Бебешка козметика

• 40 782
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Bubchen  - много съм доволна(олио,мляко,шампоан за тяло и коса)
Nivea - харесва ми (олио,успокояваш  крем за подсичане, NIVEA BABY NUTRI SENSITIVE SOS Крем)
судокрем - за подсечено дупе(горе -долу съм доволна)
Хипп - крем за подсичане,
Baby tan - за подсичане(много съм доволна много помага за червено дупе и раздразнена кожа)
Бочко - става(крем за подсичане,мляко)

# 181
# 182
Sebamed Peace
Като порасна малко заменихме шампоана и сапуна с Нивеа. Използвали сме и гел и пяна за вана на Бюбхен. Но Себамед за мен си е класа над останалите, а крема за дупе прави чудеса Hug

# 183
БОЧКО! Много съм доволна от всичките им продукти!

# 184
От раждането на дъщеря ми използваме козметиката на Sebamed и съм много доволна.Тя е с  проблемна кожа и избираме продуктите много внимателно.Веднъж  пробвах и Mustela, но определено се разочаровах.

# 185
Незнам защо тук не присъства и БИОДЕРМА АВС страхотна бебешка козметика

# 186
От началото до годинка изпозлвах Джонсън-кремче и мляко и Бюбхен-олио.Като по-голяма 1път себамед.От всичките тзи съм много доволна.

# 187
  • на последния етаж
Единствено Sebamed - много съм доволна!

# 188
да ви споделя за бебешкия шампоан на bubchen - пише без сълзи на него, тъй като го ползвахме преди време, сега реших аз да го доизползвам - така ми залютя на очите, нямам думи колко е бебешки този шампоан, на всичкото отгоре ми преми косата....

# 189
  • София
Използвала съм това

Без проблем. Дъщеря ми също от време на време се изхитрява и използва гел-а на брат си, не се е оплаквала. А тя е много чувствителна на тема "люти ми на очите".

# 190
Bubchen и A-DERMA.
Доволна съм от всичките им продукти.

п.п. по статистика Johnson са "отговорни" за редица кожни алергични реакции Sad
Никога не съм, и не бих ползвала.

# 191
Ползвала съм А-дерма кремове - добри, Бюбхен шампоани - добри, Мустела - много добри за проблемна кожа,
Клоран шампоани и душ гелове - добри.

# 192
ами нашият е този, ужасно ми залютя:

смисъл отдавна не го ползвамe, с Веледа сме и съм изключително доволна. а за дупе сме със Судокрем Simple Smile

# 193
bubchen, само за дупето ползваме един правен крем от аптека.

# 194
  • София
ами нашият е този, ужасно ми залютя:
Ще го имам предвид, т.е. да не го купувам. Моята дъщеря се оплаква от един шампоан на Дисни.

Общи условия

Активация на акаунт