Боя за коса blond 9

• 75 723
  • 536
  •   1
Отговори
# 495
arogans  Peace Там ще са на по изгодни цени от салоните определено  Crazy Аз се боядисах преди седмица,така че ще чакам инфо от теб!

# 496
Здравеите момичета,препорачаите ми някоя без амонячна боя.В последно време не мога да понасям амоняка и сега не знам с каква боя да се боядисам,а не искам да се разделям с русия си цвят.Благодаря ви  bouquet

# 497
За безамонячните бои момичетата, които ги ползват казват, че цвета винаги ставал по - тъмен от кутията.

# 498
  • у дома
Mirama, цветът много ти отива Simple Smile

# 499
Mirama, цветът много ти отива Simple Smile

Мерси много. )))

# 500
  • Варна
arogans  Peace Там ще са на по изгодни цени от салоните определено  Crazy Аз се боядисах преди седмица,така че ще чакам инфо от теб!

Deskata, здравей! Ходих до въпросния магазин, но нямаше никой, а пише до 18 ч.  Crossing Arms Ще заходя пак но предполагам утре.
Между другото на много лесно място е...

# 501
Ок,дано да ги хванеш там!

# 502
# 503
  • Пловдив
Здравейте момичета, имам един такъв въпрос към по-вещите блондинки... newsm78...В момента съм светло кестенява, може би номер около 6, но е боя , имам израстнали корени 2 см, преди една година съм се правила със супра, но професионална на Шварцкопф и косата ми почти не мръдна, стана малко по-суха  Sad. Сега искам да се направя руса, но не бяло, по-тъмнорусо...То ми е ясно, че няма да стане хубав цвят от първия път, аз съм била и преди години в русите гами и се харесвах Peace
Как може да стане това според вас, като най-малко да ми се повреди косата ?!?  ThinkingДали да направя кичури и отгоре боя и така постепенно, или да ми направят "пране" на косата...незная ?!? Thinking
Бихте ли ми препоръчали салон и фризьор в Пловдив, на който мога да се доверя за това, където работят с професионални и качествени материали и няма да ми съсипят косата, а дори и да е малко по-скъпичко ?!?  bouquet  bouquet  bouquet

# 504

Понеже моята маска свършва, аз съм се спряла на първата. Нали е тази с трите масла?

# 505
Да с 3-те масла

# 506
Ще я пробвам, да видим.

# 507
  • Варна
Ок,дано да ги хванеш там!

Е, успях  Hug / от третия път/...момчето каза че е там със сигурност между 16 ч.-18 ч.
Взех боя, но да видим дали ще успея да се боядисам тази седмица   Thinking
Сега да обясня къде е точно : Влизаш от Цар Освободител към Чаталджа / еднопосочната на ТИМ/ и третата в дясно е Цимерман,но тя е забранена, затова паркираш / много нерви ти трябват/ някъде около и на 50 м е магазинчето в ляво. Не съм мн по обясненията, но се надявам да съм била полезна. Успех!

# 508
Arogans Мерси!
 А колко струва боя с окислител на дребно?Там нали им е като представителство нещо,а не магазин?Какъв цвят си избра?

# 509
  • Варна
Arogans Мерси!
 А колко струва боя с окислител на дребно?Там нали им е като представителство нещо,а не магазин?Какъв цвят си избра?

Ех, да забравих да спомена най-важното - боята /60 ml/ + оксиданта /90 ml/ струва 11 лв. , незнам по принцип колко е, но за професионална боя мисля че цената е една от средните. Вече зависи дали ще ми пасне самата боя, но съм длъжна да опитам  Laughing

Аз по принсип се боядисвам в червената гама и сега си взех 4.52 /Dark Mahogany Violet/ пък да видим какво ще стане.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт