МАРТенското ни детенце сладко хапва си пюренце!

• 14 269
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро  Hug
Честито на всички порастващи бебоци   bouquet Hug

Бодливка,как така с една лъжичка,нали ги пускаме в  млякото бисквитката  newsm78,или се оправи отделна малка порцийка с мляко  Thinking Embarassed
Днес се очертава поредният горещ ден,пак ще има ревове в къщи  Mr. Green,още от 9 часа термометърът тук показваше 40 гр  #Crazy
Галина,съчувствам ти за ужаса,който си преживяла  Hug

# 196
Не погледах обстойно на кутията какво пише,но сигурно има как се приготвя,в колко АМ,чай,сок се слага и по колко.. Thinking Тези бисквити са добавка към храната,та си мисля че не е от значение дали ще сложиш една лъжичка в 100гр.АМ или в повече,освен ако не се разтварят дотолкова,че да стане много гъсто.. newsm78
Ако някоя мама ги е купувала тези натрошените,да сподели че и аз съм им хвърлила око. Wink

# 197
Добро утро милички.
МНОГО МНОГО БЛАГОДАРЯ на всички ви за съчуствието. Чак ми се прирева от умиление.  МНОГО ВИ ОБИЧАМ ДА ЗНАЕТЕ Heart Eyes
Ивко вече е много добре. Снощи се ПРОБУДИ само 2 пъти и му дадох да си цокне малко и веднага заспа.
Днес от сутринта само вика гука и се смее сякаш да си навакса. Малкото ми сладурче.

Баткото ходи на градина ама най интересното е че тогава бях го спряла щото обрахме кайсията и бяхме при наште да правим зимнина newsm78 ама явно вируса е бил по въздуха.Както и да е дано наистина вече всичко остане назад.

Сега.

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ СЛАДУРИ !

БОДЛИВКА незнаех че и вие сте били болни. Не съм чела темата нито тази нито предната. Само прочетох последните страници тук. Сега тъкмо започнах да чета назад.

Мисля днеска до вечерта да не ги вадя на вън че е жега като в ада.
Айде чао за сега.

# 198
  • София
Галина- ужас голям е било! Не знам какво да ти кажа- горкият Ивко и горката ти Hug
 Айде оттук нататък да не ви навестяват никакви болежки пък други!!!
Честито на всички порастващи с месец!
БОДЛИВКА - две декларации са май. Понеже аз не ходих да ги подписвам ами само по тел. сqетоводителката ми разказа и ми мина през ушите и замина- но май наистисана са две. Та това си е тяхна работа, бе- те трябва те да ти ги предоставят дори! В таз държава затова вече всеки разбира от всичко- защото никой не си върши работата както тртябва  Twisted Evil
кикоикрис-
.....
 видях и натрошени плазмонки в мет.кутия мисля бяха 400гр.за 12.80.От 4 мес.и естествено без глутен."Разтварят се мигновенно в мляко, плодов сок, чай и др. Богати на витамини.Започнете с една лъжица на хранене и с възрастта увеличете до 4-5".
Ние май ще ходим към Владая да се спасчваме от градусите, на гости на приятели. Мислехме да се отправяме към Витоша първо, но те пък като казаха- идеално се получи- че не си го представях много с Мария на Витоша още!

Аз пък ръцете не й ги махам- нека си бърника- нещо си разучава и изследва детето в устата още- не ги смучи.

Ами- това е- приятен и прохладен ден!

# 199
И аз ръцете не му ги вадя от устата в повечето случаи.Той си гризе пръстите явно заради зъбите,а чесалки не иска.Май не може и да ги държи особено нашите,с такова желание  му ги взехме,а никакво внимание.Предпочита ръце и каквото  му попадне от плат-най-често лигавчето.

А за пюретата що така се получава.Драстично намали апетита още преди да го захраня,нали уж при никненето на зъбите е нормално.Ама с пюрето успяваме само половината да го изядем и то накрая се размърморва и после не ще АМ.Какво да го правя туй дете,то май ако не му давам пюрето въобще и мляко няма да пие.
Следващото ни плодово мисля да е бананово,че може пък повече да му хареса.

Вие по колко изчаквате  преди да въведете другия плод/зеленчук?А ако смеся да кажем крушата (която в момента яде със 2-3 лъжички банан пак ли трябва да има интервал?
newsm78

Малее,до 1 клас май ще се захранваме с нашата скорост. Mr. Green А педи вчера ми изрецитира набързо "първо-плодово,после-плодово-зеленчуково,после-зеленчук,после-местно,добавяш следобед каша или кисел...."От 5 месец четвърт жълтък...Дъра бъра,аз само кимам и.. #Crazy  Laughing

# 200
Алекс-мама  Joy,милата   Hug
как се смесват плодово с зеленчуково  Embarassed
и мен това ме притеснява,че като му дам пюрето/кашата после няма да иска мляко  newsm78,пък да му дам първо мляко,после няма да иска пюрето,абе лудница отвсякъде  Mr. Green Laughing

# 201
Ами то си има готови плодово-зеленчуково бъркочи Laughing
Пък сигурно и може да се смеси примерно ако бебо не харесва даден зеленчук да се добави нещо,което обича и да го залъжеш да папка и другото.Не вярвам да стане проблем?Или греша? newsm78
Но аз по принцип ще вземам готови плодово-зеленчукови.
Така ще е в началото,трудничко,ама дано бързичко да свикват и да няма проблеми. PraynigТо може в краен случай да му смесиш пюренцето с АМ в шишето,ама хептен мързелашката.Не искам така,по-добре да се учим на лъжички. Mr. Green Hug

# 202
така е  и аз не харесвам храненето от шише,все пак целта е да го научиш да яде с лъжичка  Peace
не знаех,че има и такива пюрета  doh  Embarassed

# 203
Честита месечинка на Теди на Дума, да е жив и здрав и много щастие да носи на родителите си!    smile3525

# 204
Слънце,Белла едно питане към вас,в мола имаше ли колички на бебе комфорт или се бъркам с пловдивския  newsm78

# 205
Слънце,Белла едно питане към вас,в мола имаше ли колички на бебе комфорт или се бъркам с пловдивския  newsm78
Mисля че се бъркаш Thinking, поне в тукашния мол не съм виждала
Момичета, аз ви казвам "чао", защото си отиваме на село с малкия-ще погостуваме на едната баба, за около седмица Hug
Слънцето ще се грижи за това къде да имате да пишете!
Чао и да нацелувате всички бебоци от нас с Радо!  bouquet

# 206
  • София
Животниче, аз съм на шишета на Камера и ги смених наскоро. По приннцип е хубаво да сменявам всеки месец (така твърди АВЕНТ Twisted Evil)

За детската кухня: мама вече ме записа и сме в списъка на чакащите newsm78

Никита, пюретата ХАМЕ ги продават, но за съжаление нямат зеленчукови. А плодовите струват 1.20 от Женския пазар, пардон от Пакистан. МАма ги купува за една приятелка, че нейната дъщеричка само тях иска. И да, с винтова капачка са.

Само мойта убавиня ли не иска да яде, та на ядене ми пие по 150, че и по-малко???? Пюре изяждя по 190 грама, ама в останалото време е зле с яденето. Преди месец ми ядеше по 170-180 на ядене, а сега...

Уф, пусти работодатели #2gunfire #2gunfire #2gunfireИ аз парите за юни ще ги видя чак август....

Аз давам новият продукт по следния начин: взимам вече усвоеното пюре и в него слагам 3 лъжици от новото, на следващия ден 6, на третия половин бурканче и на 4-ия ден вече изяжда цяло бурканче от новото пюре. Два-три дена седи на новата храна и вкарвам следващия продукт.

# 207
  • София - Рим и обратно
И безбисфеноловите на Bfree ли трябва да се сменят? Имам 2, които са доста старички - май от началото ги ползвам. Изглеждат ми съвсем като нови  newsm78. Естествено сменям им бибероните. Трябва ли да ги изхвърля?
Глафирке, не е само твойто. Моето от 3 дни пак почна да яде по 100 мл само и край  Tired

# 208
  • Варна
Ей, значи не сме само ние....преди Вики ядеше на ядене по 140 на един дъх, без да спира, а сега от 15 дни насам, с 300 зора по 100 мл и то на пресекулки  ooooh!  Сигурно е от жегите .....

# 209
вие сте добре пак по 100 хапват,нашия и 60 не иска да яде през деня,само вода иска,вечер Laughing пие по 120

Общи условия

Активация на акаунт