МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 14, чуй я, виж я ,наслади й се

• 31 792
  • 444
  •   1
Отговори
# 60
Гласувах със втора опция,но не е точно това,което имам предвид.На когото и да беше детето Ламия нямаше да го махне,просто е още по-хубаво,че е от мъжа когото обича.Много сте прави като казвате,че серията е много силна,но само втората част.Много лошо впечатление ми направи Кенан когато тръгна да гони Джавидан.До болка му е ясно,че те не са щастливи,че той не я обича и никога няма да я заобича,и въпреки това не иска да я остави.Защо?Защото а него Ламия вече е изгубена.Знае,че никога няма да е с нея и за това е виновен само той.Нима не беше женен,когато и предложи брак?Къде беше тогава Джавидан,щом толкова мисли за бракът им.Не много се разочаровах от него и съм 10000000000000000000% за Джамил.И той не е идеален,ама е мъж човека.
ББ:ако мисли и знае че Ламия никога няма да е с него не мислиш ли че ще се самоубие още сега надеждата в него живее а когато тя умре тогава и Кенан ще умре

# 61
В анкетата гласувах с ДРУГО: мисля, че Ламия приема живота такъв, какъвто е, с всичко хубаво и лошо, без да му се противи (с едно изключение - за годежа се опъна, но тогава летеше на крилата на реализиращата се любов...), та така прие и бебето - то дойде и тя го прие и го заобича. Не си спомням да се е колебала или да е обмисляла дали да го остави. Тя е 1000 пъти по-жена от Джавидан, но това е друг въпрос...

А Кенан стои на 2 стола (в душата си), затова ще падне на земята, ама то и в живота става така...

# 62
Честно казано не знам.Може би си права,но той сам избра живот без нея.Честно казано не съм сигурна,че той обича Ламия с онази чиста,саможертвена любов.По скоро е нещо много по-различно.Не можеш да отречеш,че любовта,която тя изпитва към него е на светлинни години пред неговата.Да не би да се е самоубила вече.и Тя знае,че те никога няма да бъдат заедно.

# 63
Гласувах със втора опция,но не е точно това,което имам предвид.На когото и да беше детето Ламия нямаше да го махне,просто е още по-хубаво,че е от мъжа когото обича.Много сте прави като казвате,че серията е много силна,но само втората част.Много лошо впечатление ми направи Кенан когато тръгна да гони Джавидан.До болка му е ясно,че те не са щастливи,че той не я обича и никога няма да я заобича,и въпреки това не иска да я остави.Защо?Защото а него Ламия вече е изгубена.Знае,че никога няма да е с нея и за това е виновен само той.Нима не беше женен,когато и предложи брак?Къде беше тогава Джавидан,щом толкова мисли за бракът им.Не много се разочаровах от него и съм 10000000000000000000% за Джамил.И той не е идеален,ама е мъж човека.
ББ:ако мисли и знае че Ламия никога няма да е с него не мислиш ли че ще се самоубие още сега надеждата в него живее а когато тя умре тогава и Кенан ще умре
Не мисля, че той мисли,че Ламия няма никога да бъде с него. Изобщо , той с поведението си показва,че не мисли напред, а само за момента. Не иска да изтърве Джавидан, защото се наслаждава на обожанието и към него. Ако е сигурен,че и Ламиа го обожава, и с нея щеше да се държи така. Такъв е бил и с Лейла.

# 64
  • into the blue
Обаче най-силните думи в тази серия пак ги намери/ изрече Джемил ("винаги ще бъда до вас")

не най-силните думи бяха на Кенан
Какво е казал Кенан?
Когато даваше кръв в болницата с Джамил или ...?

# 65
Джемил изрече тези думи и преди но не бяха важни толкова преди и затова смяташ че са били най-силните
но Кенан изрече толкова мили думи че направо да се разтопиш
не само думите но и жестовете и самото държание самата радост към бебето бяха най-важните в този епизод
помисли малко и ще усетиш каква радост сияеше у Кенан дори той да си мисли че бебето на Ламия е и на Джемил 

# 66
  • Варна
[/color]а аз не бих се отказала да го защитавам
защото съм намерила неща в самия персонаж които отговарят на моменти от миналото ми
които се откаже значи не отстоява на своето и думите които е писал за Кенан не са истина
аз вярвам в това което пиша и не мисля че до края на сериала ще си променя мнението
mareto_che ти не беше ли на 18? Mr. Green

# 67
защото съм намерила неща в самия персонаж които отговарят на моменти от миналото ми
които се откаже значи не отстоява на своето и думите които е писал за Кенан не са истина
аз вярвам в това което пиша и не мисля че до края на сериала ще си променя мнението
mareto_che Ти не беше ли на 18? Mr. Green

Да
чудиш се как толкоз малка а и даже съм имала лоши моменти
аз писах преди няколко теми

изпитах (не искам да го кажа ЛЮБОВ)  но траеше 5 дълги и мъ1ителни години
мн беше тежко но от малка сум свикнала да преживявам все лоши неще и да сум една голяма песимистка
тук н е е искрено и ли1но но все пак с две думи обясних малко нещата Peace Peace

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 19:19 от mareto_che

# 68
  • Варна

Да защо
Всъщност като прочетох обстойно поста ти реших, че явно сравняваш детството си с неговото. Blush Иначе ми е трудно да търся сходство в  характерите на 18 годишно момиче и около 35 годишен мъж. Peace

# 69
  • Варна
Мен ми е жал за Кенан. Той наистина е много завеян, ама така да държиш в ръцете си собственото си дете и да не знаеи, че е твое. А и две деца вече загуби.
Тоя Назъм е страшно противен. Какво чака и дебне.

# 70
  • Варна

Да
чудиш се как толкоз малка а и даже съм имала лоши моменти
аз писах преди няколко теми

изпитах (не искам да го кажа ЛЮБОВ)  но траеше 5 дълги и мъ1ителни години
мн беше тежко но от малка сум свикнала да преживявам все лоши неще и да сум една голяма песимистка
тук н е е искрено и ли1но но все пак с две думи обясних малко нещата Peace Peace
Точно това имах предвид, ти си била дете като си се влюбила, по-скоро тийнейджър предполагам.Очаква се Кенан да бъде по-зрял.

# 71
не детсвото ми беше прекрасно
но тинейджърските ми години ужасни
и не искам да се сещам за тях защото са минало
а и мисля че  не вано на колко години съм а какво съм преживяла и тези преживявания какъв човек са ме направили

# 72
  • Бургас
  bouquet

# 73
това не пита а и човек по различен начин приема нещата и те по различен начин влияят  на психиката му

# 74
  • into the blue
 Peace Маре,не мога да гледам края на сериала,
затова попитах,да би да става въпрос за тогава.  Rolling Eyes
В болницата с  Джамил,наистина
много хубави,силни думи му каза.
Щом и Джемито толкова се развълнува,
че беше на косъм да му каже истината.

Общи условия

Активация на акаунт