Бебешка козметика

• 40 774
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Да ви питам какво ви е мнението за българските продукти крем здраве бочко тео?

# 121
Аз съм много доволна от тях.

# 122
Предимно Мустела,но прдпочитам кремчето против подсичане на Себамед.

# 123
Мустела!

# 124
  • София
Да ви питам какво ви е мнението за българските продукти крем здраве бочко тео?

от тео(поне праха...сапуните ставаха, но сега новите не съм ги пробвала, а друга козветика не знам дали имат) и бочко некак не останах доволна...здраве не съм ползвала.

# 125
Ползвам продуктите на mustela,купувала съм и шампоан и душ гел без сълзи 2в1 на chicco както и мляко за тяло.Доволна съм и от двете марки.

# 126
Bubchen Peace , Бочко ползвам по преценка . Пера на бебо от първия ден с тео бебе  Peace

# 127
Бюбхен и чико Peace

# 128
  • Стара Загора
Ползвала съм Bubchen, Hipp, Chicco, Nivea всички са хубави, всъщност никога не съм  попадала на лоша бебешка козметика.
Предполагам за бебетата контрола на качеството е много висок за това каквото и да купиш ще ти свърши работа, дори  и български продукти  Simple Smile

# 129
Доволна съм от Бюбхен,тео бебе не ми храеса,нито балсама на д-р Тайс,нищо че толкова го хвалят

# 130
Най-доволна съм от Клоран.

# 131
  • Най-красивата страна
Използвам козметика Себамед по препоръка на педиатъра .Много съм доволна.

# 132
Ползвам Sanosan и олиото и шампоанчето ни са на тази марка. Бях и взела олио на Бюбхен, но кожата по коремчето и се напука и пак взех Sanosan(още на второто мазане се беше оправила newsm10). Иначе с дупето беше по-сложно сменихме какво ли не, опитах ме почти всичко предлагано в  БГ, минаваше и само с кортико-стероидно кремче, но ни донесаха от Сърбия един крем, направо я излекува, по-бързо премахна Grinning Grinning червенините и пъпчиците от колкото със кортизоновия крем, а в този няма стероиди Grinning

# 133
  • Някъде по Дунава
Отговорих с Чико, Джонсън и Нивея, защото тези съм ползвала. Български нямаше в анкетата, но съм ползвала и Бочко.Най много ми харесва Чико и досега ползвам такива продукти.Незнам защо като цяло марката Чико не е събрала много гласове.Те съществуват отдавна и са се доказали в производството на колички,играчки и под.Дори майка ми е ползвала за мен техни неща и пазеше една чисто нова помпичка за нос,която ми влезе в употреба. Пера със Сано максиам, но омекотителя е на Чико.

# 134
  • София
До навършването му на  1г. изпозлвах само А-дерма,а след това Бюбхен!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт