Исках да споделя нещо по повод алергиите и да успокоя Maria Chiara. Яна се беше обринала страхотно по лицето, врата, гърдичките и свивките на ръчичките. Отделно в изпражненията й имаше доста слуз и бяха зеленикави. Това се проточи близо месец. Накрая отидохме на преглед в Токуда при детски гастроентеролог и тя отсече, че това е алергия към белтъка на млякото и ми каза, че трябва да спазвам стриктна диета. Започнах диетата, но резултат нулев, само дето кърмата ми намаля, аз и без това нямам много. Добре, че едни наши приятели ни препоръчаха да пробваме с хомеопатия. Не вярвах, но само с две давания на лекарството, обривът почти изчезна и акитата отново станаха нормални. Иначе от родилния дом си имаме стафилококова инфекция и сега ще попитам нашия хомеопат дали може да я лекуваме и нея, защото нослето й е ужасно запушено и особено нощно време много се мъчи милата. Ами това е от нас, ще гледам да се включвам по-често, много ще се радвам и да се присъединя към следващата софийска срещичка. Целувки!!!
и бебо е много весел . Така, че даже си ги търся вече 
ето ви нещо за гимнастиката
, ама в норми си наддава детето. Всяко бебче си е различно, така че не е за сравняване, да са здравички и усмихнати само.
браво на вашия тати. Как искам и аз такава разходка по безлюдния плаж
както и с вас в морската, ама още не зме за там
с тия 15 минутни разходки дет ги правим, иначе вие няма да ни искате в групата 
Пак бягахме кат диви псета, хората ни гледаха подигравателно...ама я да видим ся кой ша са смее последен. 
/"шарф"/но тъй като ширината на плата е достатъчна за два слинга, предлагам на някоя мама ако иска да си направим комбина. Цвета или шарките за мен нямат значение - стига да не са розови
Аз стоях не гледах и охках. Сестрата се заля от смях, а бебо изобщо не се обади
Не се е метнал на майка си. Ние сме 6 кг и 61 см. , според мъжа ми - 62 см
/"шарф"/но тъй като ширината на плата е достатъчна за два слинга, предлагам на някоя мама ако иска да си направим комбина. Цвета или шарките за мен нямат значение - стига да не са розови