МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 14, чуй я, виж я ,наслади й се

• 31 784
  • 444
  •   1
Отговори
# 45
Обаче най-силните думи в тази серия пак ги намери/ изрече Джемил ("винаги ще бъда до вас")

не най-силните думи бяха на Кенан

# 46
за анкетата аз гласувах с друго,защото не мисля че е спомен
това дете е плод ба тяхната любов а тя още не е свършила и затова не може да бъде спомен

# 47
Хубава серия.

# 48
Гласувах с друго, мисля че тя никога нищо не е имала и просто искаше да си има нещо което да е нейно
А  Кенан с бебето бяха много сладки  Heart Eyes

# 49
# 50
Много се разчуствах.Настина е крайно време да разбере.Някой знае ли кога ще стане това?Нямам търпение да му видя физиономията като разбере!

ББ:доколкото писаха в 45 епизод разбира остават още 10 епизода и ще има щастие и за него
BBНикога няма да има щастие за него.

# 51
  • гр.София-Красна поляна
Много се разчуствах.Настина е крайно време да разбере.Някой знае ли кога ще стане това?Нямам търпение да му видя физиономията като разбере!

ББ:доколкото писаха в 45 епизод разбира остават още 10 епизода и ще има щастие и за него
BBНикога няма да има щастие за него.
Ех значи,що така. Sad
За анкетата първа опция защото Ламия наистина искаше бебето като спомен за Кенан.
Спомен защото тя си мислеше,че никога няма да са заедно.

# 52
Специален поздрав за Марето и Зиска   Wink

# 53
Благодаря geradost
очарована съм

# 54
monda ти ме притесни сега...докога ще я чакам тази опера да я завърши...То тя ще стане като 9 на Бетовен...той като е нещастен не може да работи, та си рекох поне като е щастлив да я напише...вече се усъмних дали е толкова велик за колкото се мисли...
Колкото повече мисля, толкова повече оправдавам Ламия и Джавидан...Що не замат да го оставят и двете, то бива не ориентиран мъж, ама такова мекотело не съм виждала

# 55
Накрая искам да преброя Кенанките. Аз бях една от тях в началото, Колкото повече гледах, толкова повече  отстъпвах.

# 56
някой може ли да ме каже кой епизод даваха днес  Rolling Eyes

# 57
Накрая искам да преброя Кенанките. Аз бях една от тях в началото, Колкото повече гледах, толкова повече  отстъпвах.
няма нужда от борби- то сериите до края сами ще ни откажат от него Cry
жалко че артиста е хубав,ама тая роля

# 58
за какви борби говорите
които наистина е фен на Кенан като персонаж
и на Burak Hakki като артист
ще остане с него
а аз не бих се отказала да го защитавам
защото съм намерила неща в самия персонаж които отговарят на моменти от миналото ми
които се откаже значи не отстоява на своето и думите които е писал за Кенан не са истина
аз вярвам в това което пиша и не мисля че до края на сериала ще си променя мнението

# 59
Гласувах със втора опция,но не е точно това,което имам предвид.На когото и да беше детето Ламия нямаше да го махне,просто е още по-хубаво,че е от мъжа когото обича.Много сте прави като казвате,че серията е много силна,но само втората част.Много лошо впечатление ми направи Кенан когато тръгна да гони Джавидан.До болка му е ясно,че те не са щастливи,че той не я обича и никога няма да я заобича,и въпреки това не иска да я остави.Защо?Защото а него Ламия вече е изгубена.Знае,че никога няма да е с нея и за това е виновен само той.Нима не беше женен,когато и предложи брак?Къде беше тогава Джавидан,щом толкова мисли за бракът им.Не много се разочаровах от него и съм 10000000000000000000% за Джамил.И той не е идеален,ама е мъж човека.

Общи условия

Активация на акаунт