Бебешка козметика

• 40 767
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  • Кърджали
Ползвам Бюбхен, само крема против подсичане е на Бочко. Чудя се дали да не пробвам с кремчето за подсичане на Судокрем.... Може да го взема да пробвам.

# 91
  • София
Мустела - засега съм много доволна Peace

# 92
  • София
Бюбхен, Мустела и Чико. Най-доволна съм от Чико.

# 93
За ежедневния тоалет шампоан на Себамед . Като новороден използвах преварен зехтин , понякога за много суха кожа Мустела стелатопия ( но май са спрели да я произвеждат  Rolling Eyes) . При проблемни зони - Бочко .

# 94
Още от както се е родил до сега-Мустела.Доволна съм.

# 95
Мустела
Бюбхен

# 96
Като бебе ползвах А Дерма и Себамед!От няколко месеца сме на Бюбхен - нямам възражения

# 97
  • Razgrad
Бюбхен

# 98
  • Бургас
Бюбхен.Пробвах няколко марки, но най-доволна останах от Бюбхен-а.

# 99
# 100
Докато беше бебе, ползвах Бюбхен и на Нивеа, но доста ограничено.

# 101
Ползвала съм Бюбхен,Клоран,Себамед,Нивеа и Мустела.
Доволна съм от Себамед и Мустела,от другите не съм.

# 102
Аз си правя сама абсолютно натурален крем, който мисля да употребявам и за бебето ми. Той се прави от зехтин и пчелен восък и аз го използвам за всичко - за разранена кожа, за много суха кожа и т.н. Моята кожа е много чувствителна и понасям много добре този домашен крем, но продуктите трябва да са наистина чисти - восък от познат пчелар и 100 % екстра върджин зехтин. Иначе, бих използвала за моето бебе само Мустела или Себамед - медицинско и изпитано. Мили мами, информация много - ако желаете, поинтересувайте се и за "моя" крем в интернет за отделните съставки.

# 103
Най-доволна съм от Бюбхен и Мустела. Ползвала съм Чико и Бочко.

# 104
Ползвам само Бюбхен.

Общи условия

Активация на акаунт