Гука и се смее МАЙското дете, а мама е на седмото небе. Тема №9

• 13 866
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Сложих снимка в албума за колажа - http://media.snimka.bg/3699/013653870.jpg
Много е пестелив на усмивки и почти не мога да уловя момента с фотоапарата.
Добрата ми новина е, че вече от седмица пропуска храненето в полунощ. Но това в 3.00 си остава.
Мисля от утре да пробвам да го нахраня в 24.00 и да видим дали няма да пропусне това в 3.00. Защото аз в 24ч. никога не съм си легнала и не ми е проблем да го нахраня, това в 3.00 ми е по-кофти  Simple Smile

# 226
Честити рождени дни на Бейлис в шоко и Водната лилия Simple Smile(извинете ме за закъснението) Желая ви мн радости с малките бебоци, семеен уют и верни приятели Simple Smile А и каквото си пожелаете все да се сбъдва Simple Smile
В петък ходихме най-после на консултация. Бебка е вече 6710г и 61см. Похвалиха ни, че сме само на кърма и че бебка е отличничка по показатели Simple Smile
За Пентаксима с хомеопатката ми решихме първия да го сложим чак септември, за да не и слагаме лятото 5 болести наведнъж, да не се мъчи, а пък и хомеопатията като цяло не е фен на ваксините.
Вчера бях на сватба и най-готиното беше, че заради това намерих време отидох на маникюр, педикюр, фризьор- почувствах се човек. Иначе все не намирах време. Да ви питам, на вас как са ви петите? На мен винаги са ми били мн гладки, но имам усещането, че от бременността ми станаха мн груби, дали има връзка?
Минолтичка снимката ти за конкурса, в която кърмиш на дървото е уникална Simple Smile
Ето няколко снимки и от нас Simple Smile
http://media.snimka.bg/3700/013655031.jpg
http://media.snimka.bg/3700/013655032.jpg
http://media.snimka.bg/3700/013655033.jpg
http://media.snimka.bg/3700/013655034.jpg
http://media.snimka.bg/3700/013655036.jpg
http://media.snimka.bg/3700/013655087.jpg
А забравих да поздравя и новите мами, добре дошли!  bouquet
Мадлен, дано скоро да се оправиш!
Мигла, КейРен беше пуснала един линк към блога на една мама, която след 4 месечна пауза беше накарала детето отново да суче  и беше върнала кърмата си. Успех, дано и при теб да се получи!
Да се иолача бебка за първи път днес не е акала. До сега се чудех как да я почистя след като свърши работата, а сега чакам, но нищо... дано да е нещо временно, че аз съм била мн запечено бебе.
Какво правите с комарите? Аз отварям през ноща, но вече 2-3 пъти я ухапаха и ми е толкава жал.., а не смея да слаагам машинка, че не знам как яе и подействат.
Иначе пускам климатик и бебка се чувства перфектно,м както и аз Simple Smile
Лека на всички

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 08:46 от bani

# 227
  • София
Добро утро мили майчета!

Благодаря ти Айла за отговора и линка! Ще видя какво ще успея да постигна!

Забелязвам, че вече Божко прави вечер по 6 часа паузи без да сме променяли количеството мляко. Тъй като обаче режимът ни е доста неопределен последното хранене всеки път е различно и варира между 18.30 и 20.30 след това вече си почива 6 часа, после пак започва да хапва на по 3 часа....Ех, да можехме да изместим паузите по-късничко, че да поспя поне веднъж през нощта!
Хубава седмица на всички!

# 228
  • гр.Стара Загора
Добро утро мадамКи
Еви отново се събуди преди 5 мин. и си играят с баща си ,но след малко той тръгва и ще си играем двете  Joy
Днес е доста по-хладно и много приятно така че храня я и излизаме че не се знае пак какво чудо ще става  newsm78

# 229
  • София/Варна
Добрата ми новина е, че вече от седмица пропуска храненето в полунощ. Но това в 3.00 си остава.
Мисля от утре да пробвам да го нахраня в 24.00 и да видим дали няма да пропусне това в 3.00. Защото аз в 24ч. никога не съм си легнала и не ми е проблем да го нахраня, това в 3.00 ми е по-кофти  Simple Smile
Не искам да те обезкуражавам, но моят опит да направя същото се увенча с неуспех - събудих я около полунощ да яде, но около 3ч маймунката пак се размърка, че е гладна.

И аз качих снимка на г-ца Мърморанка за колажа. Минолтичка, ако не е подходяща, кажи да я сменя.

# 230

Добро утро мили майчета!

Благодаря ти Айла за отговора и линка! Ще видя какво ще успея да постигна!

Забелязвам, че вече Божко прави вечер по 6 часа паузи без да сме променяли количеството мляко. Тъй като обаче режимът ни е доста неопределен последното хранене всеки път е различно и варира между 18.30 и 20.30 след това вече си почива 6 часа, после пак започва да хапва на по 3 часа....Ех, да можехме да изместим паузите по-късничко, че да поспя поне веднъж през нощта!
Хубава седмица на всички!
Добро утро!
Мигле, а защо не пробваш да го събудиш към 23ч30-24ч и тогава да му е последното ядене, може после да стане по-късно. Аз тъй като не мога да си лягам рано и нейния режим е такъв. Къпем я към 22ч30, а понякога и по-късно, нали и аз имам черти на лоша майка  bowuu След това я храня и тя заспива и така до към 6-7-8, а има дни и до 9ч, при което аз се наспивам мн добре Simple Smile
Мами ще има ли среща в Борисовата днес и ако да кой ще идва,? Аз след малко тръгвам на там. Платина, Плами и Бубчето би трябвало да са вече там. Ако някоя мама тръгне на там да звънне ето ми телефона 0888336060.
Прохладен ден Simple Smile

# 231
Добро утро мадами  Flutter
Лелее колко сте изписали  Crazy, аз вече съм по-добре, но се измъчих два дни с високата температура ooooh!. Влязох да видя дали ще има мами в Борисовата и съм много радостна, че има  Party. Ние обаче сме по-тутави и ще дойдем към 11ч., така че Бани ще ти звънна да ми кажеш къде сте  Laughing

# 232
Добро утро! Надявам се, че сте си отпочинали!
Бани, аз си пускам машинката на Райд против комари и държа цяла нощ отворен прозореца. На дребния му няма нищо. И мен ме беше страх от някоя алергична реакция, но всичко си е точно. За отваряне 2-3 пъти и дума не може да става, защото  в нас температурата е около 31 градуса. Даже съвсем широко отварям и терасата на другата стая и оставям да става малко течение. Като го написах и се стреснах да не го разболея!
Айла, с твоето семейство наистина ти трябва помощник за чиниите. Няма значение каква, все ще ти е първа приятелка  Laughing Аз съм с малка, защото е тясно и няма как да побера по-голяма. Още доста да ми служи, че както се разглезих сега, не мога и да си помисля да я няма.

Гадната помпа за кърма се повреди. Събуждам се сутринта и няма с какво да се изцедя. Не прави вакуум и нещо  изпуши. Не ща да се сещам вече за нея!

И ние взехме шезлонг, с музика и вибрация. Кротва се, но за максимум 15 минути и му доскучава. На играчките не обръща внимание. За сега се отказах да взимам активна гимнастика, мисля че все още няма да му е интересна. Наредила съм разни ярки играчки, но нулев интерес.

Днес сме на консултация. Хич не ми се иска да му слагат ваксина в тия жеги. Не знам как ще се разберем с доки. Ще слагам по ЗК, защото според лекарката нямало смисъл от Пентаксим, не му е фенка. Стиснете едни палци.

# 233
KayRenn - Ще свърши работа снимката Simple Smile

на кого е този бебо ?!?!?!!?         http://www.snimka.bg/album.php?album_id=393141&pid=13635650     newsm78

Момичета, за следващата тема първите снимчици който  ми дадохте са ги подредила по дати. Дано да няма сърдити за по нататък, защото подреждането наново ще отнеме страшно много  време ...  Sad  Така, че само добавям новите снимки  Blush

# 234
...........
П.П.В албумчето на Ради имаме една снимка на една госпожица,незнам как е попаднала там.Ние с Ради нямаме нищо против(още по-малко ,че е голяма красавица),но някоя мама да не си я търси.Прилича ми на Алекс на Мадленка.
Лелееееее, извинявай Стеле  ooooh!, представяш ли си колко съм застреляна .....  Crazy

# 235
мами добро утро къде и как да кача снимката на бебчо за фотоколажчето newsm78 Лек и усмихнат ден и приятни разходки

# 236
Добро Утро момичета:)
MINOLTICHKA, мое е това бебе-аз съм го надписала отдолу:)

# 237
mimity щях да ти пратя отговор как  на лични, но  ти е задръстена пощата...

# 238
  • София
Само минавам да кажа, че и ние след малко отиваме към Борисовата, ще гледам да се намерим!  Peace

# 239
  • Бургас
здравейте, момичета!

толкова е хубаво, че имаме общи притеснения и радости Simple Smile не се чувствам луда, като ви чета и като споделям  Crazy

Айла - за съдомиялната - като марка - AEG или Electrolux, безотказни са - майка ми и брат ми имат такива - мият всичко, и тенджери, и тави. моята е стар модел на Аристон и не съм доволна, Индезит е тяхна марка също - не се лъжи да взимаш. моята още първата година имаше няколко ремонта и сега повече маже, отколкото да върши някаква работа - повече време ми заема да я подредя по начин, по който да измие, отколкото да измия на ръка. иначе другите момичета са ти написали - да е голяма и с отложен старт.

Кайренн - номера не минава, от една седмица се опитвам - събужда си се в 3 и това е. днес бяхме така - 22, 01.30, 03.30, 07.00. сега спим Simple Smile преди поне в 0/01 пропускаше, сега заради жегата явно си иска. късното къпане не помага също - само се изнервяме повече.

за климатиците - в колата ползвам климатроник, в Мола ходим - завивам я с тънка завивка и проверявам носленце и ръчички - вкъщи се проветряваме постоянно, но си е жега. обмисляме вентилатори, т.к. на мен от климатик ми е лошо - запушва ми се носа, боли ме гърло, та затова не слагаме.
за петите - много ми станаха груби, като на бабичка, боря се ежедневно с тях и ги мажа с кремчета  ooooh!

а за шезлонга, моят е на Кангару, от хиполенд Варна и съм много доволна! 105 лева, шезлонг - люлка е, със вибрация и 5 степени на люлеене, мелодии и играчки. много се занимава с него, заспива си в него - доволна съм. не мога да го намеря в интернет, ако трябва, ще пусна снимка в албумчето.
за бирата - и аз съм на мнението на Сиска  Simple Smile пийвам малка или само чаша, и то след като съм я накърмила, или преди нощната й пауза (ако 4 часа се считат за пауза). и не всеки ден, само като ми се допие много.
козметика ползвам даже повече от преди - за стрии, за отпуснатата кожа, за белега от секциото, кремове за лице - също ( а напоследък и за крака). фон дьо тен по принцип не слагам, спирала и течни сенки и малко гланц само. с гланца за устни не я мляскам, само ако е вазелин и не лепне и блести  Laughing парфюмирам се в друга стая и на места, където не ме плюнчи и целува  Joy
докато смогна да оправя малко по фирмата неща и платежни и по къщата - вчера имахме гости, този път от Русия  Crazy мина сума ти време да отговоря  Joy
Минолтичка, вие кога днес ще излизате? нямам твои координати. а снимката под дървото е разкошна, със сигурност ще я включат!!!

Общи условия

Активация на акаунт