АВГУСТинчето навършва ТРИ , продължаваме с лудите игри!

• 19 636
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
  • София
 Grinning Hug харесвате ми така  активни. Да има човек какво да чете като влезе в темата  Hug
Марго, приемаш ли гости? Че 3-те дни хлад, обещани от ВСТ нещо са бавят  Wink Laughing
Марулка, дано бързо ви минат коликите!  Hug Шушето поне как ти беше? Че моите и двете деца бяха  ooooh!
Ели78, честито ви прохождане! Много рано се е отпуснал юнакът, браво  Hug
Янаст, а ти оставяш ли ги да се занимават двамата сами? Аз не смея  Rolling Eyes , Ивайло уж му се радва, ама понякога доста мечешката го прави  Thinking
За пишкането да се похваля, че вече не го е срам да го прави навън. И както доскоро се притесняваше, сега иска да тича по голо дупе  ooooh! Crazy
А вчера ме видя гола и ми вика - "какво имаш отдолу"  Embarassed Blush , умрях от срам.

# 106
  • София
А вчера ме видя гола и ми вика - "какво имаш отдолу"  Embarassed Blush , умрях от срам.

Ами отговори му на детето де. Що ще умираш от срам. Той тепърва ще те засипва с такива въпроси  Mr. Green

# 107
  • София

Ами отговори му на детето де. Що ще умираш от срам. Той тепърва ще те засипва с такива въпроси  Mr. Green
абе знам, ама някак не го очаквах
казах му, че той има това, дето аз нямам
остава и да ме е разбрал  Mr. Green Crazy

# 108
  • София

абе знам, ама някак не го очаквах
казах му, че той има това, дето аз нямам
остава и да ме е разбрал  Mr. Green Crazy

Кало отдавна ни тресна с 1 тон такива въпроси, та е наясно с пишките и липсата им  hahaha Сега от няколко дена е на фаза - цици. Laughing

# 109
Честит рожден на малката Али с малко закъснение! Пожелавам да расте здраво и щастливо дете и да радва всички вкъщи!

Хайде добро утро и от мен!

Гледам че обсъждате млякото и храната като цяло, та викам да се включа и аз. Елена от 2-3 месеца е станала адски капризна. Не иска да яде почти нищо. В началото настоявах, но насила нещата просто няма как да се получат. Доволна съм когато изяде поне 1/3 от храната.

Зеленчуци не яде изобщо. Рядко се излъгва да хапне малко домат. От плодовете яде само ябълки, а от няколко дена и сини сливи. Нарязах й пъпеш и го смесих с кисело мляко, но не пожела дори да го опита.

За млечните продукти - много обича сирене и кашкавал. Прясно мляко пие изключително рядко. Киселото го иска само под формата на айрян.

Напоследък Ели е станала адски лигава. Направо ме изкарва извън равновесие. Та сега се превъзпитаваме.

Елфче, мъжете ти са много сладки.

# 110
Днес щях да колабирам докато се приберем с Тони след яслата. Такъв пек беше.  Nature Sunny Tired Прибрахме се направо в къщи и не сме излизали. За утре сутрин сме планували да отидем на басейн, но да видим какво ще решим в последния момент.

ВСТ сигурно се чувства прекрасно в това време, но Елфчето не. Wink

Следобед говорих със малката сестра, която е на бригада в Шотландия и ми се оплаква че при тях само валяло. Пращам малко слънце на там, а тя да ни прати хладинка, Wink

Полито според мен Ели те изпробва до къде ще и позволиш да стигне, понеже ревнува от бебето.

# 111
На мен ми е екстра  Embarassed Явно нещо съм сбъркана  Crazy
Елфче  Laughing Hug

# 112
polito, благодаря ти  Hug

Аз чакам с нетърпение утре да дойде и да празнуваме с дечицата,  и да ядем дългоочакваната истинска торта, че то не беше на саварини да им слагам свещички, то не бе на сладоледната торта да слагам свещички...абе каквото видя тия дни и все бода свещички и тя духа милата, но утре истинската   Heart Eyes

И да се изкажа за млякото още пием и ние АМ вечер преди сън и почивните дни на обяд успява да ме изнуди да и направя по някое шише преди да заспи :Lil:

Относно половете: в нас никога не сме се крили - е, не сме били и някакви показни, ами съвсем дискретни  с цел да вижда и да не се чувства кофти изведнъж, като види цялата истина, но всеки път пък като види и констатира, че тати има "буба". Жените имат чони, а мъжете буби ... :е:

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 23:57 от val_stef

# 113
Албена, аз на Алекс като се запъне за нещо се опитвам да му дам избор. Напр. ако не иска да облича дрехи трябва да легне да спи, ако не иска да излезе на разходка може да остане вкъщи сам и т.н. Може да опиташ и с нощното мляко така-ако иска да пие мляко трябва да пишка преди това Simple Smile Щом таткото не е съгласен да изтраете рева опитайте този вариант.

Елфче, не ги оставям да се занимават сами. Дими като се разплаче Алекс се плаши, той не умее никак да се грижи за бебе. Най-много понякога да му "подаде" играчка, като му я тупне на корема. Е, понякога остават насаме докато пишкам или се облека, но в повечето случаи Алекс не му обръща внимание. То е и рано, де, но предполагам че чааак като стане бебето на около 2 г. ще могат да си играят пълноценно и без надзор. Такива са ми и наблюденията от други познати с по 2 деца Simple Smile

Да ви разкажа една случка:
Помайтапих се преди няколко дни с Алекс, който ме разпитваше едни работници в парка какви машини имат (дойдоха да режат клони на дървета, които опират в жиците на тока) и му казах че имат "бузоцелувачка" и ще му нацелуват бузите, и му показах нагледно как Simple Smile
Забравила бях тая история.
Вчера обаче дойдоха същите работници и аз го викам да идем да ги питаме къде ще работят. Той се дърпа. "неее, неее"- "защо бе?", "Нееее, ще ме нацелуват!", аз недоумявам, на го оставям на мира "стой ти тука, аз ще ида сама", а той "Неее, ще те нацелуват!"
Тук лекичко се хиля, но недоумявам откъде му хрумна. Просветлението ми дойде 15 мин. по-късно, когато детето попита "Мамо, те имат ли машина бузоцелувачка?"

За половете- и ние не се крием, преди около година обяснявах на Алекс че и аз имам пишка, но моята е като дупчица, а не като неговата. Че майките само имат "суки" (така вика той на гърдите) че майките раждат бебетата, а татковците ги "посаждат" и т.н. Според мен е хубаво от малки постепенно да  ги разбират тези неща.

# 114
Яна, много е готино това с бузоцелувачката  Laughing Сладурко  Heart Eyes Усмихнахте ми нощта  Crazy

# 115
  • София
Влизам рано рано да сложа масата  Grinning

# 116
 Честит Рожден ден на синеокия чаровник Калоян! Да е много здрав, все така усмихнат и да носи много радости на мама и тати! 

Нана да ти е жив и здрав рожденика!

# 117
Нанче, да ви е жив и здрав красавеца!   bouquet  bouquet  bouquet
Да е здрав, щастлив, все така усмихнат и чаровен!
  Heart Eyes

# 118
ЕЙ, шеф на прайд- с лъвска почерпка започна Wink
Да ти е жив и здрав   , Наде. Да е все така чаровен и неустоим. Много радост и щатливо детство му желаем с Дари Heart Eyes

# 119
  • София
на Кало! Да е здрав, щастлив и все така чаровен!   Heart Eyes Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт