Боя за коса blond 9

• 75 604
  • 536
  •   1
Отговори
# 105
Ами пробвай първо само с боя пък каквото стане
Аз се обедих че на всеки става различно. Мен се ме лъжат, казват че ще стане едно, а то друго се получава
Така че, ако ти кажа все едно да те излъжа

# 106
Момичета, къде сте?  Thinking  Няма ли пресно боядисани косици? Аз съм другата седмица.  Grinning 

# 107
Аз ще се правя към края на другата седмица и мисля да си поръчам тази боя http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=136&products_id=647

П.С. А от септември месец съм решила да напусна клуба на блондинките. Wink Мисля да се боядисам почти черна...да не кажа точно черно. Laughing

# 108
Защо си взела такова решение, мила?   Shocked

# 109
Здравейте, бих искала и аз да се присъединя към тази тема, тъй като и аз съм една от вас:)
До няколко дни ще кача снимки да видите моето русо...
А сега накратко да ви разкажа моята руса история, естествена блондинка съм, като дете ми беше много светла, но с годините започна да потъмнява и започнах да си правя кичури( първият ми опит беше в 4ти клас, сама, намерих някаква боя на майка ми, сложих от вс по малко и в крайна сметка се получиха някакви неравни разпруснати жълти кичури:))). После запончах на фризиьор да ходя, като направих 18 реших да си я изсветля цялата, точно за бала. Първоначално се боядисвах с палете А10, после с вела колестон 1281 и цветът ми винаги беше перфектен и равен, и така година и половина, при което ми прищрака да си я потъмня към естествено русо,за да ми живне косата малко, но ефекта беше почти тъмно кестеняво ама взех че се харесах понеже съм със сини очи и ми изпъкваха, и така около половин година докато не започнах да изпитвам носталгия към русото отново миналата година. Отидох при една фризьорка, която моля ви се ми съсипа косата:((( седях много време с блодора, имах чувството че главата и косата ми горят, после сложи няква боя и дори не посмя да ми изсуши косата, защото седеше все едно мокър памук и падаше, на другия ден отидох при мойта си фризьорка и тя се изплаши горката, оряза ми косата супер много. Като мина 1 месец се боядисах с вела колестон отново и в корените стана наситено лилаво, всички се чудеха как съм го постигнала тоя ефект, добре че падна за 1 седмица и повече не посмях да я ползвам пак, сега 1 година по-късно след боядисване с гарние 111 и 113 косата ми живна, порасна, НО до средата на косата ми седи винаги по-тъмна, жълрта почти, а крайщата, където ми е била обезцветена седи бяло сиво  русо. Кажете как да я изравня без да слагам блондор, имам страх вече:( съжалявам за дългият пост:)
ето най-накрая успях да кача снимки да видите как ми изглежда косата в момента:( http://snimka.bg/album.php?album_id=406516

# 110
Душичке и ти ли стана жълта  Laughing Добре дошла в клуба  Laughing

Аз реших да се боядисам с Гарние 111 тази седмица. Ще пусна снимки  Laughing

Пошче, вече съм светлобежово руса.  Crazy Не стана както исках, но пък като за първо боядисване бива - http://media.snimka.bg/3833/013921365-big.jpg  Party

# 111
Marti  ka, мисля, че без блондор няма да можеш да я изравниш, освен ако не я изчакаш да израсте и да я пострижеш.  Душичка, много добре се е получило.  Peace Ако видиш резултатът от моето първо боядисване... ooooh!

# 112
Marti  ka, мисля, че без блондор няма да можеш да я изравниш, освен ако не я изчакаш да израсте и да я пострижеш.  Душичка, много добре се е получило.  Peace Ако видиш резултатът от моето първо боядисване... ooooh!

Ще се изравни, но постепенно.
Аз бях много по зле от червена коса тръгнах към руса, и постепенно косата ми се изравни. Ама трябва търпение

# 113
Здравейтее! Hug И аз смятам да ставам блондинка. Преди известно време бях ... но косата ми мн се изтощи, боядисах я кестенява за да я подхранвам уж.. минаха 2 месеца и пак искам да съм руса, ама много искам, въпреки, че косата ми е още суха ..какво е туй чудо мойто не знам  Crazy Crazy значи сега ще си поръчам силвър тониращия шампоан на Лореал и маската Абсолют рипеър. Искам да питам дали тази маска ще ми оправи поне малко косата при положение, че правя отделно много други маски, ползвам тривитаминол вече втори месец, като между двата правих почивка. Whistling newsm78 Rolling Eyes

# 114
Аз ще се правя към края на другата седмица и мисля да си поръчам тази боя http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=136&products_id=647

П.С. А от септември месец съм решила да напусна клуба на блондинките. Wink Мисля да се боядисам почти черна...да не кажа точно черно. Laughing
Защо си взела такова решение, мила?   Shocked

Малко промяна. Blush Дано да не съжалявам после! Whistling  Laughing
Но честно казано ми омръзна от това постоянно "гонене" на перфектния рус цвят... Tired

# 115
Дано наистина да не съжаляваш. Аз не можах да се възприема с по-тъмен цвят макар, че съм била доста време с черен цвят.

# 116
 Praynig Преди години бях с черен цвят и много се харесвах,но сега незнам. Rolling Eyes Ще видим...Това съм го решила за есента,до тогава може да се разубедя. Simple Smile

# 117
Ами верно си омръзва, но аз горчиво съжалявах, че се направих черна. Като си гледах русите снимки и ми се ревеше направо. Русото си е русо  Laughing 

# 118
  • Lost in a fairytale ...
Мацки, направих малка глупост Simple Smile Взех си блондор ММ Бюти, а се оказа, че е с 6% окислител. Дали ще ми изруси добре тъмните корени? А смятам и дължините да изсветля още Thinking Rolling Eyes

# 119
Мацки, направих малка глупост Simple Smile Взех си блондор ММ Бюти, а се оказа, че е с 6% окислител. Дали ще ми изруси добре тъмните корени? А смятам и дължините да изсветля още Thinking Rolling Eyes

Предния месец се правих точно с този изсветлител,само корените,но доста ми жълтееха.Е,като сложих след това една пепелива боя и стана супер. Peace

Общи условия

Активация на акаунт