ЮЛИ 2007

• 10 798
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
О, Ками, мн. тъпо. Кърпите при нас ги сменяха мисля през ден. Храната със сигурнос не беше замразена Shocked Дори слушах готвачките като се хвалеха коя какво сготвила- тогава имаше някакви пълнени чушки и разни яденета тип на баба, което аз лично одобрих. Хайде, че оспамих темата. Някой ще си мисли, че ми плащат да рекламирам Laughing
Весе, честита годишнина  bouquet

# 196
Ами ака на гърнето, но баща му го е научил " аз мъс и пишкам плав" и отказва да седне.

# 197
  • Sofia
55

Веси честита годишнина, имате страхотен повод за празник, така че ви пожелавам хубава вечер и много любов.

Ани не мисля че сядането на гърне ще обърка нещо, но защо просто не предупредиш и помолиш ако го притесни гърнето да го изпишкат прав. Ей това страшно ме дразни при държавните градини и училища, родители сме, а не е позволено да имаме каквито и да било изисквания към персонала там. Не че на частните не им намирам недостатъци, но тя тази тема е безкрайна. Ние след големите мъки да класираме Мати в 20то се отказахме и оставаме в Ерих Кестнер    ooooh!   
billie  сигурно малко си го пообъркала, но едва ли ще е фатално. По важно е с бабата да работите синхронно по въпроса.
BOOTY леко ви се е разминало пу пу. Мати за първи път кара подобен вирус на 2г и беше голям ужас, настръхвам като се сетя само. А хотела е Кемпински, всъщност сега е Мелиа, обаче че го позна на тези размазани снимки ме впечатли  Grinning
Бубе рожденика е страхотен, голям чаровник е, да ти е жив и здрав още веднъж   Hug
Благодаря за милите думи за моите разфокусирани снимки, днес пак щраках из къщи не знам какво му стана на този фотоапарат, уж е сравнително нов   Crazy

# 198
  • USA
Чета ви, но нещо не съм във форма за писане. Много съм изморена.
Айка, ще ти покажа колата утре. Много съм доволна от нашата. Лека е, точен размер, с педали за бутане. Той отначало си я караше с крака, но на втория ден разучи педалите. Днес цял ден хвърча из парка. Хубаво е да е с педали, за да се изморява човечето и да се учи на двигателна култура - хем да натиска педали, хем да върти волана. Гледай да и е точно за възрастта. Има едни от 3-5 години, на Криси му идват дълги и неудобни.

# 199
  • Sofia
Велина до кога си в БГ, чета че срещичка без деца е имало докато ме нямаше, хайде пак и аз искам     Crossing Arms

# 200
  • USA
До края на август съм в БГ, в София ще съм след 20 август. Много ми се ходи на среща пак.

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 22:43 от Winx

# 201
Веси, честита годишнина   bouquet Още дълги години любов и разбирателство!
 Ани, моите притеснения са пък, че Мимко не може да пиша прав. Даже една мама на площадката го пита защо пикае като момиче    Whistling  Всъщност знам, че ще се научат на всичко, само им трябва време на децата.
Това за двигателната култура много ми харесва. Мариян почти стига педалите на колелото, но не може да управлява. Иначе има кола /бута се с краченца/ с нея е фурия. Явно координацията м/у въртенето на педалите и ръцете му се губи  hahaha

# 202
  • София
И Кая е с някакъв вирус, повръща от 20ч., много често, но иначе е жизнена. Дано наистина мине бързо.

Слава Богу, че днес не отидохме при Марти и Никола, както бяхме решили.

Буути, Нелия повръща ли и колко пъти?

Веси, честита годишнина!   bouquet Да се обичате и подкрепяте много!

Все не стигам до снимките...

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 23:29 от ayka

# 203
добро утро  Grinning
Будни сме от 6.30 Tired, ето малко снимки по късно пак ще пиша че Ева иска вече "на дън"- "на вън"  Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=393659&pid=13715681

# 204
Ками, страхотни снимки. Много сте хубави  Heart Eyes

# 205
Давайте още морски снимки  Grinning
Ками много хубави снимки с много настроение  newsm10
Иве  Hug hug
Нещо не можах да спя трета нощ подред  Tired
Изморена съм и аз искам почивка - мрън, мрън, мрън 
Mr. Green
Измрънках си, а сега да питам
В събота мислим да отидем на Панчарево на пикник, кажете който е ходил , къде може да си осъществя тази идея като местенце - никога не съм ходила там  Embarassed
Хубав ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 206
  • София
ДУ
Ками страхотни сте.
Веси и аз 3 нощ немога да спя,изморена съм ама....Ние мислим в събота също да се скрием от жегата някъде из планините за през деня и аз искам съвети?

# 207
Честит рожден ден, Галена! Бъди здрава, обичана и много щастлива!

# 208
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАЛЕНА!
Моите са с Т 38  newsm78 не бяхме много на вън че е жега ще видим

# 209
Здравейте!
Галена, честит рожден ден! Бъди много щастлива  bouquet
Ками, супер снимки. Ева е красиво и темпераментно  момиченце Heart Eyes
Да споделя. Бяхме на музикални занимания в " Смехурко". Беше страхотно. Децата се забавляваха, пяха, танцуваха. Само Дели саботираше часа, катереше се, дивееше и не се поддаваше на опитомяване Laughing Другата седмица сме пак. Който иска да се присъедини- четвъртък от 10.
Ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121156&pid=13720799
Иве, дано не са болнички Praynig

Общи условия

Активация на акаунт