Гука и се смее МАЙското дете, а мама е на седмото небе. Тема №9

• 13 871
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • София
ей варвненки чак и на мен ми се прииска среща в морската, само пътя ме спира... Сигурна съм, че готино ще си изкарате и после да разправяте  Party

Мигле, що го кри толкоз тоз твоя хубавец... да не го урочасаме ли  Grinning

Сискаседемдесетидевет, днес метнах 2-3 проби да видя всички ли са по местата, но бях ви изтървала...

Въпреки, че продължавам да кърмя цикълът ми дойде на 30-ия ден - лохиите постепенно преминаха в цикъл за 7 дни не мн. обилен и след това премина отново в лохии... още ходя с ежедневни превръзки вече не мога да ги трая, на всичкото отгоре и на гърдите слагам подплънки.

# 196
  • София/Варна
Честит рожден ден на Водната лилия!!!

Честито на патерица и на Бейлис!

Аз се загубих два дни, защото някакви идиоти изтръгнали разпределителната кутия на доставчика ни и задигнали суича  #Cussing out.
Извинявам се на Нунчи, че не съм и отговорила навреме. Напълно те разбирам - и аз съм в подобна ситуация, и въпреки че баткото не е ревнив, пак си иска внимание, защото си е едно голямо бебе. Надявам се скоро да имаш възможност да релаксираш и периода да отмине по-бързо  Hug.

# 197
  • София
Мале, днес такава жега, горките деца  #Cussing out
Абе то верно от бирата много кърма има, ама пък кога я пиете? Все се чудя ако е преди кърмене не е ли опасно newsm78
  Колкото и да е безопасна бирата, е хубаво да не прекалявате с нея, напимер една бира седмично е ок, но ежедневно не. Виж ако е безалкохолна става. Отделно бирената мая върши същата работа и течности ако е само заради кърмата  Simple Smile

# 198
  • София
Добро утро!
Как понесохте вчерашните жеги?Моят малък мъж е истински герой.Вчера бяхме на Тетевен за 1 ден,уж балкан,ама жега.Ад под небето,а и в колата също,но той миличкият издържа.Мрънка малко,от горещините го унасяше на сън,но се държа много прилично.
Аз от три сутрини насам ставам в 5 сама и не мога да спя от горещините,дано малко се захлади,че не виждам,кога ще го разхождам Гени в жегите

# 199
Добро утро майчета.Минолтичка явно си успяла да излезеш днес по-рано.Представям си колко е хубаво сутрин по плажа....Днес аз ще ви сервирам кафето.Wink

Да ви кажа моят момък какви номера ми върти.Втора сутрин го намирам обратно в кошарата,легнал по корем и си спинка сладко,сладко.Събудихме се пак в 6.30 а заспива в 21.00.А през ноща ми се събуди веднъж,защото крачетата му влезли в решетките на кошарата и не може да се обърне милия.Беше се ядосал.Wink
Лек ден момичета и приятни разходки.
Добре дошли на новите майчета.
П.П.В албумчето на Ради имаме една снимка на една госпожица,незнам как е попаднала там.Ние с Ради нямаме нищо против(още по-малко ,че е голяма красавица),но някоя мама да не си я търси.Прилича ми на Алекс на Мадленка.

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 07:26 от stela74

# 200
Честит рожден ден на  Водната лилия и на Бейлис!   bouquet  bouquet Да сте живи, здрави и много щастливи! Специално на Бейлис пожелавам и много удовлетворение от спечелени дела!   

# 201
Абе то верно от бирата много кърма има, ама пък кога я пиете? Все се чудя ако е преди кърмене не е ли опасно newsm78
  Колкото и да е безопасна бирата, е хубаво да не прекалявате с нея, напимер една бира седмично е ок, но ежедневно не. Виж ако е безалкохолна става. Отделно бирената мая върши същата работа и течности ако е само заради кърмата  Simple Smile

Боже Аila, аз напоследък започнах да си позволявам по една чашка вечер след като малката заспи, ама май ще поспра. А иначе забелязах че доста напръщявам след нея та затова продължих Confused Абе ще се ограничавам, няма как Peace

# 202
Ау, до гуша ми дойде, по час и половина-два суче това дете, и не спира. Още мляко ми остава в гърдите, той нервничи и ми намирисва, че се бори за шишето, ама не е познал. Защо прави така, защо нервничи и суче толкова дълго?

# 203
  • София/Варна
Мийка, може би те усеща, че и ти си нервна - малките човечета са точни огледала на нашето настроение. Пътя на повторното сприятеляване на бебето с гърдата е труден, но когато види, че това е единственият източник на храна, ще суче, даже и ще му харесва Simple Smile. Иначе в гърдите винаги ще имаш мляко - докато детето суче, в гърдата продължава да се образува кърма. Не го натискай младежа да изсуква всичко до капка. 

Иначе днес софийските бебчета ще си изкарат един спокоен и прохладен ден. Моята дебеланка си поспа на сутрешната разходка до пазара, хапва през два часа, като суче по 30-40 мин, нещо което не и се е случвало от 2-3 седмици и после пак заспива.

# 204
Ама не, Иван не само не отрича кърменето, дори напротив - прекалено много му допада, и се успокоява, за разлика от ползването на шише. Но просто намира явно шишето за по-лесно, докато кърменето му е по-сладко.Ох,както и да е, факт, че след час и нещо вече спим Simple Smile)).

# 205
  • София
РДен на Водната лилия!  uraЗдраве и късем ти желая и щастливо майчинство!
Аркси, благодаря ти мила за комплимента. Момчил така прилича на теб и е един малък принц в тези дрешки! Сложи нова снимчица да видим колко сте пораснали. Ще се радвам да ги запознаем на някоя срещичка Божко и Момчил. Wink
 А ние днес си направиха хубава разходка в свежо време! Да му мислим следващата седмица, когато ни очаква пек и зной.

# 206

Аз пия по много безалкохолна бира. Мн добре ми действа и отолява жаждата, понеже не ми се пият сладки сокове в тези горещени. А и фрешове от цитруси вече не мога да пия заради алергията на Макс  Cry Cry Cry
Но ме притеснява от газираната бира да не би да му се увеличават коликите ... ?! И по този случай от няколко дни съм я спряла  Crossing Arms (но днес пак ударих една малка)  Whistling
[/b]

# 207
МНОГО СЪМ ДОВОЛНА ОТ ДНЕШНИЯТ ДЕН!  newsm44 newsm44 newsm44

Такава хубава  разходка си спретнахме сутринта и срещичка с Дендри и Фелина , мъжете ни, сестричката на Дендри, малките сладки мушмуроци Рада, Ксандър и Борис, сестричката на Ксандър и братчето на Бо  Simple SmileSimple SmileSimple Smile   Чак преди два часа се прибрахме . Пийнахме  биричка малко повече от колкото казва Aila  Blush Ама ни е простено,  дошла ни беше Софииска мома Рада на крака или по точно на ръце   Grinning Grinning Grinning Grinning Компанията е много готина и много ще се радвам пак да се съберем някой ден Simple Smile

Ей сега преди малко изкъпах Бо във ваната на балкона... така, че и той си спретна едно плажче. Той май също е много доволен от срещата, защото на връщане от МОЛ-а се смя на глас за първи път Simple Smile) ТОЛКОВА Е ВЕСЕЛО Simple Smile А сега спинка сладко сладко охладен от банята Simple Smile

ето и малко снимчици http://www.snimka.bg/album.php?album_id=401559

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 16:28 от MINOLTICHKA

# 208
  • София
  Е хайде сега не ми се сърдете за бирата, аз защото не я обичам и не ми е пробем. Разбира се че може и по повече, въпроса е да не е системно и редовно  Simple Smile
  Аз да се похваля, че в момента пека кекс, стискайте палци да стане нещо, че каквато съм готвачка.
  А и навих най-накрая мъжът ми да си купим съдомиялна, иначе му заявих, че вече една чиния няма да измия и остава само той да мие  Simple Smile
  Можете ли да ми препоръчате какво да търся и на какво да обърна внимание, че хич не съм запозната със съдомиялните... Иначе мисля да е от най-големите като размер.

# 209
Aila, която и да избереш все ще ти върши перфектна работа.
Най-големият плюс според мен е отложения старт, но си мисля, че всички модели го имат.
Така зареждам миялната цял ден, след вечеря я настройвам да се включи към 5 сутринта и в 7 като стана само си прибирам съдовете.
Хем ползвам нощната енергия, хем не я чувам като работи.

Общи условия

Активация на акаунт