АВГУСТинчето навършва ТРИ , продължаваме с лудите игри!

• 19 613
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • София
ЧРД на Хектор   ura
 и после Гого може да не иска на детска, че там живота може да не е толкова разнообразен  Joy .....

Laughing Laughing Laughing Laughing

# 166
  • София
Мацки, помня, че някой имаше бълхи вкъщи, но не помня кой  Embarassed. Моля за съвет как да изтребя гадинките. Децата ми са целите изпохапани   Sad
Не съм очаквала, че такова нещо ще ми дойде до главата.

Вст, моите съболезнования, мила.

# 167
  • София
Мацки, помня, че някой имаше бълхи вкъщи, но не помня кой  Embarassed. Моля за съвет как да изтребя гадинките. Децата ми са целите изпохапани   Sad

Вст, моите съболезнования, мила.

Аз. Пресен, пресен пример съм.

Първото изпрахме цялата къща на 90 градуса в пералнята.
После пак цялата къща с вряла вода и белина плюс разместване на мебелите.
Детето бе веднага напръскано с "Оф" и Аутан.

Ако и това не помогне - викаш фирма да напръска.  

Ох, Ванче...съжалявам миличка  Hug

# 168
  • у дома
Мацки, помня, че някой имаше бълхи вкъщи, но не помня кой  Embarassed. Моля за съвет как да изтребя гадинките. Децата ми са целите изпохапани   Sad

elen@ има много лесен и ефикасен метод  Peace вълшебния препарат БИО КИЛ - купуваш го от аптека, напръскваш навсякъде без никакви притеснения, не е отровен  Peace на опаковката  пише подробности  Peace

аз лично успявам дори да хвана някоя и друга бълха и да я удавя в тоалетната  Mr. Green

# 169
Здравейте, милички  Hug
 Честит рожден ден на Хектор! Да расте много здраво и усмихнато дете  Peace Рози, честит празник   bouquet

Милички мои, благодаря ви за подкрепата  Hug Hug Hug Не ви споделих, защото не исках да помрачавам хубавите празнични дни на дечицата ни. Много ми е тежко....Мислех си, че изпитанията за нас вече са свършили...надявах се, че е така. Знам, че това са нормални неща, но ми е трудно. Добре че е Лори, толкова много сили ми дава малката ми мишка  Heart Eyes

Елена, писах ти на лични - ние се борихме цяла година с гадинките  ooooh! Дано бързо ги изтребите, че е много неприятно.

# 170
  • София
Нана, Блу, Вст, благодаря ви  Hug  bouquet Дано скоро да ги изтребим.

# 171
Днес никой още не е сложил кафето. Айде

Сутринта сме станали още в 7. Тати ни събуди, папкахме рано-рано шоколадчета, закарахме го на работа и после на градина, без перипетии, откачи ми се устата да говоря, да не би да се сети нещо и да не иска, има още два дни. Срещнах се с мамчето, говооооорихме си много, чакам я подкрепление в другиден, ще съм по-спокойна с някой при мен.

Сега правя един кекс, дано стане, ама като гледам започна да излиза от тавичката.

# 172
  • гр.София
 Пепеджинс,много ти е забавен аватара Laughing
 Стискам палци,вече наближава момента Peace

Ние сме от 9 до 21 без вода днес,добре,че рано-рано си сготвих.

Започвам да привеждам в ред режима на С.,че съвсем му отпуснахме края.Спи до късно,следобяд пропуска или заспива с 300 зора, вечер нервничи,вкъщи се караме.А вечер лягането пак с 300 зора-до 23-24 ч. Петър заспива от раз, а тя ме прави луда.

# 173
  • София
А вечер лягането пак с 300 зора-до 23-24 ч. Петър заспива от раз, а тя ме прави луда.

Ти шамарената фабрика не я ли откри?  Mr. Green

# 174
  • гр.София
 Нана,не смея да ти отговоря Laughing.
 Но и ,честно,това решава проблема в момента,но не и в дългосрочен план. Кой знае какви плодове ще бера.Гледам да се случва мно-оо-го рядко.

# 175
  • София
Нана,не смея да ти отговоря Laughing.
 Но и ,честно,това решава проблема в момента,но не и в дългосрочен план. Кой знае какви плодове ще бера.Гледам да се случва мно-оо-го рядко.

Ааааа не бой се, точно от мен няма да получиш укори  Mr. Green

# 176
  • гр.София
 Имах предвид някои други институции.
 Шляпам я, разбира се. Но безобидно. Пък и тя ми хвърля такива укорителни погледи,не е истина.
 А да бия момиченце-не Stop, не си го представям.

# 177
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИНА! ДА Е ВСЕ ТАКА ЗДРАВА, ВЕСЕЛА, ИГРИВА! ДА БЪДЕ СЛЪНЧЕВИЯ ЛЪЧ В ТРУДНИТЕ ДНИ ЗА МАМА!

БУБЧЕ ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖДЕНИЧКАТА!

# 178
  • София
Честит рожден ден на Ина  nbirthday

само усмивки и радост да носи на мама и тати

Бубче честит празник   bouquet

# 179
  • София
Честит празник, Бубче!

Да е жива и здрава Велина!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт