Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 44-та тема

• 78 999
  • 663
  •   1
Отговори
# 570
dunia53 заповядай:

Трицветен кекс......

kadrie, би ли уточнила колко мл са ти кафените чашки? И аз си записвам рецептата, много красив изглежда кексът, предполагам, че е и толкова вкусен.  bouquet

# 571
  • София
Ето ги и моите питки с извара. Тестото е с мая, извара и масло. Отгоре са намазани с масло и кисело мляко. Изключително пухкави и меки хлебчета.

[Снимките за линкове към по-големи изображения]

И за да не ми се карате пак за рецептата обяснявам, че това си е най нормално тесто за хляб (с мая) към което съм добавил масло, извара и 1 яйце.

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 19:58 от дядо хаджия

# 572
  • Казанлък
labrex за Трицветния кекс използвам кафени чашки от 80 мл. Oпитай, няма да съжаляваш. Рецептата я имам от майка ми и винаги когато го приготвям се получава много пухкав и вкусен.

# 573
  • В сърцето на живота!
дядо хаджия не е честно,ми тез дет не могат да месят кво да правим Crossing Arms ще си гледам снимките и това е Tired

# 574
  • София
дядо хаджия не е честно,ми тез дет не могат да месят кво да правим Crossing Arms ще си гледам снимките и това е Tired

Аз не съм ги месил бе, меси ги машината. Отдавна вече не си моря ръцете.

# 575
  • В сърцето на живота!
Всички сте приготвили много вкусни неща  bouquet
Днес лятна манджичка със салам Crazy                                                            Палачинки

Царевица                                                                                                               И една скромна тортичка.

По късно и макарони на фурна Flutter

дядо хаджия блазе ти,аз нямам машинка,но другия месец съм и вдигнала мерника и на нея newsm47 като подарък за рожденият ми ден  Mr. Green

# 576
  • При елфите ...
Привет! Показали сте страхотни неща. От мен една "Селска пърленка". Приятна вечер!   bouquet

# 577
Най -накрая и аз да спретна вашата бъркана пица. Домочадието остана възхитено от вкуса, аз само плакнах очи, че нали съм на диетка.

# 578
За днес кюфтета с червен сос. Simple Smile

# 579
Пепика , страхотни погачи!

Днес нещо лятно от мен Бамя с домати

Ееееех,много вкусна изглежда тая бамя,къде я купувате?Има или я там през океана?Аз тук не знам къде да я намеря,а толкова ми се яде Tired asyalain помагаи Praynig знаеш ли къде тук може да се купи бамя?

Аз я купувам от индийски магазин, имат през цялата година, но е една такава почерняла и повяхнала, само сега през лятото е хубава и свежа. Замразена пък има във всички по-големи магазини.

# 580
  • Географският център на България-Габрово
Ето и аз за вечеря направих една бъркана мързелива баница

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 22:21 от dunia53

# 581
Цитат
Аз я купувам от индийски магазин, имат през цялата година, но е една такава почерняла и повяхнала, само сега през лятото е хубава и свежа. Замразена пък има във всички по-големи магазини.
Tannita аз тук по магазините не съм виждала,а имаме много турски и азиатски магазини.Индийски нямаме,поне тук в тоя град не.Трябва да проверя в турските магазини,дано Asyaleinзнае нещо.

# 582
  • Варна
Ето и моята вечеря:
Супа пиле

Сладкиша на Селма с кайсии  bouquet

и едни смокини които свекърва ми донесе днес за десерт:

Лека вечер на всички.

# 583
labrex за Трицветния кекс използвам кафени чашки от 80 мл. Oпитай, няма да съжаляваш. Рецептата я имам от майка ми и винаги когато го приготвям се получава много пухкав и вкусен.

kadrie, благодаря ти! Със сигурност ще го направя, то си личи и на снимката, че е хубав кекс.  bouquet

# 584
Ето моят отчет за днес:
прословутата салата с тиквички, много я харесахме
и едно шоколадово бисквитено руло.
Лека нощ на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт