А пък аз имам среща след малко с Томасе, грабвам Ивчо и отивам, пък татко му ще го оставим да се наспинка
а като се приберем и право върху главата му

Иве да се оправят сладурите малки
а като се приберем и право върху главата му

Много здраве, любов и положителни емоции!
Цял ден съм като разглобена, нямам сили да стана от леглото.Оставих Преско на градина и като легнах в 9.00/сутринта/ се надигнах с много мъка в 16.00 следобед. Нелия беше на самогледачка. Нямах сили дори да стана да я нахраня. Взе си една филия хляб и това яде милото.Ама не е протестирало, сякаш разбра, че ми е зле.Много е гадно без помощ 
На тези летните вируси глад му е майката.И на Преско нищо не дадох цял ден и аз не съм яла. По-лесно се преборват. А за повръщането четох, че много помага на малки глътки- кола или спрайт. Съдържат натриев цитрат, който подтиска.При нас много помогна.Казвам само в случай, че на някого му се наложи. Дано да не се налага да ги изпробвате
. Даже и плаващите топки разпознах къде са
Къщата е доста близо до гората. Радвам се, че има къде да заведем детето на чист въздух.

Софи следобеда вкъщи веднага взе да пее песничките и да се опитва да имитира тембъра на госпожата. 
Толкова хубаво говори, като голямо момченце.

А преди това успя да хапне солидно количество с пясък, докато аз се разправях с кака й нещо. Сега ми минават какви ли не мисли през главата.
Много приятни емоции ти пожелавам.
Това за колата и повръщането и аз съм го чувала.
На болните още по-добро да е, и бързо оздравяване
Да се оправяш бързо и лесно 
ама-ха

Надявам се пак да се видим тия дни Препоръчани теми