Бебешка козметика

• 40 717
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Бюбхен и Мустела .Да доволна съм .

# 241
За нас нашата козметика е Bubchen & Mustela

# 242
Авент,Клоран и Джонсънс.
Но не съм доволна от козметиката на Бочко...

# 243
Бебето от месец и нещо е с А-дерма.Много добре и повлия на кожата.

# 244
  • пак там
В класацията не видях два български крема, които не бих заменила с нито една западна козметика (от опит при това) - това е кремчето на Бочко и крем Здраве.

# 245
  • София
Sebamed и Bubchen много бях доволна от Sebamed , но му се появиха някакви червени петна / от днешна гледна точка от претопляне Rolling Eyes/ по гръба. реших да я сменя и минах на Bubchen. всичко се изчисти и не съм имала проблеми. сега реших да си довърша остатъците от Sebamed и отново нямам проблеми. много съм доволна и от двете Peace

# 246
Бебето от месец и нещо е с А-дерма.Много добре и повлия на кожата.
и ние сме така, с много чувствителна кожа сме и от всичко различно от а-дерма и Линола Фет се изриваме Confused

# 247
Най- приятна като че ли е на бюбхен. Ние сме нямали проблеми и с другите, които съм ползвала- нивеа, джонсън...

# 248
Ползвам само Себамед и много, много ми харесва. В началото бях решила да пробвам и Мустела, но направо се отвратих от тая козметика. Започнах да мажа бебето си с лосиона за тяло на Мустела и кожата й започна да се бели като на гущер. Междувременно реших да пробвам крема й за дупе и настана истински кошмар - червено като думат дупе, ужасни болки за детето, не ми даваше да я пипна. Трябваха ми две седмици, за да оправим положението. Просто не бих и помислила повече за тази марка, тотално съм я отписала  #2gunfire

Провала съм и измивния гел за коса и тяло на А-дерма и мисля, че е много подходящ за новородено, тъй като е много мек и щадящ. Не прави пяна, но измива. Добро гелче е  Peace

От кремчетата за дупе, които съм пробвал върху кожата на детето ми (Себамед, Судокрем, Мустела, Бочко, Бюбхен, Пенатен) най-добър и ефикасен е Судокрем следван от Бочко.

# 249
  • Пловдив
В началото ползвах само Мустела - много е хубава, после преминах на Бубхен гел за къпане, мляко за тяло, крем за студено време и Судокрем за дупето. Фотозащитни на Биодерма и едно кремче за около уста Peri-oral /ако не се лъжа/, раздразнена от слюнка, помогна след като изпробвах няколко други. От тези марки съм доволна за сега  Simple Smile

# 250
Sebamed, защото в родилния дом с това ги мажеха, но в последствие се наложи да минем на А-Derma i Exipial с бадемово масло

# 251
Аз също ще похваля марка която не е в анкетата.
Natalia Vital Touch, органична, чиста, невероятна, Английска.
Аз сега ползвам продуктите им за бременни, но няколко приятелки вече са много доволни за бебчетата си.
Виско клас е и няма нищо общо с изброените до тук малко или много пълни с химия марки!
Не бих намазала нещо с химия в него на нежната бебешка кожа.Дори да не се изрине  или нещо такова, тя си попива до 60 % от намазаното и организма го поема.

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 08:33 от dora7511

# 252
Харесвам Бейбилав (дм) и Себамед, но май повече първата. Най - недоволна съм от Мустела.

# 253
  • София
Аз пък съм най доволна от Мустела  Peace

# 254
Ето козметиката з акоято говоря.РАзликата с Мустела, Чико, Себа мед и прочие  , е от земята до небето:

http://www.borndirect.com/P197/Blissful_baby_box

Общи условия

Активация на акаунт