Бебешка козметика

• 40 791
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Аз бях решила да ползвам Мустела, защото е медицинска козметика, но ми миришеше толкова силно, че не ми се стори подходяща за мацане на мъничко бебе. После бях категорична, че ще ползвам Себамед, но когато родих, сигурно е имало период, в който зареждането беше слабо и в околните аптеки не се намираше и за това накрая се спрях на Бюбхен.
Доволна съм.

# 136
Нивеа и Бюбхен.

# 137
От Себамед и Мустела съм доволна, но сега за бебето съм купила Веледа.  Peace

# 138
Бюбхен е супер!Сега пробвахме новия душ за баня с мляко и съм очарована!!!След баня сме на вече втора опаковка от бебешкото олио Peace

# 139
Докато дъщеря ми беше малка ползвах най-вече Мустела и разни естествени мазила. После минахме на Бюбхен и Нивеа - доволна съм, но и никога не съм имала причини да търся нещо по-специално. Напоследък купувам новите Па-па (аз така им викам, ама така ли се казват още?), защото щерката си прави балони в легена, като се къпе. Едно шише отива и за едно къпане, ако случайно го докопа, та затова не влегам средства за нещо по-специално вече Simple Smile

# 140
Мустела и А-дерма  Peace

# 141
Жалко, че нямаше опция за гласуване за  Peace A-derma. От нея съм най-доволна. От Мустела и Себамед също.

# 142
# 143
а българска козметика не ползва ли никой...
аз мислех да взема на Бочко, че другите ми идват малко скъпички...

# 144
  • BG
Използвам Клоран, Себамед и Джонсън, също и Авен, но марката не фигурира в списъка.

Бочко е невероятен крем, доволна съм и го препоръчвам, viliqna82Peace

# 145
Ползвам козметиката на Себамед от раждането, не е давала алергични реакции. Педиатърката каза, че бебо е с чувствителна кожа и трябва много да внимавам. Предписа А-Дерма - бузките се зачервиха като домат за минути. После ни предписаха Липикар на Ла Рош лосион за тяло и за измиване - няма реакция, а за бузки на SVR кремче за раздразнена кожа на клепачите  newsm78 - много добре му понася. Мустела не харесвам, защото изобилства от парфюм и дори на мен ми пречи. Но бебешкият сапун на Клоран е незаменим - къпя се с него вече години и действа добре на сухата ми кожа.

# 146
  • BG
Epifania , аз купих душ гел на Авен и съм доволна, както от сапуна и душ гел-а на Клоран (обясниха ми, че били едни и същи производител, но Авен били с термална вода).

# 147
  • София
И аз започнах да купувам продуктите на Авен от серията Педиатрил- много съм доволна! Не само, че няма алергични реакции, но дори ми се струва,че кожичката на бебето стана още по-мекичка. Освен това не са ароматизирани и съответно бебето мирише по най-прекрасния възможен начин- на бебе  Heart Eyes
По-рано ползвах Мустела- също ми допадаха, но Авен повече.

# 148
Бюбхен и Юсерин - лосион.

# 149
Ми няма я в анкетата. Биодерма.

Общи условия

Активация на акаунт