Може да минете от другата страна на езерото и обикновенно там е по пустичко

Мая поздрави за ентусиазма и търпението, с което правите и развивате центъра 
може да е и топлото 
Много добре ми звучи това описание на Витоша, замислям се дали да не променим маршрута
колежката те е чула, че поръчваш такси за Надежда и беше много впечатлена, че сте дошли специално при нас 

.
. 

Желая ти всичкото щастие на земята и много здраве
Добре че и при Кая бързо е минал вируса 

, починах си много хубаво.Ева беше добричка, слушаше ни, не е създавала никакви проблеми.Първоначално искаше само на брега на морето да стои, но после като разбра колко е хубаво навътре, през половин час ни караше да я водим

Дали ще успея в това начинание
много са хубави и двете. Учудвам се как е сукал, аз го пробвах, ужасно е
явно е много пристрастен. Ами май при мен сравнително безболезнено е минало отбиването тогава. Не, че не прави сцени, но не ги прави заради кърмене (поне не явно). Сощи не искаше да си ляга, ама не искаше и аз да си лягам, караше ме да ходим в хола, аз си лежах, порева и дойде да си легне, съответно заспа за две секунди, защото беше примрял за сън. Оня ден на обяд пак не искаше да спи. Не иска да суче вече, но аз продължавам да се мажа, за всеки случай. Дори и кратко еднократно кърмене може да е фатално при мен (според консултантите). Като заспива ми вдига блузата и се гушка все едно го кърмя. Много ми е мъчно, че така стана. Толкова исках естествено да отбия. Мисля си, че е добре, че не забременях по-рано, защото тогава вече съвсем щях да се тормозя, че пренебрегвам Никола заради бременността. Моят съвет е да си кърмите до естествено отбиване, независимо от приказките на околните 
. Дори само затова си струва. Препоръчани теми