ЮЛИ 2007

• 10 788
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ако сме ок другта седмица ще ходим сряда четвъртък и петък.Нали оставаме сами.Само Мая да не затвори като разбере че ще идваме Laughing

# 211
Иве, може да е от жегата  Praynig
Веси, на края на Панчарево има една голяма поляна( свършва Панчарево и започва Кокаляне) , обаче събота и неделя там е лудница PeaceМоже да минете от другата страна на езерото и обикновенно там е по пустичко
Иве, на Витоша като тръгнете за Златните мостове има една полянка Игликина поляна май се казваше, покрай езеро се минава ,там също може да се стои има тревна площ,но още по навътре е по хубаво.Пътя е черен но може да се стигне с кола.Ако решите пиши на лични ,мога да ти дам тела на мужа ми и да ви обясни точно как да стигнете.На мен това ми е любимо място Heart Eyes
Мерси за милите думи за Еви  Heart Eyes

# 212
Галена, честит рожден ден и от мен   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
С най-хубави пожелания  Hug
Много интересно изглеждат музикалните занимания в Смехурко newsm10 Мая поздрави за ентусиазма и търпението, с което правите и развивате центъра  smile3501
Иве, що така  newsm78 може да е и топлото  Hug
kami27, мерси за инфото  Hug Много добре ми звучи това описание на Витоша, замислям се дали да не променим маршрута  Mr. Green
уууу ако знаете как завиждам на всички, които са на плажа в момента  Sunglasses Innocent

# 213
Бубе  Hug колежката те е чула, че поръчваш такси за Надежда и беше много впечатлена, че сте дошли специално при нас  Hug
Иве, чакаме ви  Hug
Там-там, благодаря за милите думи  Embarassed
Аз да се похваля, че освен за децата си направихме и йога за големи и съм разглобена  Mr. Green но пък усещането е приятно.
Марти, щях да пиша, че и малчо започна да гушка играчки за заспиване след като го отбих. Много мила картинка е  Heart Eyes
Тази събота или неделя и ние мислим да се спасяваме към Витоша. Да вземем да си направим форумски пикник там  Mr. Green

# 214
  • София
Ками ще ти пиша ако решим.Мерси.Съгласна съм за пикника само да са здрави.
Веси май не е от топлото не спа и 40 мин над 38 отива Т сега му прави баня мъж ми.

# 215
  • Асеновград
Тедо тази нощ , от много емоции през деня или и аз не знам от какво , но спа гушнал шишето с водата.Опитвах се няколко пъти да му го сменя с играчка , обаче почваше да крещи "ДА! ДА!" и да си го иска пак.Как не му убиваше цяла нощ не знам  ooooh!.

Много съм загубена , забравих...

Честит рожден ден , Галена !

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 16:31 от billie

# 216
  • София
Здравейте! благодаря за поздравите. Почерпете се за мое здраве, закръглих 30 Simple Smile.

Сега пия кафе и хапвам тортичка, само тримата сме. Довечера може би ще поизлезем.

Кая е добре, не е повръщала от снощи. Както каза Бути, явно бързо минава този вирус.

Вчера и оняден правих опити с даум ексол, оняден мина добре, но вчера Кая изпадна в страшна криза, плачеше, крещеше, удряше си главата. Много се притесних, едва я удържахме, каза, че иска да се удря и да не й давам мляко, да го прибирам, защото е горчиво. Едва я накарах да опита, за да се успокои. Засега отлагам отбиването.

Иве, как са при вас нещата? А имаш ли новини от Дани?

Благодаря ви и за подкрепата за новата работа, вчера казах в старата, мина добре.  Hug

# 217
  • USA
Айка, честит рожден ден! Много здраве ти желая и много сбъднати мечти!   bouquet
Много са хубави снимките от РД на Дели и от морето на Евичка. И на мен ми се доходи на море. Ками, на Ева хареса ли и? Ти успя ли да си починеш?

# 218
Галена ,честит юбилей   bouquetЖелая ти всичкото щастие на земята и много здраве  HugДобре че и при Кая бързо е минал вируса  Praynig
Били, смях се много на изпълнението със шишето  Laughing Heart Eyes
Велина  Hug, починах си много хубаво.Ева беше добричка, слушаше ни, не е създавала никакви проблеми.Първоначално искаше само на брега на морето да стои, но после като разбра колко е хубаво навътре, през половин час ни караше да я водим LaughingЗаиграваше се и с пясъка, което чак ме учуди  Wink

# 219
  • Бургас
Цооооп, до сега правих колаж на Ивчо за подарък на бабите, я ми кажете кое ви харесва повече това или това   newsm78

Честит рожден ден на Айка, много здраве, щастие и железни нерви   bouquet

Евичка и Дели са прекрасни.  Hug

И аз пробвах вчера с това Даум ексол обаче тайничко без да разбере, насмука се човека порядъчно въпреки отвратителния вкус, и вечерта се намазах, малко протестираше посред нощите обаче смуче човека  Crazy Дали ще успея в това начинание  Tired

# 220
Подозирам, че Дели ще реагира или като Кая или като Ивчо. Имам чувството, че хич не е дошъл момента и кога ще настъпи нямам представа. Надявам се есента да се отбие вече.Сега не ми пречи, дори напротив, но все пак..... Спирам да го мисля, четох да не гледаме календара, а детето.
Мая, то Надежда не е чак толкова далече Laughing

# 221
  • София
Мъж ми заведе Ради при лекарката,ние с Ничо в къщи готвим на жегата ама все едно съм без деца.Иначе пие вода играе Р ама грее 39,5Т Sad
Ели второто по ми харесва.

# 222
Иве, как са малките?

Ели, аз съм за второто  Peace много са хубави и двете. Учудвам се как е сукал, аз го пробвах, ужасно е  Sick явно е много пристрастен. Ами май при мен сравнително безболезнено е минало отбиването тогава. Не, че не прави сцени, но не ги прави заради кърмене (поне не явно). Сощи не искаше да си ляга, ама не искаше и аз да си лягам, караше ме да ходим в хола, аз си лежах, порева и дойде да си легне, съответно заспа за две секунди, защото беше примрял за сън. Оня ден на обяд пак не искаше да спи. Не иска да суче вече, но аз продължавам да се мажа, за всеки случай. Дори и кратко еднократно кърмене може да е фатално при мен (според консултантите). Като заспива ми вдига блузата и се гушка все едно го кърмя. Много ми е мъчно, че така стана. Толкова исках естествено да отбия. Мисля си, че е добре, че не забременях по-рано, защото тогава вече съвсем щях да се тормозя, че пренебрегвам Никола заради бременността. Моят съвет е да си кърмите до естествено отбиване, независимо от приказките на околните  Hug

Десо се върна от работа, взе детето и отидоха на Панчерево с надеждата там да е по-хладно

# 223
  • Асеновград
Присетих се нещо покрай приказките за истериите.Един ден Тедо реши да ми се тръшка , по принцип го прави рядко , ама за беда тоя ден беше решил точно в кухнята като бяхме.Застана на 4 крака и си засили главата в плочките , аз се уплаших и извиках "не" и естество решимостта му нарастна.Като си удари главата със засилка , не можете да си представите с какво учудване и изненада ме погледна за секунди преди да се разплаче.Не очакваше да го заболи толкова , а аз не знаех да се смея ли , или да плача с него.

# 224
  • USA
Ох, не се живее в тази жега! Стана ми лошо и оставих детето на баба и дядо и сега се лекувам с форума. Много ми стана зле, не знам защо така.  Confused
Ели, вторият е по-хубав, ама защо пише "honey moon"? Ивчо е голям сладкиш.
Айка, айде сега малко почивка до септември  Wink. Дори само затова си струва.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт