Бебешка козметика

• 40 776
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
  • Mediterraneo
Нищо от изброените не използвам.
Бебето го къпя с олио за баня на Д-р Тайс http://www.naturprodukt.bg/sites/default/files/imagecache/teaser … htkerzen_dush.png
За овлажняване на кожата използвам това- http://www.naturprodukt.bg/sites/default/files/imagecache/teaser … m_tialo_sinia.png
Против подсичане използвам Бочко и домашно приготвен мехлем от борова мас, невен и витамини.

Каката използва различни шампоани и душ- гелове, предназначени за деца.

# 196
Предимно Мустела.
Много съм доволна. Още имам от олиото и го ползвам аз!

# 197
Заредила съм се с Мустела, пък колко ще мажа и как ще реагира - ще видим като се роди Wink Надявам се да е правилен избора ми, изчетох доста мнения и накрая режих Мустела да избера.

# 198
# 199
Себамед  Hug-супер доволна съм, пробвах и  Мустела ама нещо не ме кефи...много силна миризма и има парабени

# 200
Себамед  Hug-супер доволна съм, пробвах и  Мустела ама нещо не ме кефи...много силна миризма и има парабени

в новата няма (купена е преди няма и седмица)

# 201
  • Бургас

в новата няма (купена е преди няма и седмица)

До скоро по всички аптеки казваха,че имат проблеми с вноса на всички продукти на Мустела. Като казваш нова,имаш предвид,че всичко е ОК и внасят нови неща?

# 202

До скоро по всички аптеки казваха,че имат проблеми с вноса на всички продукти на Мустела. Като казваш нова,имаш предвид,че всичко е ОК и внасят нови неща?

Не, аз не живея в България. Имали са проблеми аптеките заради производството явно. Тук вече няма с парабени, новопроизведените серии са без, на добри цени ги пуснаха защото ги е нямало известно време и да си върнат клиентите Wink Така че и в БГ ще дойдат новите, не се безпокойте и ще видите, че са без някои съставки вече.

# 203
Мустела и досега нямам никакви оплаквания

# 204
И от къде я намирате тази Мустела като от сумати време няма внос?

# 205
И от къде я намирате тази Мустела като от сумати време няма внос?

И в Бургас все още срещам остатъчни количества, а в по-малките населени места можеш да намериш почти каквото си пожелаеш.

# 206
Аз откакто открих corine de farme не използвам друго.Много ми харесва.При положение че малкия ми син е с доста увствителна кожа и бързо се изрива , досега не съм имала никакъв проблем.Пише че 95% натурални съставки и е без парабени.А и цената е доста прилична на фона на другите.

# 207
tina78 къде ги има във Варна тези corine de farme?

някой може ли да препоръча българска козметика, която да не е вредна Simple Smile

# 208
По принцип ползвам Нивеа (голям фен съм), но от българските -"Бочко"и "Здраве" - най-обикновенни кремове, а помагат за доста проблеми по кожата  Peace

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 15:52 от pina_preslav

# 209
Бюбхен и засега съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт