МАРТенското ни детенце сладко хапва си пюренце!

• 14 269
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
Слънце,Белла едно питане към вас,в мола имаше ли колички на бебе комфорт или се бъркам с пловдивския  newsm78
не!  Peace

# 211
Слънце,Белла едно питане към вас,в мола имаше ли колички на бебе комфорт или се бъркам с пловдивския  newsm78
не!  Peace
значи е било в пловдивския  Hug
белла,приятно изкарване  Hug

# 212
Честити месечинки на бебоците!!!

Белла приятно изкарване.
за пюретата- има плодово-зеленчукови готови. Аз смесвах едно от пюретата (картофи и ориз), че ни и харесваше на Елия, с плодово от кайсии и ябълки.
за захранването- както вече 100 пъти съм писала, почнахме със зеленчуково на обяд. От понеделник мисля да дам и плодово за закуска, а две седмици след това и каша за след обяд. Аз не изчаквах с храните, но ние почнахме със сок на 24 юни и на 25 юни със 2 лъжички пюре. А от зеленчуково до другите ми се събират няколко седмици.

Утре ще ходим с тати на пикник и ще минем през Метро. Докато другите пазаруват, аз ще правя проучване на пюретата и ще пиша после цени.

# 213
май пак ви  е хванала липсата  newsm78 Laughing

# 214
 Mr. Green Аз съм тука. newsm68 newsm44

# 215
# 216
  • Стара Загора
Аз пък сега се прибирам. Детето ми спи от 17.30 ч. и няма намерения да се събужда  smile3534

# 217
 Joy и мойто спи  Party

# 218
Natsti, снаха ми си взе буркани и капачки за кухнята от женския пазар.

ами много ще съм ти благодарна да я питаш от къде точно  Hug,че жеснкия пазар е доста голям и пълен с крадци от ци****** произход и не ми се обикаля да издирвам..там е все едно си в Пакистан
Обясни ми, че където продавали по сергиите капачки имало и бурканчета, но не били изложени и трябвало да питаш.
Честити месечинки на бебоците родени на 18ти  Hug

# 219
  • Варна
И аз съм тук  Peace  и мойто спи  Party

# 220
Здравейте!  Hug

Да почерпим подобаващо с тортичка за нашия мини ден!

Благодаря за милите пожелания на всички и особено на Вили и естествено на снахичката  Heart Eyes!

Срещата беше супер, имаме и снимки , и да ви кажа , че едвам ни стигна времето да се наприказваме(от 11 до 19 стояхме  Embarassed). Много се зарадвах , че се запознах с Nikita( то както бяха писали мацките от Варненската среща , че са със много хубави впечатления от нея) та да не остана и аз назад и да я пахваля, няма кво то като си е печена мацката си е печена Peace, видяхме се с Вероника и запознахме адашчетата , Стела пък този път се държа чудесно и мама  Роси си побъбри с нас наволя (докото татито и  я гушкаше), Калинчо вече праска едни музикални арии и си спи в неговата уникална поза , абе  всички доволни останахме май!  Hug

# 221
  • София
Привет!
Честити месечинки на всички празнуващи!  Hug  bouquet Дума, мерси за тортата  Grinning
Искаше ми се да дойда на срещата, но нямам транспорт тези дни, мъжо е все на работа  Confused , а пеша на тази жега не бих тръгнала  Blush Чакам снимки да ви видя, и по-добри дни - да се срещнем най-после  Hug

# 222
  • София
 Здравейте Hug
 Изчетох ви от край до край, ама късно стана, нямам време да пиша много, че утре рано ще ставаме за кръщенето Simple Smile
 Искам да ви питам беба и ако има друга мама с бебече с нисък хемоглобин - колко са стойностите? Днес изследвахме Влади и резултатът е 72!!! Стори ми се толкова ниско ooooh! Направо не знам какво да си мисля, как ще издържа до понеделник да говоря с педи Sad Много се притесних..

# 223
  • София - Рим и обратно
Здравейте Hug
 Изчетох ви от край до край, ама късно стана, нямам време да пиша много, че утре рано ще ставаме за кръщенето Simple Smile
 Искам да ви питам беба и ако има друга мама с бебече с нисък хемоглобин - колко са стойностите? Днес изследвахме Влади и резултатът е 72!!! Стори ми се толкова ниско ooooh! Направо не знам какво да си мисля, как ще издържа до понеделник да говоря с педи Sad Много се притесних..
Хм.. нисичък е да. Нашия най-много спадна до 84, въпреки че пиеше желязо. После удвоихме дозата и взе да се вдига. Вече е към 111. Ще го вдигне, не се притеснявай. Но е важно да се видят и другите показатели на кръвта, защото някой път не е от липса на желязо, а нещо друго. Тогава вече приемът на желязо е противопоказен. Тя докторката ще каже.  Hug

# 224
И ние заспахме, след доза порядъчен рев. Не знам какво му стана newsm78, пак имаше захласване ooooh!, пък и таткото ни се ошашка, че не го е виждал така. Стигнах до там и аз да намажа венците с панадол. Незнам от него ли или от само себе си, но след 5 мин. се успокои и сега заспива в леглото.
Ел Hug, дано всичко да е наред с Владито. Много хубаво да си изкарате утре и много подаръци да получите Rolling Eyes
Радвам се, че срещата е минала хубаво, честита месечинки на всички с днешната дата  bouquet
Отивам и аз да се тропясвам, макар че незнам как ще заспя - тук все още е ужасна жега, цялата плувам в пот Tired

Лека вечер на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт