МАРТенското ни детенце сладко хапва си пюренце!

• 14 255
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
и пак един от тъпите  Laughing-сега като давам оризова каша,значи ли ,че за напред съм въвела ориза  newsm78 и като е ял морков после може да яде морков картоф,ама пак  ли по няколко лъжички или уфф замотах се вече,чета,чета и като че ли повече се обърквам  Crazy Crazy Crazy,накрая каквото му дам това ще яде  Naughty Mr. Green

Tочно това и аз си мислех,ако дам сок от морков,после как ще е с пюрето,нали все пак съм видяла,че моркова му е ок

# 271
здравейте от нас,ние днес бяхме малко на Балкана,и много ни хареса,беше страхотна температура Crazy имаше и басейнче,в което не влязох Thinking

наш Тео вече пие купешкото сокче от ябълка,днес си викам,я пак да му дам,и той взе че го пи доброволно Grinning сега очаквам включване от отзад Mr. Green

ние отиваме да се къпем,лека за сега Hug

# 272
  • София
Здравейте пак от нас. Днес след дъжда сутринта цял ден беше хладно и ветровито "у наше село" и Калин спа три часа сутринта... Следобед беше много спокоен и спа още час. Е, вечерта малко помрънка, но според мен е защото пак го мъча да спрем пустия Колийф. Та явно на мен се е метнал - не обича жегите  Whistling

За гелчето на Бочко без измиване, и аз не бих слагала още на Калин, че все си яде ръцете, но може би е по-добра алтернатива от индустриалните количества мокри кърпички, които забелязвам, че се изразходват из площадките  ooooh!

Исках да ви питам за кашите какви марки знаете и кои бихте препоръчали. Аз се сещам на прима виста само за пустото Нестле и затова събирам информация, защото се старая да участвам доколкото мога в бойкота (без крайности, обаче  Embarassed ) --> за бойкота http://missby.wordpress.com/2008/02/20/baby-milk-issue/

# 273
Аз започнах да се "приготвям" за утре и за мой ужас помпата е отвратителна.
Купих си ръчна на Нук, като "дърпа" ми е много неприятно, болезнено даже.
Ползвал ли някой обикновена помпа? Нормално ли е неприятното усещане?
По дяволите Хари Потър, това заради никой няма да си го причиня. Ами сега?

# 274
  • София - Рим и обратно
Дез, не си свикнала, затова. В началото е доста неприятно, но после се свиква (за теб не се отнася де). Аз бях станала "бързи, смели, сръчни", за има-няма 10 мин се изстисквах до дупка. Ама 4 месеца цедене са това Tired. Нямаш ли някакво мляко, колкото за 1 път да се отбие номера?

# 275
Зеленко,аз мудадох на Хипп-оризова,струваше 6 и нещо,взех и на Фризопеп-ориз и царевица,педи каза,че фризопепа много ги харесвали децата  newsm78,като гледах съдържанието нямаше нищо фрапиращо.Иначе днес гледах готови каши в бурканче,но много скъпи за веднъж ядене,пък камо ли за захранване  Whistling ooooh!
Дез ужасни са тези помпи,няма да забравя каква болка си причиних,докато се мъчех да се изцедя с нея  ooooh!

Някой сеща ли се в кой сайт продаваха музикални килимчета  Thinking,Еля май беше пускала сайта,ама забравих  newsm78

# 276
  • София
Ползвал ли някой обикновена помпа? Нормално ли е неприятното усещане?
По дяволите Хари Потър, това заради никой няма да си го причиня. Ами сега?

Аз съм ползвала АВЕНТ ръчна помпа без забележки - не знам дали се брои обикновена  newsm78  Не помня да е имало кофти усещане, честно казано  Embarassed
В Кърмаческия има статии за цедене на ръка. Аз лично не го докарах много добре и не ми е никак приятно, но има много положителни отзиви и някои мами твърдят, че е по-ефективно. Помня, че дори имаше картинки как става.
Успех!!!

kikoikris
, благодаря за информацията, а имат ли захар и прочие тези каши Хипп и Фризопеп  newsm78 Хипп пюретата са засега моят избор + Гербер, ако и Калин ги хареса, де, че нали са без сол и захар, та и ако кашите са така и ако се реши с тях да се почва, поне ще е от една марка... Виж, ако не ги хареса... Засега само информация събирам, че нали ни предстои в края на август таз велика емоция - захранването  ooooh!

# 277
Здравейте мамчета. Макар и късно влизам за да почерпя за месечинката на моя Габриел.

Честито и на другите месечинки.Засега от нас лека и спокойна нощ. Hug Hug Hug

# 278
Дез опитай първо да постискаш зърната за да тръгне млякото и после сложи помпата ъака че да прави вакум но не силен само колкота да тече кърмата като видиш че струйката намалява пак правиш вакум и така.Без да засмукваш  силно.И мойта е Авент и е супер от 2 и половина месеца сме на помпа само.
Честито на месечинковците.
Зеленко БЛЕВИТ ПЛЮС И НУТРИБЕН ориз плюс царевица.

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 22:35 от asturiana

# 279
  • София - Рим и обратно
Честито на месечинките, а също и на новопокръстения бебок на Еlle   bouquet Дано е минало весело кръщенето и да се оправя малкия юнак smile3525

Да видите как се смуче пъпеш  hahaha  https://download.yousendit.com/dVlxTG14SU9uSlIzZUE9PQ

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 22:47 от 'Кафе с мед'

# 280
# 281
Зеленко,копирам ти точно съдържанието на Хип : Състав (на 100гр. прахообразно вещество): оризови люспички, Витамин В1.
Оризовите люспички, използвани в производството на тази каша са от органично-биологичен произход.
значи и другите пюрета нямат захар
а фризокрема зърнени храни 60% (царевично нишесте, оризово брашно), захар, малтодекстрин, растителен пречистен протеин от зелен грах, растителни хидрогенирани мазнини, двуосновен калциев фосфат, лецитин, ванилин, витамин С, ниацин, витамин Е, пантотенова киселина, витамин В1, витамин В6, витамин А, фолиева киселина, витамин К1, биотин, витамин D3.
офф тя имала захар,аз кво съм гледала  newsm78
май Хипп-а ще се окажат пак най-качествени  Peace
АА аз нещо съм пропуснала,кръщене ли е имал бебока на Елле  Embarassed
Алекс-мама  newsm51

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 22:44 от kikoikris

# 282
# 283
Хайде здравейте,
Елия си е вкъщи и много плача. Ей голяма жега.
Ние днес с тати бахме на пиктник (там пък студ), хапнахме, полежахме и обратно вкъщи. До сега готвих (месо със сметана, картофено юре и торта), а преди това ходих на пазар.
Не минахме през Метро, така че инфо за цените на пюретата не мога да дам.

Иначе незнам какво съм обяснила за пюретата, че смесвам, но не са 3 неща на веднъж. А и май сте прави за това сутрин да се дава каша. Мерси за инфото.

Честити месечинки!!!

Ел
стискам палци Владко да се оправи.

Хайде лека и мека от нас.

# 284
Хм, за приготвянето на кашите как разбирате, че водата е охладена до 50 градуса? Фатално ли е ако не е 50 , а по-малко градуси?
Като четох в сайта, който е дала Астуриана, май на Милупа най ми допаднаха, има безмлечни и без захар като за начало.

Общи условия

Активация на акаунт