Гука и се смее МАЙското дете, а мама е на седмото небе. Тема №9

• 13 870
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен;)
Ние по цял ден сме навън и нямам време да се включвам по-често, а и докато ви изчета и минал половин ден Wink
Честит Рожден ден на Waterlilia и Бейлис- много здраве,късмет и любов  bouquet
Днес пропуснахме голямата разходка Cry, помотахме се тук в квартала и тъкмо да хванем пътя към парка и то заваля- за кратко,но достатъчно да ме разубеди да ходя където и да било Sad
Криско вчера преживя първия си пикник извън София-много доволна останах от момчето ми-издържа геройски пътя в жегата и макар изобщо да не спа, се държа много добре през цялото време-смееше се, гукаше, усмихваше се на останалите ..изобщо- пак ще го заведем някъде  ooooh! Природта му се отрази добре и в друго отношние-напълни памперсите цели три пъти  newsm44, след като в последните седмици акаше само по веднъж на ден.
Сложих снимка в албума за колажа, не съм я намалявала в някакви определени размери-ако е трябвало-sorry  Embarassed
по отношение на бирата аз до скоро не пиех изобщо-горчеше ми..обаче какво ми става в последно време...ммммммм..нещо взе да ми допада  : Blush, но все още закрепвам положението да пия по една малка на няколко дни...да видим до кога newsm1З
За другия апартамент си купихме съдомиялна Зануси- не е от най-големите-за 9 комплекта е,има отложен старт, 1/2 зареждане,още не знам си какви екстри-съмнявам се,че ще ги ползвам всичките,важното е чиниите и чашите да са ми измити newsm10

# 211
  • София
Aila, която и да избереш все ще ти върши перфектна работа.
Най-големият плюс според мен е отложения старт, но си мисля, че всички модели го имат.
Така зареждам миялната цял ден, след вечеря я настройвам да се включи към 5 сутринта и в 7 като стана само си прибирам съдовете.
Хем ползвам нощната енергия, хем не я чувам като работи.

Aila и аз бих те посъветвала същото, гледай за отложен старт, клас А и да е от големите. Ние както сме двама много бързо я пълним. Моята е AEG F auto и съм мн. доволна.

Искам да питам какво ви е мнението за климатиците - държите ли дечковците на климатик в къщи, в колата и на обществени места. Нашата педиатърка е против, а казва да поддържам в стаята 24 градуса. Е как да стане като си избрах южен и слънчев апартамент?

А препоръки за шезлонг - марка и по какво да го избера?

# 212
За шезлонга споделих, че е на Fisher Price , вибриращ. Подарък ми е но видях, че струва 120 лв. Аз съм много доволна от него Simple Smile)

на кого са тези беборанчета ???? http://www.snimka.bg/album.php?album_id=393141&pid=13618384        аааааааа това май е  на Bellaa  newsm78 newsm78 newsm78

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=393141&pid=13635650

# 213
  • гр.Стара Загора
Arksi стаята където сме с беба е юг-запад т.е. от сутрин до вечер пече на всичкото отгоре живеем в къща от тухли и познай като се напекат за каква сауна става въпрос никакви щори не спасяват положението и затова купихме климатик и за тази стая и беба вече си спи спокойно и през деня е добре  newsm10На обществени места също я водя където има климатици то в тази жега  sweating
А шезлонг горещо ти препоръчвам този на Fisher Price ще ти пусна и линк със снимка много съм доволна защото освен шезлонг после става на люлка и столче има вибрации и Евелин обикновенно заспива там и 3 играчки пеят,дрънкат абе с две думи много съм доволна  smile3521 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386200&pid=13312513 Дори в момента е в него и се забавлява с играчките и им гука http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 9f33d8b65851db09f
Днес не сме излизали тъй като в 06.00ч вече беше много горещо и мисля ей ся да я изведа из квартала подухва лек ветрец но ако не ме домързи  Mr. Green

# 214
  • София
Все такива срещи да се състоят като при Минолтичка! Браво на вас!

Момичета много бих искала да обменим мнение за козметиката. Аз не слагам никакъв грим, нито червило, нищо...нито кремове, парфюми, за да не навредя на бебчо, тъй като постаянно го гушкам, храня и внимавам да не го с нещо зацапвам...? Вие какво решение сте взели?!
Също така до кога трябва да се гладят двустранно  дрешките и бельото на бебчетата? Аз като че ли си мисля поне до 6 месец. Доста си е трудоемко, работата не свършва...таман изгладя, и айде пак ново пране....чистене, и т.н въртележка. А и домашната ми помошничка замина за Гърция за 3 месеца и поддръжката на всичко си легна на мои ръце. Не се притеснявам, че ми останаха 4-5 кг. за сваляне...скоро сигурно ще ги стопя и тях.
Айла, а какво мнение имаш за възвръщане на спряла кърма поради изключително слаб организъм и нисък белтък и хемоглобин. Понеже вече мина време от тежкото ми състояние и многообразното ми антибиотично лечение на сепсиса се чудя дали да правя усилия да кърмя. В момента нямам нито капка . Нали имах проблеми  - та това я моят случай.

# 215
  • гр.Стара Загора
Мигла аз си се цапам както преди и фон дьо тен и спирала и гланц за устни newsm10 Парфюмирам се в другата стая и изчаквам 5 мин преди да отида при нея!От 2 седмици гладя само от едната страна дрешките за добър вид в гардеробчето и навън  Mr. Green

# 216
Аз спрях заради жегите да се мацам, иначе си слагам малко парфюм на местата където бебо не ме ближе. 

# 217
  • Велико Търново
Мигле,след 6 м. какво ще стане Crazy
Дрехи гладя единствено за добър вид ,но ги гллася на опъковата страна,защото и така ги простирам.
Козметика ползвам-лосион за тяло задължително,също така и парфюм,както и грим.Бебето съм го мазала броени пъти просто кожато му е ок и без мазила.
Бира пия всяка вечер и от това,ако се лиша да взема да легна да умирам Mr. Green
Не се вживявам особено в парабени,вредностти и така нататък.
Да се похваля Мина заспа снощи в 9 и се събуде сега в 17.Будеше само да суче.Да уточня бира не съм пила.
Сега отивам в мол-а да хапнем с приятелки и като се върна ще пиша за шезлонг и климатик Mr. Green

# 218
  • вече Пловдив
Здравейте, мами!
Честит рожден ден на Водната лилия на куц крак - да си много здрава и щастлива жена и мама!   bouquet
Да ви се оплача - в Карлово вдигнаха почти всички цени на бебешките стоки (е, поне тези, които редовно пазарувам  #Cussing out) Памперсите са поскъпнали с 2-3 лв, фризовомът - също. В тази връзка сериозно се замислям да сменям марките - и на пелените, и на адаптираното мляко, още повече, че ние почнахме фризовома заради колики, а не ни подейства особено. Момичета, какви марки АМ ще ми препоръчате? А от както бебоците вече поотраснаха, с какви марки пелени са? Ние засега купихме големия пакет на Памперс.  newsm78
Вчера в Карлово беше истински ад  #Crazy и за първи път постояхме с бебка на климатик вкъщи. Досега го пусках за малко и като влизахме в стаята, го изключвах, но вчера това беше просто безрезултатно и се принудихме да го държим включен по-дълго. Вие как процедирате в тези жеги?

# 219
ГоЦки снимки си боцнала Минолтичка. Ония на полянката са много симпатяжки  newsm10. Добре че се изнесохме със софийската момичка Рада в мола,иначе щяхме да си изпържим гостенчето.Голямо горещоооо ужас направо. А преди малко за капак заваля един разхлаждащ летен дъжд. Иначе, Дендри много я подозирах че е сладуранка  Hug
Аз климатика гопуснах отдавна но в най-горещите часове усещам как не смогва той е от по-слабите. Бебо за сега не настива и в къщи е ок. Е не го слагам под ветрилника естествено.
Нащо шезлонгче е на Fisher-Price също . Те всичките са им хубави. Ето го нащо http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.1669
Ксандър днес направо ме разби. Не ще да спи горкия а го виждам че очите му се затварят. Почива докато суче и после пак се събужда .Чак сега заспа и то върху възглавницата за кърмене в краката ми и не смея да го мръдна  newsm53
За съдомиялната - най любимия ми уред макар че е стара и шумна. За новия апартамент това ще ми е първата покупка.Аила с това голямо семейство непременно най-голямата си купете. Наща е за 9 комплекта и я пълним всеки ден само двете с детето. smile3502

# 220
  • София
Аркси и ние сме  в южен апартамент и постоянно се боря с високите температури и то без помощта на климатик. Успявам да постигна резултат като проветрявам мащабно призори, когато навън е най-прохладно. Чела съм, че климатиците са противопоказни за малки бебета ако са в стаята на бебето поради течението, което създвават, а също и опасността от  бактериално замърсяване.

# 221
  • Русе
Климатиците в къщи си работят на пълни обороти. Ако не ги пусна в две от спалните, Т надвишава 30 градуса. В едната сме ние с бебето. Как да живеем при тия жеги? Само в едната спалня нямаме климатик и през деня стоим там и е приятно хладно.
Грим слагам ( няма да ходя като някоя чума), но червило така или иначе не ползвам. Парфюм слагам като излизаме.
За съдомиялната: още ме е яд че взех за 9 комплекта. Вечно е пълна а засега я пълним трима. Марката няма значение, но размера да  Mr. Green
Иначе Гого е добре, но вече взе да ме ядосва. Два пъти на ден крещи и реве по половин час. Реве така, като че ли го дерат жив. И нищо не го успокоява. Млъква си сам и започват едни чаровни усмивки..... ooooh! а аз вече съм готова да го убия. сега същата работа. Досега рева а сега ми се усмихва любовно и ми приказва. вече го слагам на актовната гимнастика и му харесва. не прекалям със стоенето че да не му писне бързо.
Ползвам Памперс и давам Нан. От тия марки намерих дистрибутори и пазарувам на едро. Доволна съм от тия две марки.
Гладя само от лицето и то за естетика. пера му дрешките с нашите чаршафи.

# 222
  • София
Айла, а какво мнение имаш за възвръщане на спряла кърма поради изключително слаб организъм и нисък белтък и хемоглобин. Понеже вече мина време от тежкото ми състояние и многообразното ми антибиотично лечение на сепсиса се чудя дали да правя усилия да кърмя. В момента нямам нито капка . Нали имах проблеми  - та това я моят случай.
  Да знам през какво премина  Hug. Не трябва да се чувстваш виновна за кърменето, важното е че ти и бебчо сте добре  Simple Smile. По принцип релактацията е възможна. Чудесно е, че имаш желание, ето тук има инфо, което изглежда подходящо и за твоята ситуация, разгледай и прецени как ще се чувстваш с такъв подход и може пак да поговорим, ако имаш въпроси. Много важно е дали бебето ще засуче, опитай просто да му предложиш гърдата следващия път когато е нахранено и просто се гушнете и вместо залъгалка му предложи да суче.

# 223
Здравейте мамчета  Hug
Минавам само да ви пусна това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=413219.0
Е вярно че нашите дечица са още малки,но има и мами с по-големи каки и батковци  Peace
Лека и спокойна вечер на всички  Heart Eyes

# 224
  • София
Aila, която и да избереш все ще ти върши перфектна работа.
Най-големият плюс според мен е отложения старт, но си мисля, че всички модели го имат.
Така зареждам миялната цял ден, след вечеря я настройвам да се включи към 5 сутринта и в 7 като стана само си прибирам съдовете.
Хем ползвам нощната енергия, хем не я чувам като работи.
Peace моята съдомиялна е Аристон и има и кратка програма,т.е. ако не искаш много да чакаш или не са много мръсни съдовете.Но наистина е страхотно удобство с таймера.
Видях,че коментирате и шезлонг.Моят е на Fisher-Price (на снимката младежа се е размазал от удоволствие Laughing).Но вече взе бързо да му омръзва нещо и му купихме градинска люлка,поне нея може да я ползва дълго време,а шезлонга е до 9кг.
От люлката съм адски доволна става до 4 год.има три нива и аз от себе си съм сложила едно приспособление Mr. Greenластик на люлката и си лежа и дърпам ластика и люлея и Гени Joy

Общи условия

Активация на акаунт