Бебешка козметика

• 40 715
  • 294
  •   1
Отговори
# 285
Сега сме на Чико и съм страшно доволна Peace

# 286
Аз като фенка на био козметиката, открих и на Топфер
http://sladurite.com/manufacturers.php?ManufacturerID=76
продуктите за вана са готини.

# 287
  • Бургас
Аз като фенка на био козметиката, открих и на Топфер
http://sladurite.com/manufacturers.php?ManufacturerID=76
продуктите за вана са готини.
Не ги бях чувала,но ми изглеждат интересни. Ще пробвам с някои. Благодаря за линк-а.   bouquet

# 288
Моето бебе/ вече 3 год. калпазанин  Laughing/ не е с чувствителна кожа, така че не съм имала проблеми с използваната козметика. От Себамед не бях доволна- започна да се бели кожата му. За подсичане ползвах Пенатен, за къпане- Джонсанс, за мазане Нивеа и Бюбхен. Слънцепредпазна козметика на Чико.

# 289
  • София
Започнахме с Чико, но не му понесе добре, сега ползвам Бюбхен и Бочко и съм доволна.

# 290
  • София
И двамата ми сина са NIVEA Baby Simple Smile
Очарована съм и от Мустела.Рядко използвам други продукти.

# 291
Аз използвам козметика Далин и съм доста доволна  Grinning

# 292
Започнахме с Чико, но не му понесе добре, сега ползвам Бюбхен и Бочко и съм доволна.

Peace  Същото при нас.Като бебе Бюбхен,сега като малко по-голяма Бочко-кремче за лице,шампоанче...

# 293
Kato gledam rezultatite Buebchen e na pyrwo mqsto. OMG! kupih kremcheto za lice i go probvash na mojta ryka. Cqlata sym na kabari ot kitkata do lakytq. Qwno vashte deca sa hiper izdyrvlivi.

----------------
Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 14:08 от AnMary

# 294
Аз също съм много доволна от Мустела.  newsm10

жена ми и тя е, докато аз много не разбирам, тя се оправя с тези неща, а аз тепърва се опитвам да вляза в час, че от нямане на време, някой ден и децата ми няма да ме познават

Общи условия

Активация на акаунт