Ние по цял ден сме навън и нямам време да се включвам по-често, а и докато ви изчета и минал половин ден
Честит Рожден ден на Waterlilia и Бейлис- много здраве,късмет и любов

Днес пропуснахме голямата разходка
, помотахме се тук в квартала и тъкмо да хванем пътя към парка и то заваля- за кратко,но достатъчно да ме разубеди да ходя където и да било 
Криско вчера преживя първия си пикник извън София-много доволна останах от момчето ми-издържа геройски пътя в жегата и макар изобщо да не спа, се държа много добре през цялото време-смееше се, гукаше, усмихваше се на останалите ..изобщо- пак ще го заведем някъде
Природта му се отрази добре и в друго отношние-напълни памперсите цели три пъти
, след като в последните седмици акаше само по веднъж на ден.Сложих снимка в албума за колажа, не съм я намалявала в някакви определени размери-ако е трябвало-sorry
по отношение на бирата аз до скоро не пиех изобщо-горчеше ми..обаче какво ми става в последно време...ммммммм..нещо взе да ми допада :
, но все още закрепвам положението да пия по една малка на няколко дни...да видим до кога newsm1ЗЗа другия апартамент си купихме съдомиялна Зануси- не е от най-големите-за 9 комплекта е,има отложен старт, 1/2 зареждане,още не знам си какви екстри-съмнявам се,че ще ги ползвам всичките,важното е чиниите и чашите да са ми измити

)

) Памперсите са поскъпнали с 2-3 лв, фризовомът - също. В тази връзка сериозно се замислям да сменям марките - и на пелените, и на адаптираното мляко, още повече, че ние почнахме фризовома заради колики, а не ни подейства особено. Момичета, какви марки АМ ще ми препоръчате? А от както бебоците вече поотраснаха, с какви марки пелени са? Ние засега купихме големия пакет на Памперс.
и за първи път постояхме с бебка на климатик вкъщи. Досега го пусках за малко и като влизахме в стаята, го изключвах, но вчера това беше просто безрезултатно и се принудихме да го държим включен по-дълго. Вие как процедирате в тези жеги?