МАРТенското ни детенце сладко хапва си пюренце!

• 14 260
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • под кривата круша
За ревливите бебета и жегите-и аз подкрепям. Реве, реве, и като я поразсъблека-кротва. Ей на-сега лежи по памперс честита и доволна кат мишка в трици. Пък и ние с дългата коса, вир вода е количката като я изкарам оттам /то където и да лежи е все така/.
Ел, вярвам, че утре лекарката ще те успокои. На нас още не са ни правили ПКК Rolling Eyes
Да питам тези от вас, които ползват гела на Бочко без измиване, мажете ли ръцете на децата с него? Пише си, че може, но като чета вътре какво има и като знам ние как си ближем ръцете, мисля си, че може би се отнася за по-големи деца.
И може би е ставало въпрос преди, извинявам се ако се повтарям, но много теми съм пропуснала, коя марка бебешки пюрета е най-читава, според вас? Аз не, че съм се разтърсила още, но да знам поне. Тук виждам основно Ганчев, Хип, Нестле, Малечко и Бебевита.
Ми, това е май засега.

# 257
Мацки, ще ви искам съвет.
Утре ще ходя на ХП 6 с големия батко и ще трябва да оставя кърма за Тоби. Колко мл трябва да изпомпя?
Мерси предварително. Hug

# 258
  • София
Есме, бих ти препоръчала на ХИП и Гербер като за начало, защото всички български имат добавена захар. Ето тук пише в кое пюре какво има.
Дез, аз знам че сега 4-5 месец по150- ама по-добре повечко ако можеш да изцедиш май- да не би пък нещо малко да му дойде..
Къде по- точно на Женския пазар казахте, че има Хаме пюре?

# 259
  • София
Привет!
Днес у наше село (Люлин) ветровете пак си дават среща. Но предпочитам така, пред жегата.
Ел, дано всичко е наред! Нисичък е хемоглобинът наистина  Rolling Eyes Ох, нали и Алекс беше с нисък преди, страх ме е следващия месец на изследванията какво ще се окаже  Rolling Eyes
Никита, няма какво да се изчервяваш - което е истина си е истина  Hug  Simple Smile
Пансорал и нашата педи ни даде, мостричка. Каза и че тези с лидокаин - Дентинокс и Калгел вече щели да ги забраняват  Rolling Eyes
Есме, Хип, Гербер и Нестле са добри. Бебивита също не са лоши, а и някъде четох, че ги произвежда дъщерна фирма на Хип. За Семпер съм чувала хубави неща, но нашият батко така и не ги хареса. Хаме също не искаше да яде. Ганчев - само плодовите, но на доста по-голяма възраст.

# 260
  • София - Рим и обратно
Аз днес реших да пробвам мойта кукла с морковено пюре на Гербер. От 3 дни ми се мръщи на млякото, гледа как ядем и се облизва, викам си - дай да видим какво искаш. И като взе, че й хареса  Crazy . После не щя да си близне млякото ooooh! . Набутах й насила 50 мл мляко и после й дадох още пюре. Чак мъркаше от удоволствие и се облизваше до ушите. Но до половината я спрях, другото утре. Иначе щеше да си го опраска цялото 80г (от малките за захранване съм взела). После посмука малко пъпеш, като гепи вилицата и не пуска, ужас... И стига й толкова разнообразие за днес.

П.П. Не съм си сменила и аватара, за да ме познаете с новия ми идиотски ник  Crazy Стария много ме дразнеше вече.

# 261
  • София
мм, вкусно  Laughing Hug честит ти ник!  Grinning така го пиех, като бях на диета  Simple Smile

# 262
  • София - Рим и обратно
Elwing , благодаря Sunglasses . Аз така си го пия по принцип, не знаех, че е диетично  Laughing

# 263
 Hug Ние ще почнем захранването с ранни моркови на Хип, днес ходих до Пигис Хаус и докладвам цени - малките бурканчета от 125 мл. са 2.09 лв. а големите от 190 мл. по 2.69 лв., но за тях ни е рано още, днес ще ходя и в Кауфлънд та ще видя и там цените.
'Кафе с мед'  Wink дано и на нас ни харесат морковките, те са сладички а и аз много обичам сокче от моркови та дано Марто да се е метнал на мама.
Есме Вихронрав аз ползвам това гелче на Бочко, но за сега само върху моите ръце, на бебо не съм пробвала за сега а и не мисля...
Еле   fingerscrossed
Лек ден за сега от нас!

# 264
  • София
jivotinche, каква е тая местност Малцовица  newsm78 Да не е Мальовица? /ама пък е далечко за един ден/. Извинете за глупавия въпрос, ама по нощите... Mr. Green

Ох, Мальовица е естествено, ама то по това време на денонощието, хич не съм видяла, какво съм написала  Embarassed
Иначе, не е много близо наистина, ама ние си обичаме да си ходим с колата напред-назад и не ни пречи пътуването. А и дзвера явно ще е от пътешествениците, кеф му е да се вози Party

И в Младост днес е доста ветровито, ама поне се диша. Аз ходих с една приятелка до Скай Сити и най-накрая се сдобих с желаната активна ги … 80;ка за дребния. Той и се радва половин час и после така ревна!?!  ooooh!

За захранването - и аз след много четене разбрах, че ако не искам да замествам цяло хранене, пюрето трябва да се дава половин-един час след млякото. А ако искам да го заместя - първо пюре, после мляко. Според новите теории, не трябвало да се замества цяло хранене, защото бебетата още не можели да извличат всичките ценни съставки от твърдата храна и все още имали нужда от повече мляко, но аз си мисля, че поне обедното хранене бих го заместила изцяло.  Thinking

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 17:21 от jivotinche

# 265
Привет и от нас  Hug Днес дадох 30лв за пюрета, но другата неделя ставаме на 5 месеца и почваме да се захранваме или с морков или с картоф още не съм решила. Купих основно ХИП, няколко Гербер и Семпер - основно заради чистия картоф. В Перник има Хаме, струвах колкото БГте , но и те имаха добавена захар, поне 2-3, които погледнах. Засега БГ няма да вземам, заради добавената захар, сол, нишесте и подобни подобрители.
Ел,  Hug спокойно не се шашкай предварително. На Мария не са и правили ПКК.
Вчера и Мария, най-накрая се обърна от гръб на корем и като и хареса го повтори няколко пъти.

# 266
Дез към 150 на ядене горе долу Окич ти е писала вече.
Аз като ми трябва голямо количество кърма се цедя нощем два пъти и става номера.
За пюретата още не мислиме да започваме ще си караме на каша и кърма до 5 месец поне.
Във бторник сме на ваксина и ще ни мерят дано сме качили някое грамче.
Никол се научи когато ям ябълка да и давам да си близва от сока и сега само да ме види да нагъвам почва да пищи от нетърпение да и дам да си близне. Много е смешна.  Grinning
За лятна количка ние сме със Чико и има напълно легнало положение и е много лека.

# 267
  • София
Вижте каква табличка за захранване намерих.
Ух- кога ще го почвам вече, че да ви оставя на мира- само търся нещо и ровя. Сега преминах на мнение да започвам с тиква, после морков, после микс с картоф Joy
Браво на Никол- представям си я доста смешна как иска да си близне.

# 268
 Hug Много ме радвате с апетита на бебоците,пу,пу,пу  Hug да продължават все така да папкат  Peace
на нас за сега добре и понася кашата (или каквото успя да му влезе  Joy ),няма колики,утре ще видим
и пак един от тъпите  Laughing-сега като давам оризова каша,значи ли ,че за напред съм въвела ориза  newsm78 и като е ял морков после може да яде морков картоф,ама пак  ли по няколко лъжички или уфф замотах се вече,чета,чета и като че ли повече се обърквам  Crazy Crazy Crazy,накрая каквото му дам това ще яде  Naughty Mr. Green
Кафе с мед,харесва ми новия ти ник  Peace
така като ви чета утре ще му дам каша след млякото  newsm78

# 269
Аз давам първо кашата (от шише)и после малката си иска да си пийне мляко.
кикоикрис ти с какво даваш кашата с лъжичка ли?

Общи условия

Активация на акаунт