Боя за коса blond 9

• 75 559
  • 536
  •   1
Отговори
# 15
Да се запиша и аз.
GodaiVa   Hug добре че си ти да правиш новите теми. Grinning
Утре смятам да се боядисам с Лонда и ако има хареса,ще кача снимки.
За коя Лонда става въпрос?Тази ,където по парфюмериите се продава (не професионалната) ли?  На кой нюанс си се спряла?
Аз много искам да експериментирам с Велатон и Лонда,някой по-натурален нюанс,за да не съм толкова бяла в главата,ама ме е страх да не се превърна в брюнетка  ooooh!
С това арктическо русо,мисля,че беше ,с което се прави на Палете,като че ли беше по-натурално русо ,дали него да не пробвам..Единствено това,че Палете много ми гори косата...
ooooh!
Да,става дума за не професионалната Лонда(взех номер 18 и 19 и се чудя коя по напред да ползвам newsm78)
http://beautycosmetic.biz/images/londaalll.jpg
Преди бях пробвала Палете,само че се водеше скандинавско русо 100,но наистина тази боя е много агресивна и след това усещам косата си мнооогоо суха.
Бях пробвала и Велатон 12/0 и 12/1 ,но не останах доволна,защото не се получи ,това което искам(беше ми я похвалила една приятелка и така като гледах нейния цвят на косата,ми хареса много)....

# 16
Хоп и аз тук. Mr. Green
Да не изпусна нещо... Laughing GodaiVa,както винаги страхотно оформление на темичката.Браво!  bouquet

# 17
   GodaiVa благодаря ти за бързия отговор! Ще се вслушам в съвета ти и ще си взема боя с пепелив отенък, важното е да не съм като жълта патка  Laughing в главата че чак ме е срам да се покажа от вкъщи   Embarassed. Ще изчакам до неделя за да ми почине малко кожата на главата че е на рани, и като се направя ще кача снимки да видите резултата (дано да се получи)
 Отново благодаря!
Препоръчвам ти да си купиш едно масло от Жожоба от аптеката и да масажираш с него скалпа  Peace Много успокоява!

# 18
Мен не си добавила  Simple Smile

# 19
Вече си добавена  Peace

# 20
Хайде и аз да се запиша!
Поздравления за GodaiVa!!! Hug

# 21
И аз съм тук  Grinning

# 22
аз също  Simple Smile

# 23
GodaiVa, аз си взех един номер по - тъмно някаква пясъчно и утре ще се боядисвам. Та да видим!

# 24
GodaiVa, аз си взех един номер по - тъмно някаква пясъчно и утре ще се боядисвам. Та да видим!

Коя марка боя? Peace

# 25
# 26
Видях няколко човека тук във форума ползват тая боя Thinking от каде мога и аз да си купя

# 27
Фризъорката ми работи с тази боя. Мисля, че не я продават свободно.

# 28
Момичета, да ви кажа какво стана с моя по - тъмен цвят. Сутринта започвам да се боядисвам и виждам, че цветът е много тъмно кафяво и си викам, като се изсуша ще е по - светло. Изсуших си косата и като се видях щях да припадна.   Shocked Shocked  Цветът беше между кафяво и тмно кафяво, еми сега....... Гледам се, гледам се и не мога да се възприема. И тъй като трябваше да приспивам малкия, не мога да мръдна никъде. Милото отива на работа и веднага го инструктирах какво да купи. Донесе ми някакъв лосъон за премахване на цвета. Намазах се стоях около 20 мин. и УАУ  пак съм руса, даже и корените са изветляли. И така сега ще изчакам няколко дни и ще си взема някаква пепелява боя, че малко ми жълтее. Съжелявам, че не се снимах с тъмна коса за да видите преди и сега.

# 29
Wow, клуб на блондинките, и аз не съм разбрала ?!!  Crazy
Включете ме и мен Simple Smile

Въпросче: всички сами ли се боядисвате?
Не е ли по-добре да се доверите на опитен фризьор??

Общи условия

Активация на акаунт