МАРТенското ни детенце сладко хапва си пюренце!

• 14 269
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Животинче, Светланка става в 6 сутринта, 6.30 сме приключили с памперса и папането. Почва да си гука и играе, а аз през това време чистя, готвя, пускам стерилизатор, кипвам вода и тн. Излизам навън каталясала Laughing

# 166
  • София
Животинче, Светланка става в 6 сутринта, 6.30 сме приключили с памперса и папането. Почва да си гука и играе, а аз през това време чистя, готвя, пускам стерилизатор, кипвам вода и тн. Излизам навън каталясала Laughing

и Тошко го прави тоя номер с играта по нощите, ама аз тогава си го оставям в леглото и си додремвам  Embarassed
Ще трябва явно и аз да се насиля и да ставам, че в тия жеги друго спасение не виждам...

# 167
  • София

и Тошко го прави тоя номер с играта по нощите, ама аз тогава си го оставям в леглото и си додремвам  Embarassed
Ще трябва явно и аз да се насиля и да ставам, че в тия жеги друго спасение не виждам...

Проблема при мене е, че не мога да си доспивам. Нали съм си рано пиле....Тя иначе малката почва да мрънкя към 5, ама аз си я взимам в леглото при мене, та успяваме да посвиме до 6-6.30. Иначе си ставам като стой та гледай

# 168
  • София
Къде сте, бре хора?
Почти 3 часа никой не е писал !?!?

Я да ви питам нещо. Тези, които хранят със шише. Мислите ли да сменяте шишетата, и ако да - кога?
Аз ползвам шишета на Авент и гледам, че на едното има нещо като резка. Изглежда като надрано, но не чувствам грапавина. Него ще го сменя, то е ясно, но се чудя другите да ги сменям ли, като не ми изглеждат наранени?

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 21:33 от jivotinche

# 169
аз съм тук Rolling Eyes отивам да къпя бебока и идвам Laughing

# 170
Къде сте, бре хора?

Я да ви питам нещо. Тези, които хранят със шише. Мислите ли да сменяте шишетата, и ако да - кога?
Аз ползвам шишета на Авент и гледам, че на едното има нещо като резка. Изглежда като надрано, но не чувствам грапавина. Него ще го сменя, то е ясно, но се чудя другите да ги сменям ли, като не ми изглеждат наранени?

Успокояваме ревливи бебета  Joy
за шишетата и ние сме на Авент и се чудя  newsm78,имам само едно старо от раждането,другите са на около 2 месеца  Thinking,стъклени не ми се купуват,че постоянно ги изпускам  Embarassed
Абе вие как сте с гледането на бебчовците от други хора?При нас нещо не се получава,никой не може да го гледа,не знаят как да го успокоят и вечно го разнасят,нито могат да го приспят  ooooh!,като го вземат и знам,че след  мин ще ми го донесат разплакан  Cry,а понякога искам за 5 мин да имам спокойствие...
Зеленко,за лапането на ръцете постоянно казвам не,не не лапай ръцете,бутам биба,но той си я маха най-нахално и хоп 2-те ръце пак в устата  Joy Laughing,но забелязвам,че са там където ще му никнат зъбките  Crazy
Ох и ние се будим в 6,но гледам да го приспя пак до към 8 и дремя и аз  Peace
Бодливка,почти всеки ден ядем през 4 часа и то по 80-90 мл мляко,после плюе и иска вода и изпива още 20-30 мл вода  Laughing[quote

# 171
  • Варна
А твойта Симонка,много ми прилича на Адриана,ама същите ококорени очички,същите муцки прави! Heart Eyes Hug От де си приличат толкоз,като татковците им са толкова различни..? Mr. Green Joy Sunglasses
Бодливка, нашия тати ден през ден е в София....та не знам  Laughing То в БГ всички сме роднини така или иначе Hug

# 172
ей ме на без бебка. Заведох я в съда и мама си я закара до Люлин. Утре ще е ад под небето вкъщи- чака ме яко чистене, а в неделя и готвене за понеделник.
за подаръците ни- благодаря, че ви харесват. Утре ще ни пристигне килимчето, а чантата кумата ще я даде в сряда, че тогава ще и дойде като доставка. Аз я поисках нея (егати и предимството имам, че кумата много и се кефи и винаги пита какво искаме), защото ми трябва за повечко неща. На вън нося 1 шише вода, 1 сок, 1 мляко и 1 купичка с пюре. Това е за сега, ами като поотрасне ще има и други неща, пък и аз да си държа сокчето.
за детската кухня- ще взимаме. Аз за щастие имам бурканчета. Иначе разчитам на Веси да каже коя е най-добрата кухня при нас.
за болките- аз откакто тати ни е на легло съм като изцедено лимонче. А и детито тежи и ми отмаляват ръцете. Но Маймунка е права, че малко калции ни трябват.
за препарата- ние сме на Бочко и съм доволна.
за лапането на ръцете- аз не и давам, макар че тя го прави и е много смешна, защото не ги лапа, а ги ближе. Като кажа НЕЕЕЕЕ, седи и ме гледа учудено и  Shocked и пак го прави. За щастие не е честичко.

Сега се чух с мама, една приятелка и купила кукла и тя много и се радвала, още не е заспала. Ей как ми липсва.

Хайде целувки и лека нощ Hug

# 173
Къде сте, бре хора?

Абе верно  , къде сте всички ? Айде са всички дето са на балкона да пуснат по един пост и така.

Еха , Ели е ергенка без бебе. Hug Верно си е гадничко така.

Ние се изкъпахме и сега седи и вика от люлката , ама трябва още някоя и друга минута да мине  за да папа и да спинка.

# 174
ее връщам се от кафе,днес моя човек от 4 до сега не е плакал  Simple Smile само гледа и си се хили на хората от съседните маси, бърбори и така от 6 до сега..и аз рахат да видя  Twisted Evil

от 2 дена му давам едни бисквити ,които се разтварят в млякото за засищане-харесват му  Wink

Бодливке,аз на тия щях да им вкарам една,може ли такова нещо , в крайна сметка си майка с 2 деца

# 175
Natsti, снаха ми си взе буркани и капачки за кухнята от женския пазар.

# 176
само моето дете ли заспива докато яде newsm78

# 177

ами много ще съм ти благодарна да я питаш от къде точно  Hug,че жеснкия пазар е доста голям и пълен с крадци от ци****** произход и не ми се обикаля да издирвам..там е все едно си в Пакистан

# 178

ами много ще съм ти благодарна да я питаш от къде точно  Hug,че жеснкия пазар е доста голям и пълен с крадци от ци****** произход и не ми се обикаля да издирвам..там е все едно си в Пакистан

Ох, скъсах се от смях с тоя Пакистан. Ама то верно си е така и как смърди само  ooooh!

# 179
Натси,какви са тия бисквити за засищане,дай малко инфо

само моето дете ли заспива докато яде newsm78
като му извадиш шишето не се ли буди  newsm78,ние винаги се будим като драпна шишето  Joy

Общи условия

Активация на акаунт