Бебешка козметика

• 40 718
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
  • Ænima/Albuquerque
Ами аз съм ползвала само сапун и шампоан за тях смея да го твърдя...отидоха зян.  Tired

# 226
От изброените -  Bubchen , HIPP ,EVENT доволна съм  Peace

# 227
Още един вариант, особено на база на това, че аз към всякаква друга козметика реагирам доста остро с кожни оплаквания от 6-месечната ми възраст. Със Стикс от 1 година се родих. Но пък аз съм с малко завишени изисквания към дерма-продуктите, а и цената изисква човек да поставя това на доста предно място в приоритетите си.

# 228
С второто си дете ползвам козметика на Хип.

# 229
В момента ползвам Чико , а преди съм използвала и Саносан и Бочко - доволна съм и от трите!

# 230
  • София
ПУПИНА, много доволна, но вече я няма в БГ Confused

# 231
  • ВАРНА
Себамед е нашият избор. Против подсичане използвам крем, направен в аптека - ланолин, вазелин, витамини а, д, е.

извинявам се ако не е по темата  Embarassed Имам един въпрос : с какво мажете и изобщо мажете ли лицето на бебето?

# 232
Лицето не го мажа с нищо, не виждам причина да го правя.
Тялото – преди основно със зехтин, но повече от два месеца – с нищо.
Дупето се е случвало да бъде лееко зачервено и съм мазала с витаминния на Мустела.
За къпане – Хип коса и тяло. Имах някакви тестери на Липикар измиващ гел, много ми хареса, но не мога да си го позволя за редовна употреба.
Слънцезащитен – купих Дейлонг бебе, но не го ползвам, рядко само върху проблемен участък на лицето. Предпочитам дълбока сянка, сенник, чадърче и т.н.
Общо взето, ако няма проблем, изискващ мазане, спестявам си го.

# 233
От изброените...нивеа и евент съм ползвала.

# 234
Повечето сме ги използвали,но най-доволни сме от  Bubchen..може да е малко по-скъпичка козметика,но наистина си заслужава : newsm44 newsm10 newsm08

# 235
  • София
Ползвала съм Хипп, Мустела, Себамед, а сега взех и на Бюбхен. Доволна съм от всички  Peace

# 236
доволна съм само от Babylove на DM и донякъде Саносан

# 237
С големите ползвах Джонсон-тогава това имаше,не е много добра обаче.Сега сме извън БГ и ползвам местна марка ,от която съм много доволна.

# 238
Ползвала съм единствено Бюбхен и съм доволна , за това не намирам причина да го сменям  Peace

# 239
От раждането до сега ползваме сапун и шампоан на Chicco, крем Penaten против подсичане, а мажа цялото тяло на бебчо след баня с преварен зехтин. Сега сме на 5 месеца без няколко дни и продължаваме по същия начин. Срещу слънце ползвам мляко също на Chicco. Изписаха ни срещу коричките по главата балсам на д-р Таис и ни се отрази доста добре- почти сме ги преборили! 

Общи условия

Активация на акаунт