. После не щя да си близне млякото
. Набутах й насила 50 мл мляко и после й дадох още пюре. Чак мъркаше от удоволствие и се облизваше до ушите. Но до половината я спрях, другото утре. Иначе щеше да си го опраска цялото 80г (от малките за захранване съм взела). После посмука малко пъпеш, като гепи вилицата и не пуска, ужас... И стига й толкова разнообразие за днес.
Стария много ме дразнеше вече.
Ние ще почнем захранването с ранни моркови на Хип, днес ходих до Пигис Хаус и докладвам цени - малките бурканчета от 125 мл. са 2.09 лв. а големите от 190 мл. по 2.69 лв., но за тях ни е рано още, днес ще ходя и в Кауфлънд та ще видя и там цените.
дано и на нас ни харесат морковките, те са сладички а и аз много обичам сокче от моркови та дано Марто да се е метнал на мама.
Да не е Мальовица? /ама пък е далечко за един ден/. Извинете за глупавия въпрос, ама по нощите... 

Днес дадох 30лв за пюрета, но другата неделя ставаме на 5 месеца и почваме да се захранваме или с морков или с картоф още не съм решила. Купих основно ХИП, няколко Гербер и Семпер - основно заради чистия картоф. В Перник има Хаме, струвах колкото БГте , но и те имаха добавена захар, поне 2-3, които погледнах. Засега БГ няма да вземам, заради добавената захар, сол, нишесте и подобни подобрители.
спокойно не се шашкай предварително. На Мария не са и правили ПКК.
Много ме радвате с апетита на бебоците,пу,пу,пу
да продължават все така да папкат 
),няма колики,утре ще видим
и като е ял морков после може да яде морков картоф,ама пак ли по няколко лъжички или уфф замотах се вече,чета,чета и като че ли повече се обърквам
,накрая каквото му дам това ще яде

Препоръчани теми