Бебешка козметика

• 40 768
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Основно ползвахме на Бюбхен и бях много доволна от тях.Сега вече минавам на други серии.Не бях доволна от Евент и от Джонсън.

# 106
Бюбхен и Мустела.Но сега май повече на Бюбхен купувам.

# 107
Рядко съм ползвала и ползвам козметика.В редките случаи след баня съм мазала с кремчето на Нивея,използвала съм крема против подсичане Судокрем,кърпички в началото само от Нивея бях доволна.

# 108
Козметиката при нас е сведена до минимум. Ползвам Нивеа и съм доволна.

# 109
# 110
Ползвам Бюбхен още от раждането на дъщеря ми и съм доволна, не се е обривала. Сега взех крем за подсичане на Бочко и пак съм доволна.

# 111
Нито една от изброените. В началото ползвах Бюбхен, но после си намерих една френска от серията бебе и Природа Corine de Farme се казва. 97% са й натуралните съставки и е без парабени. Та за това.

# 112
Аз ползвах Джонсън и съм много доволна, но искам да подчертая, че ние живеем в чужбина. Купувала съм Джонсън в България и не ми хареса - миришеше по друг начин и бебка се обрина по дупето  Rolling Eyes

# 113
Бюбхен -доволна съм  Peace

# 114
Nivea Nutri Sensitive - шампоан и мляко за тяло.
Също и крем за подсичане.
Ползвала съм и Sudocrem.
От време на време и Teo Bebe шампоан.

# 115
  • До морето
само  LaughingСебамед

# 116
Аз съм фен на Бюбхен!!!  Peace С гела за глава и тяло я къпах 6 месеца, млякото за тяло 5 и нещо. Освен качествена козметика е и супер икономична и на много добра цена!

# 117
В началото ползвах Бюбхен. После смених на Нивеа бейби  и съм по-доволна, затова си останахме на нея.

# 118
  • Бургас
Бюбхен.Все още я къпя с душ-гела.

# 119
Аз съм фен на Бюбхен!!!  Peace С гела за глава и тяло я къпах 6 месеца, млякото за тяло 5 и нещо. Освен качествена козметика е и супер икономична и на много добра цена!
Подкрепям с две ръце Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт