помогнем, кой с каквото може.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт