Боя за коса blond 9

• 75 783
  • 536
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, отдавна не съм се включвала в темата  Embarassed
Напоследък фризьорите си правят експерименти с мен - накратко: опит за изрусяване с някаква прехвалена професионална боя и резултат - оранжево! На другия ден веднага пак при нея да ме оправи с блондор - съответно не уцели пропорцията и резултат бяло русо, но зверски изгоряла и скъсана коса и рани по цялата глава! След това пак опит от нейна страна за правене на корени директно с блондор, обаче от страх сложи слаб оксидант - резултат жълто! Не ми издържаха нервите и като се прибрах се намазах с едно Гарние 111 и малко позамазах положението.
Реших че ще се боядисвам сама!
Днес си взех Палете Е20 /изсветлява до 6 тона/ и доколкото можах старателно намазах корените и разликите от предния път... резултата е добре изсветлени корени, но леко жълтеникави. И понеже имам още две кутии от Велла Колестон-а 12/81, се намазах на мокра коса за още 10 мин да убие жълтото и ... УАУУУУУУУУУУУ е такова русо исках! Най-накрая го постигнах и то сама с боя за 5 лева.
От сега натакък никакви експерименти и никакви професионални бои дето уж ще ме изсветлят! При мен е ясно, че без блондор не става!

Снимки ще направя утре за да е на дневна светлина!

# 511
с Е20 жълтее и аз я пробвах ама  kyllmg и после един Гарниер и оправя нещата  Simple Smile

# 512
крис, след всичко това останалити коса?

# 513
  • Lost in a fairytale ...
Ужас... и то при професионалист с качествена козметика .... Аз затова си се правих сама в къщи  Mr. Green Вярно, че бях с цвят "развален портокал" , но поне си го направих сама  Mr. Green А и не беше чак толкова ужасно. Накрая стана много приятен рус цвят Simple Smile И съм доволна от себе си и другото лято пак ставам блонди  Laughing

# 514
  • у дома
момичета, къде в центъра в София (район 5-те кьошета, НДК или Витошка/Солунска) мога да намеря добре заредено магазинче за бои - че търся моята, но не я намирам.
Става въпрос за Крамер Колор боята.
Благодаря предварително!

# 515
крис, след всичко това останалити коса?

Ами да ти кажа така ми беше изгоряла, че бях сигурна че ще играе ножицата, ама почнах яко маски с тривитаминол и тази на Гарние за русите коси и се закрепи косата. Е има доста скъсани... ама какво да се прави.

# 516
не е зле да заиграе ножицата ама върху косата на фризьорката Joy

# 517
не е зле да заиграе ножицата ама върху косата на фризьорката Joy
newsm10
Тя тая си е направо за бой,не за ножица.

# 518
Аз си взех зеления прах(супра е май),както ме посъветва Venisss
тия дни като се намацам,ще ви се покажа

# 519
http://media.snimka.bg/4587/015430227.jpg
http://media.snimka.bg/4587/015430219.jpg
http://media.snimka.bg/4587/015430234.jpg
Ето и обещаните снимки от мен!
Чакам коментарите и оценките ви!  Hug

# 520
Крис добре си се справила след всичко което ти се е случило.
Малко жълтее,но следващия път ще се припокрие с боядисването.

# 521
Крис добре си се справила след всичко което ти се е случило.
Малко жълтее,но следващия път ще се припокрие с боядисването.
Да и аз така мисля! Може следващия път да използвам даже нещо по-силно от Е20, ама тоя път само това успях да намеря по магазините.

# 522
крис ти си геройня,не се предаваш Hug

# 523
Изрусителя на "Елея" е много добър на мен ми стана бяла косата,но получих алергия от него и от "Палете",така,че ако ги взимаш внимавай с тях.

# 524
Аз си взех зеления прах(супра е май),както ме посъветва Venisss
тия дни като се намацам,ще ви се покажа

Мила, надявам се този път да нямаш проблеми.
Крис, цветът ти е много сполучлив.
   Peace

Общи условия

Активация на акаунт