МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 14, чуй я, виж я ,наслади й се

• 31 800
  • 444
  •   1
Отговори
# 75
Изпуснах днешната серия, стана ли нещо интересно? Praynig

# 76
  • София по рождение
аз докато разбера за новата тема, извинете ме  Praynig

# 77
  • София по рождение
ще се напия тази вечер за здравето на бебето и любовта на родителите му

Наздраве Марето, да ни е живо и здраво бебето! Laughing

# 78
Изпуснах днешната серия, стана ли нещо интересно? Praynig
eeeeeeeeee, ти най-интересната серия си изтървала:-)

# 79
  • София
Гласувах с 1 и не смятам,че тя поиска бебето като спомен, а просто като "резултат" от една любов, която за нея е била недостижима или по-скоро невъзможна.

# 80

Е кажи какво е станало де  Praynig

# 81
  • София по рождение

Е кажи какво е станало де  Praynig

прочети темата и ще разбереш

# 82
  • Варна
Много ми  чудно как можеш да искаш бебе като спомен. Бебето си е за да  станеш майка и да си имаш дете за което да се грижиш. То е нещо, което може да осмисли и запълни живота ти, но пък да е просто като спомен. newsm78

# 83
  • София
L e o, аз мога в кратце да напиша:
1.Джавидан каза на Кенан,че иска да се разведат.Той се дърпа, гони я и т.н., в крайна сметка и той се съгласи.
2.Ламия роди момиченце преждевременно.Кенан и Джамил дадоха кръв за него, защото имаше нужда.Докато кръводаряваха проведоха доста интересен разговор, даже Джамил беше готов да му каже истината за бебето,но влезе онази досада Макбуле.В деня на изписване на бебето Кенан беше на физиотерапия и му казаха,че го изписват и той отиде при него,взе го на ръце и започна да му говори, при което в болницата пристигнаха Ламия и свитата й и тя като видя Кенан да държи бебето се опули /както в темата се изразяват/ и така завърши филма.

# 84
veka, buba_bs благодаря ви, много разпокъсани са коментарите и не се разбира  bouquet

прочети темата и ще разбереш
Прочетох, но все пак можеш да ми покажеш, къде кратко и ясно е написано какво се случва.
Може пък да съм го пропуснала.

# 85
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug HugМомичета! Моля ви! Имах много тежък ден в хотела! Кажете в краттце какво се случи днес! Много Ви обичам! И Джемилките тоже!! Mr. Green Hug Hug

А Лео чок тешеккюр едерим!!! Малее! Ламия родила! Ами така е! Като искам да работя и да спестявам мангизки за Стамбула -града голема изтървах супер серия! Пишете като я качат във ви бокса!  Hug Hug

# 86
  • София
Много ми  чудно как можеш да искаш бебе като спомен. Бебето си е за да  станеш майка и да си имаш дете за което да се грижиш. То е нещо, което може да осмисли и запълни живота ти, но пък да е просто като спомен. newsm78

Аз също мисля,че тя запази бебето не като спомен, а просто за да има нещо от Кенан, нещо което наистина ще си е само нейно.Подкрепям мнението ти.

# 87
# 88
За тези, които са пропуснали днишната серия Laughing

от buba_bs  bouquet

С две думи ще се опитам да ти кажа какво се случи. Джавидан поиска развод от Кенан, той се дръпна и започна да я увещава да не се разделят, но тя ЗАСЕГА е непреклонна. Даже замина на рехабилитация в Швейцария. Питбулето съвсем излобя и изпростя. Все засича Ламия и я дебне. Даже след разговор с нея на Ламия й изтекоха водите и тръгна да ражда. Кенан беше на рехабилитация в същата болница и се засякоха. Джемил беше на съвещание с Нимет, Намък и Джавидан за новата фирма, когато Кенан му се обади
да му каже, че Ламия ражда и той хукна сякаш се раждаше неговото бебе. Ламия роди със секцио едно много сладко бебче, но 2 кг и го сложиха в кувьоз и му трябваше кръв за преливане, та Кенан и Джемил дадоха. Докато лежаха и даваха кръв, Кенан започна да говори на Джемил, че е голям късметлия, че ще вижда бебето си как расте и т.н., но го обвини, че той никога не би разрешил чужд мъж да го отглежда и да вика татко на друг. Тогава Джемил беше на косъм да му каже истината, но ги прекъснаха. После Джемил каза на Ламия, като издебна Питбулето да я няа /баща й вдигна кръвно и тя беше при него/, че винаги ще е до Ламия и бебето и че много би желал това бебе да е тяхното.
Ламия я изписаха от болницата, но бебето остана там. Един ден й се обадиха, че може да отиде да си го вземе и цялата тумба тръгна за болницата. Естествено Кенан пак беше там, отиде при бебето, гушна го много нежно и мило и му каза "Ти малък ангел ли си или малко Грозденци" точно в този момент Ламия дойде и ги видя и су опули както само тя си знае.
Ничет и Енисе бяха на кафе при Афифе и тя се изпусна, че Ламия била попречила на щастието на Кенан и Джавидан. И те само това чакаха, започнаха да душат насам-натам. Назъм пък само стои пред къщата на Ламия и дебне нещо - още не се знае какво. Питбулето почна усилено да рови и да търси дневника на Ламия. Ламия го даде на Сузана да ги пази, но тя започна да й бърка и в чантата даже, за да ги търси, но Сузан я хвана този път и й се скара.
Ами това е.

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 20:24 от L e o

# 89
здравейте мили момичета,новичка съм тук,следя сериала,но когато го качат в нета.Да попитам само,има ли проблем с бананабг,нещо не мога да влизам там тези дни.?  bouquet за темата-страхотна е,вие също.

Общи условия

Активация на акаунт