Отговори
# 240
Добро утро!

Цяла нощ не можах да спя, тоя път не е заради детето, нещо психясвам явно, то не беше въртене, то не беше броене на овце...

Столче ние взехме от Продавалника, подобно на това, което е показала Елфита, нямам място за по-голямо, а и цената беше по-поносима.
От продавалника взехме и люлка и проходилка, зарибих се нещо Mr. Green
Сега проходилката първо ще я ползва племенницата, а после и щерката, всеки по реда си.
Каша давам оризова на Милупа, обаче гледам да е през ден, че и по-рядко, че напълнихме кълките, откакто я захраних.

Приятен ден на всички!

# 241
Ужасен вятър тука. Като го видя вече този по БТВ да казва: "Днес отново най-приятно ще бъде по морето." ми иде да го наплюя. Sick

Joy  Joy  Joy

Ламтурниче,мерси за тортата!На това му викам майсторска изработка! Laughing

Марина7711,показвайте се по-често с Габи!То не е за срам,много сте хубави!...Таткото няма да го коментирам,да не ме линчуваш... Laughing

Алхимиче,твоя мъж просто ще ме разсипе.. rotfImbo  А за среща в Южния съм ужасно много "ЗА"... Blush Маса няма нужда да запазвам,че то през седмицата е почти празно.Ние с Дорабела почти всеки ден сме заедно,ама дует "Ралици" ни е взел страха и не смеем да се запътим към Народния!

МамаЗ,как е малкия сладкиш?Забрави ли за драмите с пишурата? Laughing

Галче,дано днес ви изпишат и дребчо бързо да се възстанови!

Фокси,на свекървата обясни,че в проходилките децата ще могат да се хранят най-много 2-3 месеца...Като започнат да ходят се изправят на крачета и не можеш да ги принудиш да седнат...А и столчето се ползва с години.2-годишно дете в проходилка... newsm78 У нас най-използваната и най-оправдалата цената си детска вещ е именно столчето за хранене(не сме купували бънджита,люлки,кенгуро и т.н)Боян до 3,5 год.,да не кажа до 4 ,се храни изключително на детското столче.Иначе няма нахранване.Сега също като му давам супи или манджи си сяда на неговия стол,който се оказа "железен" просто...От типа разглобяеми е,дето стават на масичка и столче,но никога не е използван в този му вариант!Оказа се и много здрав,въпреки че е от пластмаса(на "NeoNato") и най-важното-много стабилен.Затова пиша този ферман де факто... Laughing...за да кажа,че стола трябва да е стабилен,защото все ще се наложи да оставите детето за секунди или минути само...Вариантът без табла мисля,че не е удобен.Аз си печелех много време,докато той си седи на стола и си играе с разни неща на таблата или си гризка нещо!
Честито на днешните месечинковци! Hug

Честит имен ден на Дорабела и на Марина7711bouquet

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 09:09 от толо

# 242
Добро утро момичета!
Да почерпя и аз за нашата пета месечинка:

Честита месечинка и на останалите бебчовци днес  smile3525

# 243
Добро утро, мамчета!
Аз съвсем набързо, че днес много жега го дават и ще гледам да бягам навън докато е по-хладно.

Днес е Св. Марина. Честито на именничките, да си носите със здраве името!

Наиема, как е малката след падането? Дано всичко е наред  fingerscrossed
Вчера не успях да се включа и да кажа за симптомите, които трябва да се следят при падане, но за всички, които "чакат включване" да знаят: Следи се за сънливост, повръщане без причина. Да не се оставя да заспи поне 1 час след падането. Да се проверят крайниците дали го боли някъде. А моята педиатърка ми каза като водих Пламена, че ако й има нещо няма да може да стои по корем и да се изправя на ръцете си, нещо като лицеви опори да прави, а тя си ги правеше без проблем като падна.
Дано на никой не се случва това, но малките стават все по пъргави и е почти неизбежно.

# 244
Честит празник на всички именници и на всички месечинковчета !!!  Heart Eyes   bouquet   bouquet

Ние днес нме ранобудни и излитаме на разходка по хладина, хайде до по-късно!

# 245
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

Може ли и на мен паролките, моля  newsm03

# 246
за вс празнуващи днес!
Честито и на порастващите бебоци! Flutter

# 247
Момичета моля за съвет  Praynig
Харесах си това http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=674355&cat=5 кажете ми заслужава ли си , щото аз бях много ентусиазирана ама майка ми като казва "по- добре ново много е за старо столче и т.н." Та реших а се посъветвам с вас  Wink На мен ми изглежда доста запазено

Честит имен ден на всички празнуващи !

# 248
[
Добро утро, мамчета!
Аз съвсем набързо, че днес много жега го дават и ще гледам да бягам навън докато е по-хладно.

Днес е Св. Марина. Честито на именничките, да си носите със здраве името!

Наиема, как е малката след падането? Дано всичко е наред  fingerscrossed
Вчера не успях да се включа и да кажа за симптомите, които трябва да се следят при падане, но за всички, които "чакат включване" да знаят: Следи се за сънливост, повръщане без причина. Да не се оставя да заспи поне 1 час след падането. Да се проверят крайниците дали го боли някъде. А моята педиатърка ми каза като водих Пламена, че ако й има нещо няма да може да стои по корем и да се изправя на ръцете си, нещо като лицеви опори да прави, а тя си ги правеше без проблем като падна.
Дано на никой не се случва това, но малките стават все по пъргави и е почти неизбежно.
И аз забравих да кажа. Калина е падала, педито ме питаше дали е изплакала веднага, мисля, че е един вид да не е загубила съзнание за момент.
Честито на всички именници! Да сте живи и здрави, много щастливи и големи късметлии!

А Марианите и те ли празнуват днес?
Ето малко снимки:
Ралица чете. Варна, в далечината се вижда Галата и големия кораб минавааааа. Mr. Green

Калина снима пейзажа с телефон-играчка (подражава на една кака, която снимаше с ГСМ  Wink ) и лови рибки с китайска въдичка.

Ралица с баба и най-сетне я издебнах да я снимам ухилена.

Двете мацки четат и се гушкат.

Хайде, пак ви залях със снимки!  Mr. Green

# 249
Цвети
 newsm03 newsm03 newsm03 супер, дупер снимки  Party

# 250
  • София
Благодаря за хубавите думи за нас, ама аз съм си такава все си се срамувам от нещо.
Да ви почерпя за именния си ден, че за рожденния бях нова из форума та не успях.

Честит имен ден и на Дорабела и на всички празнуващи.
Честити месечинки на бебоците.
Толкова време отпусна на мама мойта кротушка нищо, че имам празник пак цялото внимание за нея ама здраве да е нали това ми е най-големия подарък за всички празници тази година.
Май чак довечера ще наваксвам.Приятен ден и весели разходки от нас.

# 251
Цвети
 newsm03 newsm03 newsm03 супер, дупер снимки  Party
Мерси!
А за столчето не знам какво да ти кажа, много пари са за втора употреба от една страна. От друга, ако си харесала точно този модел, няма да го намериш на такава цена. Ако е и от друг град още по-скъпо ще излезе, ама пък ако си се навила после всички ще ти изглеждат по-грозни от това.  Crazy

# 252
Теди, според мен е скъпо за използвано столче. Що не погледнеш нещо ново за тази цена? Няма да коментирам това, че ново Чико Поли 2 в 1 за 360 лева няма никъде. Виж тук, за 170 лева има нови Чико-та.
http://www.kasidabg.com/index_cpath-274_278_437.html

# 253
Момичета разбрах че има нови пароли моля някоя от вас да ми ги прати на ЛС,лек ден после ще се връщам да чета че като гледам има много материал.

# 254
И на мен паролата ако може....

Аз малко набързо..ама иначе ДОБРО УТРО! То вече Добър ден,де...
Занимавам се с малките,затова сега не мога да пиша,но ви прочетох набързо.
Толо,мерси за обяснението и съвета! Hug
Тя затова свеки иска да вземем най-евтините проходилки.Честно казано на мен са ми нужни,защото мога да оставям малките в тях и да си върша някаква работа спокойна,защото ще знам,че няма да паднат и има с какво те да се занимават,докато аз си върша работата...На мен ми е все тая каква проходилка ще вземем..Важното е занимвака да има..Ама ме  е яд,че нещо прави муцуни за столчетата за хранене,макар че реално те наистина ще се ползавт много по-дълго от проходилките...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС ИМЕННИЦИ И МЕСЕЧИНКОВЦИ!  bouquet
Ками,както винаги закуска + обслужване  на ниво..ще взема да свикна така и после няма отърване от мен Laughing
Ламтурник,ще ти изям чавето Heart Eyes
Маринка, и твоето Mr. Green Мерси и за почерпката!Жива и здрава да си и много обичана от всички около теб Hug

Общи условия

Активация на акаунт