Бродирана красота - Гоблени 61

• 69 043
  • 457
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Добро утро!

Отново благодаря на всички за пожеланията и подаръците и Ви пожелавам успешен ден!

# 241
ето ягодов сладкиш
http://picasaweb.google.com/zeniarp/Moramguinhos#
бела, качих и другите схеми

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 08:27 от Дъмпер

# 242
Добро утро.
 Ани,ето схема на лятото на "Златно руно"

http://depositfiles.com/files/txzeothce

# 243
  • Варна
pepen, благодаря ти.  Hug На първата обаче не липсва ли една схема? Аз понеже по нощите я свалях така ми се видя. Embarassed

# 244
Did tag –   bouquet ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ миличка и от мен, макар с малко закъснение  Heart Eyes Желая ти много здраве, много любов и щастливи дни и мноооого красоти още да ушиеш!

Ina – пермина наистина е уникален и много свеж ! На мен лично ми харесва !
Anonimka – много си напреднала с цветята – не виждам къде е проблема – бодовете си изглеждат както трябва. Като гледам аз така шия  newsm78
Poepie – ауууууу страхотно е бистрото... и каква красива рамка... нямам думи просто  Crazy
Дъмпи –  Heart Eyes Hug
Didkin - Градинската беседка е много нежна! Направо ми се прииска и на мен да си седна вътре и да си шия на спокойствие... много се размечтах...

щели да бъдат готови в сряда - въпроса е за 2 дни какво толкова ще ги правят, ще ги предат ли, ще ги боядисват ли, или тепърва памука ще берат  hahaha
Ivanichka – ама как ме разсмя само с тоя памук....  Laughing

Хайде лек и прохладен ден ви желая на всички !!!  newsm51

# 245
  • София
Добро утро Simple Smile
Е все пак, коментара ми имаше смисъл, минах снощи след работа "случайно" и те бяха готови, та си ги взех Simple Smile))))))))
Но установих, че единия цвят с който вече съм шила, явно наличния вкъщи е бил друг номер (и като съм ги прибирала по погрешка съм му сложила това номерче) защото този който взех вчера е по-светъл и определено повече се вързва - тоя вкъщи беше по-тъмен и ставаше по-голяма разлика
- ето тук най-тъмното кафяво.
А на следващата снимка се вижда следващият ми започнат, който в момента е почивка, докато ушия обувчиците Simple Smile
Спорен ден и от мен   bouquet

# 246
  • Benelux / Varna
Добро утро момичета, и аз съм " ЗА" срещичката. Естествено,че всички са добре дошли, какво значение има кой кога е дошъл във форума.
Засега всички сме били добре приети. Аз не съм шила от пролетта, но непременно ще дойда да видя и да оплакна очи с вашите красоти.

# 247
pepen, благодаря за схемите на сезоните с прозорци  Sunglasses

# 248
Добро утро.
 Ани,ето схема на лятото на "Златно руно"

http://depositfiles.com/files/txzeothce

Благодаря! Hug  bouquet

# 249
  • Варна
Здравейте момичета!
Аз само надничам в темата, но не пиша, то няма и какво да показвам, защото не съм шила почти месец Tired.
Обаче много се радвам на всичко което показвате Hug Завиждам, че успявате да се организирате и да шиете постоянно!
Май има доста желаещи за срещичка във Варна, остава и да се съберем, м?

# 250
# 251
Дидорани, ти не каза какво стана с подаръка на госпожата в училище , дали го хареса , страхотен беше станал!

Благодаря ви за похвалите за моя пермин Hug

# 252
  • Варна
Ина, как се сещаш Blush, хареса го разбира се, в първия момент си помисли че е картина, но после аз и обясних че е шито от мен, трогна се много жената, ама тя си го заслужава Hug
Аз също харесах това перминче което ти уши, май доста бързичко стана нали?

# 253
  • Плевен
Despina -  Grinning извинявай ,Сега е  Peaceно нали снощи го качвах и съм пропуснала първата част от схемата  Whistling За по сигурно го качих и тук http://dump.ru/file/3096789
Още веднъж успех !Между другото съм намерила още няколко ,но сега нямам време да ги кача ! Rolling Eyes Laughing

# 254
Да , за три дни , то не е голямо.
Но си бях в къщи миналата седмица , сега поработвам и не шия по толкова време.

Общи условия

Активация на акаунт