Бебешка козметика

• 40 790
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • Кърджали
Мисля, че и преди съм писала, ползваме предимно Бюбхен. Само от олиото имах оплаквания, появиха се лишеи.Сега ми донесаха едно от Германия, но нямам кураж да пробвам пак. Харесва ми, мирише приятно.Дори и аз си я приватизирах леко за мен.От Германия майка ми донесе и някаква друга козметика - BabyTime, и тиядни мажа дребосъчка с млякото. И то е доста добро.
От Мустела също съм много доволна, обаче ми идва леко скъпичка и затова си останах на Бюбхен.

# 166
Мустела - за къпане,
судокрем - за подсечено дупе,
студено пресовани масла на Икаров (маслиново, бадемово, кайсиево и макадамия са подходящи за бебета и деца) - за мазане на цялото тяло.

# 167
Като беше мъничка ползвах козметиката на Бюбхен - лосион за тяло и крем за подсичане. После започнаха да и излизат лишейчета и ни поставиха диагноза "атопична кожа" ( на тати се е метнала Grinning) , в резултат на което започнах да и взимам козметика на д-р Тайс - шампоан и лосион за тяло. Сега вече сме големи и започнах да я мажа с лосиона на Бебино- не очаквах , че ще е толкова хубав, особено за тези пари, а за дупето при нужда ползвам крема на Бочко. Peace

# 168
Мустела Peace

# 169
Аz тоzи път - почти никаква (освен малко душгел и малко кремче zа дупе понякога). И се родих. Иначе точно каква май е почти все едно...

Няма как да гласувам zаради това.

# 170
Ползвахме Бюбхен Peace

# 171
  • София
в момента ползваме Атодерм на Биодерма и май съм доволна Simple Smileиначе установих че олиото за тяло изобщо не е добро средство без значение на коя марка е,но все пак при всяко бебече е различно!а за дупето на нас ни помага судокрем или павлодерм.

# 172
Попринцип най вече ползваме Бочко,но тук в анкетата го няма  Peace
Иначе имам неща на хип и съм доволна и от тях  Peace

# 173
URIAGE! Peace Няма я в опциите. Много съм доволна!

# 174
  • Бургас
Серията за суха кожа Lipikar на La Rouche.
А за дупето Бочко.

# 175
Предимно Бюбхен купувах.

# 176
  • София
СЪС 100 ръце за А ДЕРМА , излъгах се с някакви други и сгреших,обринахме се!  а от Джонсън стигнахме до дерматолог,чувам вече много такива случаи.

# 177
Bubchen - много съм доволна от всичките продукти на Bubchen..

# 178
Биодерма и Себамед.

# 179
Мустела, Чико и пенатено кремче за дупето.

Общи условия

Активация на акаунт